Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün açlıktan imanım gevredi valla.....yarın için hazırlık yapacaktım ama olmadı.....dayanamadım....

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynır
1 dilim salam

öğlen: 1 kase sebze çorbası

ara: çilek(saymadım,gözüm dönmüştü artık açlıktan )

akşam:az miktarda haslanmış tavuk
1 domates
7 adet zeytin
1 bardak ayran
turşu

spor: sanırım 30-45 dk arası yürüdüm.....
su: içiliyor
menun guzel ve ıcerıgı anlamında dengelı :46:
huhuuuu ben geldimmmmmmm:52::52:
bütün gün dışardaydım adliyede koşturdum snra çıktım gezdim biraz çarşı pazar yazlıklar çıkmış amanınnnn hemen incelmek lazım:27:

bugünkü menümü daline özel olarak hazırladım ve uyguladım sonunda azar yemeden sıyrılcamm:1::1:

sabah
1 haşlama yumurta
1 kupa yeşil çay

öğle
dışardaydım bugün kaçamak yapmıcagma dair söz verdiğim için hiç bişi yiyemedim sadce 2 bardak şekersiz bitki çayı

akşam
1 kase yoğurt
1 tane közlenmiş mantar

suyum 1.5 lt şimdilik
spor 5 saat aralıksız yürüyüş gezme modunda:1::1:
:46::46::46::46::46::46: menun az ve dengesız bı menu kaçamak yok bu guzel gereksız karbonhıdrat alımıda yok buda guzel ama az dengesız ohhh buldum gene bısey hhihiihiih
bana ozenmeyın anacım bnm bunye kaldırıyoda sızınkı kaldırırmı bılemem cornının menusu sımdılık gunun menusu

bugün açlıktan imanım gevredi valla.....yarın için hazırlık yapacaktım ama olmadı.....dayanamadım....

1 dilim salam

1 domates
7 adet zeytin
1 bardak ayran
turşu

çok yedım yazmıısn banada nerde cok yemıssın normal bnce msla akşam ekmek yeseydın cok olurdu ama bu halıyle gzl olmus

bnm men az çünkü dün patates kızartmasından dolayı yedim paparayı açığı kapatıyım dedim malum yarın cuma:1::1:

merhaba kızlarrrrr...

bugün mutluyummmm..istanbula gitmiştik biliyosunuz eşimden kromozom analizi testi istemişlerdi...yani genetik taramasını..
bugün sonucu geldi temiz çıkmış çok şükür :119:
::119:
sevndim cnm senın adına :32::32:

menun guzel ve ıcerıgı anlamında dengelı :46:

:46::46::46::46::46::46: menun az ve dengesız bı menu kaçamak yok bu guzel gereksız karbonhıdrat alımıda yok buda guzel ama az dengesız ohhh buldum gene bısey hhihiihiih
bana ozenmeyın anacım bnm bunye kaldırıyoda sızınkı kaldırırmı bılemem cornının menusu sımdılık gunun menusu

şimdi ben düşünüodm kesın cok gzl dıcek dalın flnn gene olmadı bıdaki sefere artık:1::1:

sabah

1 dilim ekmek
4 zeytin
az peynir
1 çay kaşığı gül reçeli

öğlen

1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

akşamda

çok açıkmadım belki yoğurt yerim

spor

1 saat plates

suuuuuuuuuu

içiyorum

erken yazzdım arkadaşar buluşacaz ama gittiğimiz yer yemekli değilmiş allahtan olsada emezdim zaten cısssssssssssssssssss dalin beni ebeler sonra
:46::46::46::46: afferım bugun oldu ıste

sabah

1 dilim ekmek
4 zeytin
az peynir
1 çay kaşığı gül reçeli

öğlen

1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

akşamda

spor

1 saat plates

suuuuuuuuuu

içiyorum

erken yazzdım arkadaşar buluşacaz ama gittiğimiz yer yemekli değilmiş allahtan olsada emezdim zaten cısssssssssssssssssss dalin beni ebeler sonra

nasıl acıkmadın kız bu menüyle:27::27::27:

tubiş katıplık başvurusuna giderken fazladan 1 foto ve nüfus cüz. fotokopisi almayı unutma ilanda yazmıyo ama istediler benden kimsede getirmemiş foto filan geri gittiler

menum sabah 2 catal sucuk 1 bardak sekersız cay 1 dılım ekmek
ara yok
ogle yok
ara 1 gofret
aksam yok
ara yok
kızım yok
yok allah yok
su 2 ltreye yakın hala ıcılıyor
spor kızının pesıden duzenlı aglama
baskada yok

evde değilim cepten yazıyorum. Alıntı yapmadım menüleri okudum. Kimisi normal kimisi çok az.
Benimkide bu
Sbah
Bir yumurta
Birdilim ekmek
Bir kk peynir

Ara
Üç bisküvi yulaflı

Öğlen
Beş lahmacun vardı menüde ben üç tane yedim. Boll yeşillikle
Çok az çorba

Ara
İki kivi

Akşam ne yicem bilmiyorum eve geçince yazarım . Callenide eve geçince yapıcam ihmal etmek yok.....

evde değilim cepten yazıyorum. Alıntı yapmadım menüleri okudum. Kimisi normal kimisi çok az.
Benimkide bu
Sbah
Bir yumurta
Birdilim ekmek
Bir kk peynir

Ara
Üç bisküvi yulaflı

Öğlen
Çok az çorba

Ara
İki kivi

Akşam ne yicem bilmiyorum eve geçince yazarım . Callenide eve geçince yapıcam ihmal etmek yok.....

