- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #82.101
ayyyyy yaptım yaptım sonundaaaaçok sevindim yaa :) artık benimde bi çizelgem var,kızlar çok tşk ederim......
Çok güzel olmuşşşşşş

.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyy yaptım yaptım sonundaaaaçok sevindim yaa :) artık benimde bi çizelgem var,kızlar çok tşk ederim......
bende olmam....kuzenim 120 kilo idi,bu ameliyatı olması için 130 olması gerekiyomuş,yiyip içip oldu mu 130 kilokendisiyle ameliyata giren başka kilolu bayanın ameliyatı çok iyi geçiyo ve 1 haftayı doldurmadan çıkıyo hastaneden,bizimki ise midenin çok büyümesiyle esneyen deri dikiş esnasında her iğne yerinden yırtılıyo,tamı tamına 7 ameliyat geçiriyo,doktor hatası olarak kabul edildiği için hastane para almıyor,üstelik bütün ıvır zıvırın parasını 1 çöp dahi olsa hastanenin kendi karşılıyor,ameliyat dönemlerinde hastane adak adıyor ölmeden kurtulursa kurban kesecez diye,anlayacağınız herkes seferber oldu,halam bile kesti adağını. 3. ayında şuan,yemeleri sadece kokluyo yada ağzına küçük bi parça alıyo,emip tükürüyo,sol karın boşluğundan bi hortumla mide suyu sanırım, sapsarı dışarı akıyo,sol göğüs üstünden bi hortumla hastane mamasıyla besleniyor....elbette herşey kader kısmet şans lakin böyle büyük bi ameliyat olmak cesaret gerektirir....Rabbim zorda koymasın inşallah kimseyi...
bu arada ben dün menümü yazamadım onu yazıp hemencik çıkayım çok işim var bugün sizlere çok güzel sohbetler dilerim görüşmek üzere
dünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 ki.k peynir
3 tane zeytin
öğle:1 tabak susuz ıspanak
rendelenmiş 1 tane havuç ve turp yoğurtlu
1 dilim ekmek (kepek)
akşam:koca bir tabak salata yağsız
1 bardak ayran
1kase çorba (mercimek)
.
herkese günaydın...
çok işim var bugün şimdi ttnete tekrar gidicem başvuru için hemen kesilirse net.giremem bi kaç güne bağlanana kadar..
inş.hafta sonu kesilmez yaa
sonra da ev işiiiiiii baya sürer...öpüyorum hepiniziii![]()
Canım günaydınn.....
Günaydın türkiye, günaydın SAKARYA'M, günaydın kk, günaydın 5. takım kaptanım ve arkadaşlarım..Yeni bir güne daha başlamış bulunuyoruz..Önce kendinize, sonra yediklerinize dikkat edinde hasta etmeyin adamı..çizerimdalin cezacı başı, bende çizici başıyım ona göre...
Burayı iyi okuyun, sonra vayyy ben görmedim, vayy ben duymadım yok, yine çizerim hahahahahahBen bu hafta ilk kez kurtlar vadisini izledim de hahahha
![]()
.
günaydınnnn çizici gamzemmmmCanım günaydınn.....
Günaydın türkiye, günaydın SAKARYA'M, günaydın kk, günaydın 5. takım kaptanım ve arkadaşlarım..Yeni bir güne daha başlamış bulunuyoruz..Önce kendinize, sonra yediklerinize dikkat edinde hasta etmeyin adamı..çizerimdalin cezacı başı, bende çizici başıyım ona göre...
Burayı iyi okuyun, sonra vayyy ben görmedim, vayy ben duymadım yok, yine çizerim hahahahahahBen bu hafta ilk kez kurtlar vadisini izledim de hahahha
![]()
.
bu arada ben dün menümü yazamadım onu yazıp hemencik çıkayım çok işim var bugün sizlere çok güzel sohbetler dilerim görüşmek üzere
dünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 ki.k peynir
3 tane zeytin
öğle:1 tabak susuz ıspanak
rendelenmiş 1 tane havuç ve turp yoğurtlu
1 dilim ekmek (kepek)
akşam:koca bir tabak salata yağsız
1 bardak ayran
1kase çorba (mercimek)
.
ohh evden pogaca borek eksık olmuyodur sevdammyok yaa ne güzeli işi de ne sölimmibörek poğaça su böreği kendileri yapıp kendileri satıyolar...sabah kahvaltı şeklinde işte en geç 11 gibi bitiyor sonra biraz da ertesi güne hazırlık yapıyolar saat 12 gibi de evde yani dükkandaki satışa bağlı erken biterse daha erken 10:30 giibi geldiği bile oluyor offff offff....
.
bende olmam....kuzenim 120 kilo idi,bu ameliyatı olması için 130 olması gerekiyomuş,yiyip içip oldu mu 130 kilokendisiyle ameliyata giren başka kilolu bayanın ameliyatı çok iyi geçiyo ve 1 haftayı doldurmadan çıkıyo hastaneden,bizimki ise midenin çok büyümesiyle esneyen deri dikiş esnasında her iğne yerinden yırtılıyo,tamı tamına 7 ameliyat geçiriyo,doktor hatası olarak kabul edildiği için hastane para almıyor,üstelik bütün ıvır zıvırın parasını 1 çöp dahi olsa hastanenin kendi karşılıyor,ameliyat dönemlerinde hastane adak adıyor ölmeden kurtulursa kurban kesecez diye,anlayacağınız herkes seferber oldu,halam bile kesti adağını. 3. ayında şuan,yemeleri sadece kokluyo yada ağzına küçük bi parça alıyo,emip tükürüyo,sol karın boşluğundan bi hortumla mide suyu sanırım, sapsarı dışarı akıyo,sol göğüs üstünden bi hortumla hastane mamasıyla besleniyor....elbette herşey kader kısmet şans lakin böyle büyük bi ameliyat olmak cesaret gerektirir....Rabbim zorda koymasın inşallah kimseyi...
