Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yanı soyle soylımm 50 tl muayene ucretı gecen gıttıgımde gebelık testı ,progesteron,prolaktin,tsh bakıldı 50 tl de tahlıl aldılar gebelık 30 tl mıs yenı yıldan sonra zamlanmıs normalde ucretsız bakıyolardı 20 tl de hormon kalıyo o zamann.. yarın bakalım kac vercezzz haber verırımm:27::27:

tmm cnm .....yarın randevun saat kaçta......

menüm

sabah
2 dilim ekmek
2 çatal peynir
1 çay kaşığının ucuyla çokokrem

ara
metablizma hızlandırıcı çay

öğle
1 elma
4 5 çizi

ara
metab. hızlandırıcı çay
2 fındık

akşam
1 haşlama tavuk but
salata

su 2 lt
spor 30 dk koşu bandı

bugünkü menümün juju ve daline uygun olması için elimden geleni yaptm ne çok nede az yaniiii:1:
ben sizin adınıza yorum yapım:1:
kaptanım öğlenimi beğenmicek çaydan ara öğün olmaz dicek
dalin begenir bnce:26:
diğer arkideşerimde begencek gamze sevda arzu üçlüsü:1: corni büşşra zes cntiq rebiş toplight biricik aysunay birsen ukyo:16::16::16::16::16:
bak begenmeyenın ısmını silerim ona göreeee:60::60::60::60::60::60::60::60:

güzellll:46:
hafta sonu olduğu için öğleler güme gidebiliyo ama güzel:46:

menumm

sabah
2 dilim ekmek
labne
beyaz peynır
5 zeytın
domates

ogle
1 elma
1 armut

ara
1 avuc leblebi

aksam
2 kepce corba
1 tabak kabak yemegı
salata
1 yk yogurt

su:1.5 lt daha ıcerm
spor:ev ısı (sancım vardı)
öğle öğünü yok ama dediğim gibi hafta sonu olacak okadar..
hiç kaçamak yok süper:46:

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim salam
2 çatal yumurta
1 çay k. bal
1 adet zeytin

öğle:(dışardaydık)
1 bardak limonata
1 küçük simitin dörtte biri

akşam: yagsız,tuzsuz tavuk
1 kase yagsız,tuzsuz salata
biber tursusu
1 bardak şalgam

spor: 6 km yürüyüş belki daha fazla bilmıyorum:44:
su: pek içilmedi
güzel cnm limonatadan bişeycik olmaz
dışarıda olmana rağmen kaçamak yok süpersin:46:

Benim menüm de şöyle :40:

Sabah: Yarım dilim kepek ekmeği
Yarım k.k. peynir
1 salaralık
Yarım domates
2 Zeytin

Ara: 1 avuç içi kadar sarı leblebi

Öğle: 1 porsiyon lahana (haşlama)
1 k.k. kaşar
1 yemek kaşığı acıka
Yarım dilim kepek ekmeği

Ara: 1 avuç içi kadar çerez
Akşam: 1 lahmacum (erken saatte yenildi):26:

Su: içiyorum
Spor: bu gün yapamayacağım :26:

.
lahmacuma karatay teyzem serbest diyordu bence de no problem.
ben beğendim cicim:46:
ins kuzum yaa fshım 17 cıvarı cıkmıstı bugun bıraz arastırdım normal deger 10 ve altı olmalıymıs 25 olunca gebelık olmuyomus adet donemı en gecerlı sonucu verıyomus ben adet degıldım yapıldıgında bakalım yarın ne olacakk hayırlısı...
adetin 2. yada 3. gnü bakılan değerler doğruyu söyler cnm sen ozaman baktırmamışsın o yüzen takma o değeri:38:
ne bilim içinde şeker varya o yuzden şeyyettiydim:27::27::27:

valla simit sarayı dıye bir yerdeydık kendılerı hazırlıyorlar galiba:26:

alevcim bende önumuzde ki adet sürecinin 2. günü doktora gitmeyı planlıyorum......acıkcası kk da okudugum şeyler benım psikolojımı cok etkiliyor o yuzden de hamilelik öncesi(yanı düşünüyoruz artık) kontrole gitmek istiyorum .....doktora özellikle bakmasını isteyecegım bir şey var mı?

güzel cnm 1 lahmacundan bişey olmaz:46:
canım eğer doktora bebek yeni düşünüyoruz dersen bakmaz 6 ay deneyin olmazsa gelin derler.
bize öyle demişti dr..baksa ölecek sanki:47:
bence gitmene gerek yok şimdi ama illede gitcem dersen ya 6 ay oldu düşüneli olmuyo de dr..
yada çok ısrarcı ol..yoksa gönderir.ben gibi.
Banyoyu yemekten sonra yapman harika bir fikir :46::46: ara öğündeki çerezler uçar :27:

Sanki sabahki menüde zaten zengin çeşit var, ekmek az olabilirmiydi :44::44:

Geneli sağlıklı menünün canım, sıhatler olsun :9::9:

.
çerezim çok mu olmuş:1:halbuki minicikti.:1:
sabah ekmek yeme demeyin bana valla ağlarım:52:.

bugün öğle olmamıs onun yerıne 2 ara var......güzel göze çarpan hiçbir şey yok......bu hafta sonunu full kaçamaksız kapatıyoruz galiba:27::27:
evet hafta sonu öğle pek olmuyo cnm kahvaltı öğle gibi oluyo çünkü.:34:
dalin kızına kavuştu sanırım, köye gidiceklerdi, rabbim kimseyi evladından ayırmasın..Hiç bir çocuğu da annesiz bırakmasın :26::26:

Teyzemin kızı kanserden vefat etti 32 yaşında, 6 sene çocuğu olmamıştı, 5 yaşında kızını 2 yaşında oğlunu bırakıp gitti :43::43: ardından oğlu Mert 4 sene konuşmadı :43::43: okulda açıldı birazcık :43::43:

Allahım korusun çocukları ve anneleri..Yüreğim parçalanmıştı dalinin kızının gitti gün.. :26:

.
oy oy:43::43: Allah rahmet eylesin:43:
çok üzüldüm bebeciklere:43:
Allah sabır versin annesizlik çok zordur..
ama nıye ya valla ben çocuk dogurmus ama hıc alttan muayene olmamıs hatunlar duydum yalan mı yanı? benım arkm da hamile ama alttan muayene olmamıs ya gamze ben utanırm:17::17::17:ultrasonla baksın

yok canım öyle bişey..doğurmuş ama alttan muayene olmamış mı yalan inan ma:27::27:

güzellll:46:
hafta sonu olduğu için öğleler güme gidebiliyo ama güzel:46:

öğle öğünü yok ama dediğim gibi hafta sonu olacak okadar..
hiç kaçamak yok süper:46:

güzel cnm limonatadan bişeycik olmaz
dışarıda olmana rağmen kaçamak yok süpersin:46:

lahmacuma karatay teyzem serbest diyordu bence de no problem.
ben beğendim cicim:46:

adetin 2. yada 3. gnü bakılan değerler doğruyu söyler cnm sen ozaman baktırmamışsın o yüzen takma o değeri:38:

canım eğer doktora bebek yeni düşünüyoruz dersen bakmaz 6 ay deneyin olmazsa gelin derler.
bize öyle demişti dr..baksa ölecek sanki:47:
bence gitmene gerek yok şimdi ama illede gitcem dersen ya 6 ay oldu düşüneli olmuyo de dr..
yada çok ısrarcı ol..yoksa gönderir.ben gibi.

çerezim çok mu olmuş:1:halbuki minicikti.:1:
sabah ekmek yeme demeyin bana valla ağlarım:52:.

evet hafta sonu öğle pek olmuyo cnm kahvaltı öğle gibi oluyo çünkü.:34:

oy oy:43::43: Allah rahmet eylesin:43:
çok üzüldüm bebeciklere:43:
Allah sabır versin annesizlik çok zordur..

yok canım öyle bişey..doğurmuş ama alttan muayene olmamış mı yalan inan ma:27::27:

dediğin dogru sap gibi benı de gönderirse:27::27::27: fururum orda kafasına bitane..:27::27::27: arkadasım da dedi neden gidiyorsun önce bir dene olmadı sonra gidersin dedi...

sen dogumuda sezeryan yaparsın ohh oldu da bitti:9::9: yaa catlakk acıp bı yerını ıncelemıyo ultrason cıhazı bakıyo sana doktor monıtorden takıp edıyoo ay anlatamadım :9::9: bende cok utanmıstımmm yaaa:17::17: ama sonradan keske demektense onceden onlem almalı... benım bı arkadasım bebek dusunuyoruz napmalı dıye gıttı mantar varmıs haberı yok doktor bu durumda bebk dusunmeyın once mantarı temızlememz lazım demıss...

tmm öle yapayım......sizler özele mi gidiyorsunuz?

