- Konu Sahibi Cherry Mom
- #93.701
CANM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNGunaydin kizlaar... sabah erken kalktim evi temizledim.kahvaltimi yaptim.kizim bugun daha iyi kurdesenleri korelmis.ilaclar iyi geldi sanirim.o yuzden bu mutlulukla gune zinde basladim.200 defa da ip atladim.bugun cok isim var cook.bi legen yaprak sarilmak uzere beni bekliyor, tutu rakimin eksik parcalari hazirlancak.alisverise cikilacak.kizlar bana menu icin fikir verebilir misiniz?.d.gunu menusu?
şahnurcum sen sağlığına dikkat et biz sıkıntı yapmıyoruz neden girmedi diye.. tabi evde istediğin gibi giremezsin... sen bi toparlan seni de koç yapıcam seninde engin bilgilerinden faydalansın bi gariban
senin okulda valla kermes yeri gibi ne bu kız piknik sürekli
bugün son kez içicem ve en azından 4-5 gün rahatım ohhhhh süper
hakkaten corni ikimizde karşılıklı iyi yakaladık frekansı ve aman bozulmasın ...
ölçümler 25 haziranda mı bakalım benim odun beden ne kadar yontulmuş olacak
ayrıca corni abartıyorsuun sen birsenden şişman durmuyorsun hatta bacakların ondan zayıf basen sorunun var senin
oooooo hoş geldin canım seni görmek de varmış bugün...
doğum gününde pasta börek cörek yeme de ne yersen ye... emin ol bişey kaybetmezsin.. yo yo dur kaybedersin kilo![]()
sorma jujum geçen müdürle oturduk yapılan etkinlikleri yazalım diyee dünya kadar yapmışız seneye bu kadar çok yapmıcazz
havada kapalı az önce biraz atıştırdı okula döndükkk