5. takımın güzel, tatlı, sevgi dolu kızlarına kocaman gunaydınnnnnnnn
uzun suredır erken kalkmıyordumm bugun erken kalktımm ama haftasonu olması sebebıyle sanırım kımse yokkk![]()
Sen bidaha vadi falan izleme be gamze abla hihihi direk rolune bürünmüssün :))
Bu arada hepinize gunaydiiiin bugun pilatese gitmek istiyorum ama burnumdan nefes alamiyrum adam nefes al ver dicek ben tikancam orda :)) vay benim dertli basim :)
Sen bidaha vadi falan izleme be gamze abla hihihi direk rolune bürünmüssün :))
Bu arada hepinize gunaydiiiin bugun pilatese gitmek istiyorum ama burnumdan nefes alamiyrum adam nefes al ver dicek ben tikancam orda :)) vay benim dertli basim :)
günaydın kızlar.......bugün hafta sonu pek bir sakin olur buralar........kahvaltımızı ettik...
buzdolabını bir açtım bir koku.ıyyyyyyyyy o ne dedim balık almıstık ya o bozulmus.....dün yapmamıstım 1 günde bozulmus ya........o kadar tazeydı ki nasıl bozulmus hemen anlamadım...gitti 1 kg balık,kedilerin bayramı bugün........
bu arada kahvaltı da sıfır kaçamak yaptımdarısı öğle ve akşama
tüp bitti,şimdi tüpçüyü beklıyoruz o gelsin bulasıkları halledeyım.yürüyüşe çıkacagız......bugünkü yürüyüşü mü yapmıs olacagım bayagı yol yürüyecegım.......
öğleden sonra evde tekim...burda olursanız görüşürüz....
chentiq; cnm benım fotolar usb de....o yüzden hemen yukleyemedım.....hem çok sorun değil artık, foto olayını unuttum ben...koyarsanız size ayak uydururum tabi.....
günaydın kızlar.......bugün hafta sonu pek bir sakin olur buralar........kahvaltımızı ettik...
buzdolabını bir açtım bir koku.ıyyyyyyyyy o ne dedim balık almıstık ya o bozulmus.....dün yapmamıstım 1 günde bozulmus ya........o kadar tazeydı ki nasıl bozulmus hemen anlamadım...gitti 1 kg balık,kedilerin bayramı bugün........
bu arada kahvaltı da sıfır kaçamak yaptımdarısı öğle ve akşama
tüp bitti,şimdi tüpçüyü beklıyoruz o gelsin bulasıkları halledeyım.yürüyüşe çıkacagız......bugünkü yürüyüşü mü yapmıs olacagım bayagı yol yürüyecegım.......
öğleden sonra evde tekim...burda olursanız görüşürüz....
chentiq; cnm benım fotolar usb de....o yüzden hemen yukleyemedım.....hem çok sorun değil artık, foto olayını unuttum ben...koyarsanız size ayak uydururum tabi.....
gunaydınn tuğbişimmm.. balık ya taze degıldı ya ıcını temızlemeden koydugun ıcın bozulmus olabılır. annem balık aldıgında ıcını temızler tuzlar lımonlar ole dolaba koyar hemen pisirmicekse bıseyde olmazzz.. kedılerrrrr bayram etsın bugun yazıkkben daha yapmadım kahvaltı bırazdan yapıcamm 0 kacak lııı
burdada hava guzel bızımkı nobetten cıktı kandırabılırsem bende yuruyuse cıkarımmm![]()
Canımm günaydınnn, nasıl kabus gibi günler geçirmişim kaç gündür şimdi anlıyorum, buradaydım ama aklım hep reglideydi :26:
ohh bee huzur gibisi yokmuş, aynen bende özüme döndüm ve sıfır kaçamakla kahvaltımı ettim..
bu arada artık öğle ve akşam ekmeği hayatımdan çıkarıyorum..karatayı araştırıcam bu gün... çok aklıma attı dün siyaset meydanındaydı kadın ne güzel konuşuyor..kitabı da 12 tl miş bulursam almayı düşünüyorum..
kısacası bende artık özüme döndümtüp konusuna gelince, aynı kaderi paylaşıyoruz
.
gunaydınn tuğbişimmm.. balık ya taze degıldı ya ıcını temızlemeden koydugun ıcın bozulmus olabılır. annem balık aldıgında ıcını temızler tuzlar lımonlar ole dolaba koyar hemen pisirmicekse bıseyde olmazzz.. kedılerrrrr bayram etsın bugun yazıkkben daha yapmadım kahvaltı bırazdan yapıcamm 0 kacak lııı
burdada hava guzel bızımkı nobetten cıktı kandırabılırsem bende yuruyuse cıkarımmm![]()
karatay teyzem her yerde yakk da büyük bir grubu var ......ama en basından okuman aylarını alabilir.....kitabı bende var ....aslında cok da almana gerek yok,ama kafama yatsın iyice diyorsan al oku.bilginin fazlası olmaz
biliyormusun karatay kk da ki karatay grubunun sorularını da yanıtlıyordu yani benım dönemımde öyleydı şimdi bilmıyorum![]()
Rabişimmm anneler nasılda becerikli değil miiiiiiiiiiiiii :26::26: offf bir gün yürüyüşe çıkınca bize gelin rabiş yaaaa![]()
.