kesinlikle katılıyorum gamzemm ayrım yapmıyorum ama bende bayan olmasından yanayımmmm:16::16:
kızlar benim iiçin artık erkek dr kadın dr farketmiyor:1:
içeri girip yatıyorum masaya ve hiç utanmamda kalmadı:1::1:
hatta geçen ist.a gittiğimizde dr beni içeri çağırdı girdim..girer girmez elim pantolunun düğmesine gitti:9::9::9:
dr şurada soyunun dedi o kadar alışmışım ki muayeneye düşünün oracıkta soyuncam nerdeyse:52::52::52::17:
aynen tugbamm yaa alev karadenızdeydı dımııı yapsın bızeeee :9:
bu arada ben hala 1 cm 10 kg dayımmmm:9::9::9::9::9:

evt cnmzonguldaktayım burda heryerde karalahana var.:9:
ben yedim burada ama pek beğenmemiştim.
sonra birisi getirdi o çok güzeldi.
ama öyle araayacağım bi tat değil.

gelin yapayım sizeeeeee:56:

böyle yumuşacık ince bişey pişince.

aynen tugbamm yaa alev karadenızdeydı dımııı yapsın bızeeee :9:
bu arada ben hala 1 cm 10 kg dayımmmm:9::9::9::9::9:

:9::9::9::9::9::9: bak ne dicem sana sen şimdi ki hedef kilona bir ulaş ama bırakma.......hamile de kalsan burda devam et diyet yapmayacaksın sadece yediklerine dikkat ederek düzenli kg alacaksın......ben öyle düşünüyorum......13. takımın kaptanı sanırım hamile:nazar:

yarın sabah esım gelsın 9 -10 gıbı gıdıcez canım doktor saat vermedı 2. gun gel dedı kagıt yazdı randevusuz oldugum ıcınn

hımm merak ederim o yuzden sordum akşama anca gelırsın o zaman:5::5::5::5: güzel haberlerle gel inşşş........

bu arada avrupa avrupa başladı:27::27::27::27::27: trt 1......

dediğin dogru sap gibi benı de gönderirse:27::27::27: fururum orda kafasına bitane..:27::27::27: arkadasım da dedi neden gidiyorsun önce bir dene olmadı sonra gidersin dedi...

evet cornim gitme bence de hemen.du bakalım 6 ay bi deneyin olmazsa gidersiniz..

sana tek tavsiyem cicim kimseye söyleme bebek istiyoruz diye..

çevre baskısı insanı strese sokuyor çok..yoksa öyle stresli bişey değil..

ben söylediğime bin pişman oldum:19:

hatta geçen ist.a gittiğimizde dr beni içeri çağırdı girdim..girer girmez elim pantolunun düğmesine gitti:9::9::9:
dr şurada soyunun dedi o kadar alışmışım ki muayeneye düşünün oracıkta soyuncam nerdeyse:52::52::52::17:

delüüüüü:33::33::33::33: bunlar hoş tecrübeler değil tabi ama çok güçlüsünüz ya ben olsam napardım bilmıyorum:43::43:

ok anlastık alev bıze karalahana yapacakk:56::56:
:9::9::9::9::9::9: bak ne dicem sana sen şimdi ki hedef kilona bir ulaş ama bırakma.......hamile de kalsan burda devam et diyet yapmayacaksın sadece yediklerine dikkat ederek düzenli kg alacaksın......ben öyle düşünüyorum......13. takımın kaptanı sanırım hamile:nazar:

hımm merak ederim o yuzden sordum akşama anca gelırsın o zaman:5::5::5::5: güzel haberlerle gel inşşş........

bu arada avrupa avrupa başladı:27::27::27::27::27: trt 1......
evet canım zaten su an saglıklı beslenıyoruz bencee az ve gereklı seylerı yıyoruzzz :16:
ınsallah kuzum bakalım doktorun amelıyatı falan yoksa cok surmez ısımızz...

evet cornim gitme bence de hemen.du bakalım 6 ay bi deneyin olmazsa gidersiniz..

evet alevın bu dedgıne katılıyorum mıllete soyleyınce her ay soruyolar hanı yokmu bısey dıye olunca soylemek en guzelıı:16::16:

delüüüüü:33::33::33::33: bunlar hoş tecrübeler değil tabi ama çok güçlüsünüz ya ben olsam napardım bilmıyorum:43::43:

cornella bu tüp bebek vs süreci öyle bişey ki..
inan bana o muayene masasına yatıp alttan muayene olmak işin en kolay tarafı..

