- Konu Sahibi Cherry Mom
- #85.501
gamzenin pişmanlığı kızgınlığı 3 günlük kaçamağının cezasını bir hafta aşırı dikkat ederek geçirmek ve sonuç olarak aynı kiloda kalmak oldu... şayet o kaçamak olmasaydı belki -1000 çıkacaktı elinden kaçan fırsata yanıyor...
sevda canım selam söyle gamzeye yediği kurabiye ile kalsın daha fazla abartmasın bu hafta geçen hafta yaşadığı yanlışlığı yapmasın... öpüyorum ikinizide
cornella canım sen fizik doktoruna göründün mü onun önerdiği bir aktiviteyi yapmalısın sakıncalı bir durum...
jujum hayır gözukmedım.....beyin cerrahı doktorum......fızık tedavıye sevk etmesını ıstedım gecen kış,benı sevk etmedı......sebebını ise yaşımın henuz genç oldugunu gerek olmadıgını söyledı,zayıflamam gerektıgını en az 5 kg vermem gerektıgını söylemıstı o zaman 68,7 kg dım.....ama şimdi nerdeyse ayda 1 tekrar edıyor.....sebebıni çözdum sanıırm...hep regl zamanlarımda hastalanıyorum.....regl ımde belım agrır zaten...
ooooo kızlar tartıdan sonra hemen kaçamaklar başlamış yapmayın bakın benim moralim çok bozuk 3 gün önce -1 deydim ve bugün 1 kg nun üstünde vereceğim diye beklerken sadece 300 gr gitmiş kaçamak yapmayınnn ne olur daha fazla kilo verelim yaaa![]()
evet bu hafta sonunu bende kaçamaksız gecırmeyı düşünuyorum......gecen hafta cumadan pazar akşamına kadar yedım yedım yıne yedım......bu sefer yok.....