3 tane lahmacun yedımmı yazıyo bnmı yanlıs okudum yuh dıyorum baskada bısey demıyorum yuhhhhhhhhhhh:47::47::47::47::47::47::47::47::22::22::22::22:

senin adına cok sevındım cnm ama bu testi ne için alıyorlar ki? cahilliğimi maruz görun:17: güya biyoloji okuduk:17: kromozomu biliyorum da :44:

çok sağol bitanem:38:

canım biliyorsun bizim 1 negatif tüp bebek denememiz var..2.ye başlamadan önce bu testleri istediler..

kromozomlar şekline göre eşleniyor ,bozukluk ,eksiklik,silinme vs olup olmadığına bakılıyor.eğer bozukluk var ise genetik hastalık taşıyıcısı oluyorsun ve bebeğine geçirme ihtimalin oluyor:50:yada gebe kalmana engel oluyor bu durum...tedavide embriyolara da genetik tarama yapılıyor ki hasta bebekler olmasın diye.vs cnm kısaca böyle... genetikte bir prblem çıkarsa maddi olarak tedavisi 2 katına çıkıyor neredeyse.:31:

neyseki çıkmadı bişey cornellam:119:

ara yok
ogle yok
ara 1 gofret
aksam yok
ara yok
kızım yok
yok allah yok
baskada yok
ne gzl besleniyosun sen kuzu :20::20:
Benimkide bu
Sbah
Bir yumurta
Birdilim ekmek
Bir kk peynir

Ara
Üç bisküvi yulaflı

Öğlen
Çok az çorba

Ara
İki kivi

kaptanım o lahmacun bildiğimz boyuttamı:44:

1 dilim salam

1 domates
7 adet zeytin
1 bardak ayran
turşu

olsun cnm çilekten bişey olmaz ben beğendim..:46:
huhuuuu ben geldimmmmmmm:52::52:
bütün gün dışardaydım adliyede koşturdum snra çıktım gezdim biraz çarşı pazar yazlıklar çıkmış amanınnnn hemen incelmek lazım:27:

bugünkü menümü daline özel olarak hazırladım ve uyguladım sonunda azar yemeden sıyrılcamm:1::1:

sabah
1 haşlama yumurta
1 kupa yeşil çay

öğle
dışardaydım bugün kaçamak yapmıcagma dair söz verdiğim için hiç bişi yiyemedim sadce 2 bardak şekersiz bitki çayı

akşam
1 kase yoğurt
1 tane közlenmiş mantar

suyum 1.5 lt şimdilik
spor 5 saat aralıksız yürüyüş gezme modunda:1::1:
çok az yemişsin yarın bildirim var ama ben beğendim:46:

sabah

1 dilim ekmek
4 zeytin
az peynir
1 çay kaşığı gül reçeli

öğlen

1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

akşamda

spor

1 saat plates

suuuuuuuuuu

içiyorum

gene az bir menü..dünkü vmenülerden sonra çok az geldi gözüme:9:
beğendim..:46:
ara yok
ogle yok
ara 1 gofret
aksam yok
ara yok
kızım yok
yok allah yok
baskada yok
:21::21::21::24::24::24::24:
yok yok gene:9::9:
gerçekten yemeden nasıl yaşıyosun kuzum:9:

Benimkide bu
Sbah
Bir yumurta
Birdilim ekmek
Bir kk peynir

Ara
Üç bisküvi yulaflı

Öğlen
Çok az çorba

Ara
İki kivi

lahmacun olmamış juju:19:
bence akşam bişey yeme yoğurt ye..

Benimkide bu
Sbah
Bir yumurta
Birdilim ekmek
Bir kk peynir

Ara
Üç bisküvi yulaflı

Öğlen
Çok az çorba

Ara
İki kivi

juju herkes lahmacunun boyutunu merak edıyor de bakım aşagıdakilerden hangısı.....gerçi mersinde de ufaktır heralde.......

$adana-lahmacun-b.webp$lahmacun.webp

küçük tabak büyüklüğünde üç tane anam bunda korkucak abartacak bişi yok. Ben bilirim ayarımı. Takip etmekte zorlanıyorum eve gidince okurum

:56::56::56::56::56::56::56:
valla olsa bende yerim 3-5 :52::52:dalin duymasın:52:

yenmez mi kız.....ohh arasına dök kimyonu ,pul biberi......koy maydonozu.limonu da sık..sar ye..ohhhhhhhhhhhhh:56: aşkıma söyleyımde haftasonu bizde yaptıralım ya cnm istedi....diyet yapıyorum ya aş erıyor gıbıyım ya......
bugunde balık aldırdım yarına kşam için:52::52::52::52:

Back
X