Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet juju ben kendimi iyi biliyorum benim akşamları aç yatmam lazım yoksa olmuyoooo....:19:
gün içinde 3 saatt tespor yapsam gece tok yatarsam sabaha şiş ve + uyanıyorum..
kahvaltımı sıkı yapıp akşamları geçiştirmem hatta aç yatmam lazım benim..:31:
bundan böyle öyle yapıcam..
hedefi tuturmak için 700 ge vermem yetecekti ama şimdi çok vermem gerekecek:1::1:
açlık grevindeyim:kkk::52:
hayır canım açlık grevi değil... akşamları bol salata yersen hem çooook az kal alırsın hem doymuş olursun

juju bunları yapmış kadar yoruldm valla:1::1::1: bnde brazdan kahvaltmı edym ackmaya basladm
yap kuzum okumakla kalma kalk tur at evde :34:

bnde cnm akşam gec yersem sabah aç uyanıorm bıde gece meyve yersek ole uyanırmıısz en iyisi yememek:26:

malkocoglunu tercıh edersımm jujum:1:
[/COLOR][/B]

olubülüüüüüü :4: yok demem :17:

gerekli uyarı için teşekkür ederim gamzemmmm

anlayışın için teşekkürler arzu... aramızda her zaman yerin var hiç çekinmeden dalabilirsin takıma ...

Menüleri genel olarak beğendim... hafta sonu olduğu için kahvaltılar geç yapıldı ve dolayısıyla öğünler ikiye düştü birçoğumuzda...

uyarı: gamze canım çerezi bir avuç içi olarak tüketme ara öğünde mutlaka sayarak ye

uyarı : chentiq sana ne dicemi sen zaten biliyorsun farkındasın onun için söylemiyorum...

uyarı : dalin ceza istiyorsun sen dimi ... hayır vermicem sana en büyük cezaaa menünü beğendim aferim süper olmuş dememdir:23:

Tamam kaptanım :9: teşekkür ederim.. :54:

bnm düğün bu yazdı cnm atanamadığımdan 2 yıl snraya kaldı artık nişan ne zaman olur hiççç bilemiormmm evde kaldım ben galba:1:

geçmiş olsun dalancığım dikkat et kendine çok guldm eşine ya göbegnı kaşıodu demek:1::1:

bişi olmaz vücudun bayram etmiştir sıkı yönetim bitti demiştir:1:
ceza yok sana cumaya cok var daha toparlarsın

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

günaydın fıstıklarrrrrr....

bu hafta mutluyum huzurluyum içim rahat... hafta sonum diğer haftasonlarıma nazaran iyi geçti... önüme bi sürü kaçamak fırsatı çıkmasına rağmen ben direndim ve hiç kaçamak yapmadım onun için içim rahat....

cumaya 5 gün var ve ben inatla bugün de tartılmadım normalde hafta sonum kötü geçtiyse tartılırdım ama bu hafta cumaya kadar tartıya çıkmıcam...

kaçamağı olan yada yediğinin normalin üstünde olduğuna inanlar... kalkın ve silkelenin hareket edin hemde bol bol hemde hiç olmadığı kadar hareket edin ki vucut şoka girsin şaşırsın... dengeli ve düzenli beslenin öğün atlamayın ve ara öğünlerinizi ihmal etmeyin 2 satte bir liğdeye gıda girişi sağlayın... suyunuzu ihmal etmeyin.. hergün mutlaka bir fincan yeşil çay için.... sporunuzu ihmal etmeyin... spor dışındada hareket edin kalkın balkona çıkın odalarda dolanın.. merdivenden inin bakkala gidin fırsatınız varsa uygunsanır yürüyün aylak aylak da olsa hareket edin.....

Yok yokk, bu hafta takımcak çok iyiyiz (takımcak ne be :9:)

:51::51::51::51::51::51:

sana bir abla,arkadaş beni şuan ne olarak görüyorsan artık:27: ufak bir tavsiyem var esoşum.....hayatını sakın sınavlara odaklayıp erteleme sonra çok pişman olursun.....sevdiğin kişi hakkında bir şüphen yoksa uzatmanın anlamı yok...tabi bekleyıp önce işe girip sonra evlenen arkadaslarımız da var sanırım aysunayy öyle yapmıstı ama ya atanamazsan bu ihtimali unutma.....
annem benı 3 yıl beklettı ....önce atan sonra evlılık dedi....işe girmeden vermem dedi.....belki de büyük konustu hala atanamadıgıma göre....ne mi oldu yaş 25 olunca vermek zorunda kaldı:27::27::27::27: ve inan ben evlenmeden önce 75 aldıgım kpss den evlenınce 84 aldım....eger çok büyük stres yapıp,sınavda bayılacak duruma gelmeseydım 90 alırdım......
eğer eş ruhum bu diyorsan yola beraber de devam edebilirsin ,bu konu da kendıne sınırlama getirme:34: hem ne demişler..hayırlı işlerinizi uzatmayınız....:54::54::54::54:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

sen dua et canım rüyana ben sabaha kadar müslüm gördüm.. normaldede öyle pek sevmem ama rüyama girdi namızsız.... :ssz:

tartılmamak belkide böyle zamanlarda iyi oluyor .. mesela sen şimdi setres yaptın artı çıktın diye ba aben ne çıktığımı bile bilmediğmiden rahatım... peki artı çıktın diyelim yılmak yok düzgün ve düzenli beslen bollllll hareket et.. akşamlarını hafif şeylerle geçiştir ozaman...

arada bir hatırlatmak gerekiyor bende unutuyorum burda birisi yazarsa aaaa evet içmedim bugün diyorum birbirimizi bu şekilde motive etmek zaten amaç..:7:

kızlarrrr doktorumu izleyin.....

Ayyy jujummm kabus gibiii sankiiiiiiiiiii :52::52::52:

valla sabah + çıktım..aklıma kötü kötü şeyler gelmiyo değil:27:

oturup bi tepsi tatlı yiyesim var:27:

hıkkk evde çubuk tarçın varmı ???? yoksa temin edin hemen ben sabahtan beri 2 kupa tarçın çayı içtim...

yuhhh kıısm 1 tepsi yenırmı yarısınıda bana verrr:1::1::1::1:

içtiğim tarçın çayından sonra ..... tatlımı oda ne???

Yok yokk, bu hafta takımcak çok iyiyiz (takımcak ne be :9:)

:51::51::51::51::51::51:

bana da öyle geliyor motivasyon tam.. herkes kaçamak yapmamak için gayret ediyor bazılarımızda beyinde işi bitirdiği için gayrete gerek kalmadan yemiyor

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :27::27: ben geldimmm...Süper başladım pazartesiye :46::46: sizi çok seviyorum..

Bu arada doktorumda ki çocuğun öyküsü iç burkuyor :26::26:

.

Back
X