o yüzden inan benim için hiç önemi yok alttan muayenenin:9::9::9:

inş.meleğin seni bekletmez bizim kadar bebişim..hemen içini sıkma üzme...:38:

bak tam 12 den vurdun şimdi......bende salak gibi hevesli hevesli bazı ark ortamlarında söyluyorum.....gecen gün eşim kızdı neden söyluyorsun söyleme dedi....gecenlerde şöyle bır muhabbet oldu onun üstüne söyledım......
misafirliğe gitmiştim pek de hoşlasmadıgım bir kadn da vardı.......ooo dedi bayagı kilo vermıssın dedi bende evet ama daha bıtmedı devam edıyorum dedim....nıye dedi yetmez mı dedi.....yok abla dedim artık bebek düşünüyoruz o yüzden dedim.....
niye dedi kiloluların cocugu olmuyor mu dedi.....
bende yok o yuzden degıl bende bel fıtıgı var doktorum zayıfla dedi dedim.....
ne bilim dedi işe girmeden istemıyordunuz da dedi......konusmalarda yarım agız.......sonra dedim keşke söylemeseydım...çok haklısın..aileme söylemedim zaten.....

cornella bu tüp bebek vs süreci öyle bişey ki..
inan bana o muayene masasına yatıp alttan muayene olmak işin en kolay tarafı..

o yüzden inan benim için hiç önemi yok alttan muayenenin:9::9::9:

inş.meleğin seni bekletmez bizim kadar bebişim..hemen içini sıkma üzme...:38:

offfffffffff inşallah.....sizlerinki de umarım çarcabuk gelirler:16::16::16::16::16:

bak tam 12 den vurdun şimdi......bende salak gibi hevesli hevesli bazı ark ortamlarında söyluyorum.....gecen gün eşim kızdı neden söyluyorsun söyleme dedi....gecenlerde şöyle bır muhabbet oldu onun üstüne söyledım......
misafirliğe gitmiştim pek de hoşlasmadıgım bir kadn da vardı.......ooo dedi bayagı kilo vermıssın dedi bende evet ama daha bıtmedı devam edıyorum dedim....nıye dedi yetmez mı dedi.....yok abla dedim artık bebek düşünüyoruz o yüzden dedim.....
niye dedi kiloluların cocugu olmuyor mu dedi.....
bende yok o yuzden degıl bende bel fıtıgı var doktorum zayıfla dedi dedim.....
ne bilim dedi işe girmeden istemıyordunuz da dedi......konusmalarda yarım agız.......sonra dedim keşke söylemeseydım...çok haklısın..aileme söylemedim zaten.....

neyse tek kişiye söylediysen önemli değil o kişiyi tekrar görürsen erteledik daha düşünmüyoruz vs dersin..
daha da kimseye syleme canım..
inş.hemen olurda dediğim gibi biim gibi streslere girmeezsin cnm benim..

ben yapı olarak rahat biriyimdir..burda herkes biliyo benim bebek isteiğimi üzerinde 2 yıl geçti olmadığını da tahmin ediyorlardır..
üzerine dedikodumu da yapıyorlardır..
ama artık pek umrumda değil..
alıştım herşeye..

yine de kızarım kendime keşke söylemeseydim diye.:57:

neyse tek kişiye söylediysen önemli değil o kişiyi tekrar görürsen erteledik daha düşünmüyoruz vs dersin..
daha da kimseye syleme canım..
inş.hemen olurda dediğim gibi biim gibi streslere girmeezsin cnm benim..

ben yapı olarak rahat biriyimdir..burda herkes biliyo benim bebek isteiğimi üzerinde 2 yıl geçti olmadığını da tahmin ediyorlardır..
üzerine dedikodumu da yapıyorlardır..
ama artık pek umrumda değil..
alıştım herşeye..

yine de kızarım kendime keşke söylemeseydim diye.:57:

o onların ayıbı cnm.... benim ailem de daha dogrusu babam dısında herkes baskı yapıyor,çalısmıyorsun neden cocuk yok dıye....ya çalısmıyorum ama kendimi hazır hissetmıyorum ki..daha yenı yenı içime oturuyor ,korkmuyor da değilim ama yaş da ilerliyor ......hakkımızda hayırlısı olsun....

selam kızlar pazar günlerini oldum olası hiç sevmedim nedense bu günde ancak fırsat bulup geldim..

jujum dünkü menün süper olmuş bayıldım iradene de ben olsam sanırım irademe sahip çıkamazdım

dalinim gerçekten yedinmi o nutellayı yoksa şakamı yaptın inanamıyorum sana yuh yani ama sen yememişsindir eminim şakadır bu daha ancak oralardayım ileriye doğru bakmadığım için gerçekmi çözemedim daha ama şok oldum yani

Back
X