- Konu Sahibi Cherry Mom
- #82.961
aceleden eksık kopyalamısım.....bir önceki sayfada ki linke tıkla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
indirrdiimmm hemde turkce ama kadın bı degısık konusuyoooo![]()
süpermiş bende ki yabancı yanı kadının kendı sesi.....
alttan kadının sesı gelıyo ama turkce konusann konusmayaymıs ıyıymıs guldum aksam aksammalt yazıda varr bakalım bakalımm bende yapayım ama 1 saatt yaaa
bırak çalışsın ders çalışana saygmız sonsuzzz bizimkıde grcek ydsye
58 dk dımı 3 kadın var
hahahahaha aynen bot gibi
.
alttan kadının sesı gelıyo ama turkce konusann konusmayaymıs ıyıymıs guldum aksam aksammalt yazıda varr bakalım bakalımm bende yapayım ama 1 saatt yaaa
Benim canımmm sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrreşimde varmı yokmu belli değil
ilker ayrığı daha çok özlemiş
pür dikkat izliyor
bu günkü çiftler çok mal yaaaaaaaaaa
bişi yapamıyorlar
.
canlarım alt yazılı bendekide aynı zamanda türkçe dublajlı ama karı hakkat bi garip konuşuyo.. bir erkek 5-6 kadın var hepsi mayolu onlarda nası mayoysa... 19 ila 77 arasında değişiyo yaşları...
bu arada bende mayo giyip yapacam benim neyim eksik onlardan fazlam bile var............![]()
canlarım alt yazılı bendekide aynı zamanda türkçe dublajlı ama karı hakkat bi garip konuşuyo.. bir erkek 5-6 kadın var hepsi mayolu onlarda nası mayoysa... 19 ila 77 arasında değişiyo yaşları...
bu arada bende mayo giyip yapacam benim neyim eksik onlardan fazlam bile var............![]()
Birde kadın erkeğin yanına gidip tutma yerlerini eliyle göstermez mineyse eşim saymaya başladı, hadi gel 3 e kadar sayıyorum..1111111111111111111 diyor bekliyor anlamadan hahahaahhah
iyi geceler güzel kızlar, canlar cananlarr
.
Birde kadın erkeğin yanına gidip tutma yerlerini eliyle göstermez mineyse eşim saymaya başladı, hadi gel 3 e kadar sayıyorum..1111111111111111111 diyor bekliyor anlamadan hahahaahhah
iyi geceler güzel kızlar, canlar cananlarr
.
sana da canım. aahhh ahhh kocalarınızla koyun koyuna yatıyonuz keyfini çıkarın... benim herif 11:30 daişe gidecek ben tüm gece yanlızım
kızlar yeteneksinizde baterist baha vardı 4 yaşındaki izlediniz mi yaaaa valla tv içine girecektim ben böyle bişey görmedim ne tatlı yaaaaaaaaaaaa![]()
bugünkü sporumu da tamamladım.....
30 dk masa tenisi
15 dk rampalı yürüyüş
15 dk uzay yürüyüşü
30 mekik
8 katı yürüyerek çıktım...(asansöre binmedim)[/B]