• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin kizlaar... sabah erken kalktim evi temizledim.kahvaltimi yaptim.kizim bugun daha iyi kurdesenleri korelmis.ilaclar iyi geldi sanirim.o yuzden bu mutlulukla gune zinde basladim.200 defa da ip atladim.bugun cok isim var cook.bi legen yaprak sarilmak uzere beni bekliyor, tutu rakimin eksik parcalari hazirlancak.alisverise cikilacak.kizlar bana menu icin fikir verebilir misiniz?.d.gunu menusu?
CANM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

şahnurcum sen sağlığına dikkat et biz sıkıntı yapmıyoruz neden girmedi diye.. tabi evde istediğin gibi giremezsin... sen bi toparlan seni de koç yapıcam seninde engin bilgilerinden faydalansın bi gariban

senin okulda valla kermes yeri gibi ne bu kız piknik sürekli

bugün son kez içicem ve en azından 4-5 gün rahatım ohhhhh süper

hakkaten corni ikimizde karşılıklı iyi yakaladık frekansı ve aman bozulmasın ...

ölçümler 25 haziranda mı bakalım benim odun beden ne kadar yontulmuş olacak
ayrıca corni abartıyorsuun sen birsenden şişman durmuyorsun hatta bacakların ondan zayıf basen sorunun var senin

oooooo hoş geldin canım seni görmek de varmış bugün...

doğum gününde pasta börek cörek yeme de ne yersen ye... emin ol bişey kaybetmezsin.. yo yo dur kaybedersin kilo :52:

sorma jujum geçen müdürle oturduk yapılan etkinlikleri yazalım diyee dünya kadar yapmışız seneye bu kadar çok yapmıcazz

havada kapalı az önce biraz atıştırdı okula döndükkk

sende haklısın cnm bu haftayı o zaman en az hasarla atlatmaya çalışalım haftaya daha iyi olur inş ve bugün maydanoz suyu içebilirse iç lütfen:16::16:

cnm çokkkk geçmiş olsun ohhh işleride halletmişsin:21::21: kolay gelsin menü içinde salatalar iyi oluyo şeğişik salatalar yapabilirsin cnm

ıcıcem maydanoz suyu kuzum dun pazardan aldım 2 bag maydonoz hatta hemen kaynatayım ıceyımmmm:16::16:

erken kalktım..kan vereceğim için kahvaltı yapmadım erkenden kaldım böyle:9::9:vaktim vardı size bir selam vereyim dedim:16:

koçummmm gamzemmmmmm bu hafta bizim haftamız olacak şaşırtacağım seni:52::54:

çok dikkat ettim tek kaçamağım yok..akşamları acaip aç yattım:9::9:bu yüzdende çok mutluyummmmmmmmmm:16::16:

öpüyorum hepinizi görüşürüz.:54::54:
Masallah canim ins iyi bir netice olur
dün saat 20:00 de eşim geldi apar topar beni dışarı çıkardı .. benden habersiz birilerine söz vermişmişmiş... 20:00-20:30 arası tatlıcıda buluşulucakmışmışmış... tabiki bizimkisi eve geç gelince biz gittik ki tatlıcıda in cin top oynuyo gitmiş millet... nası sevindim .. zaten istemiyordum gittmeyi birde millet tatlı yerken yok yemiyorum deyip ardından açıklama sıralamayı da canım çekmiyordu açıkcası...

neyse bizde forum da turladık eve 22:30 da ancak girdik... eee ben mandonosu unutmuştum...

corni geldi gözümün onönü gecenin bir yarısı yatmaya hazırlanır herkes ben maydonos kaynatıp derin dondurucuda sağuttum ve içtim... ahhh corni ahhhhhhhhh ne çektim be senin elinden
Kendimi tatlıcıda hayal ettim bi an ay çok zor...masallah azimli gördüm seni bayağı
günaydınlarrr
evde iken düzenli katılım yapamıyorum ben yaa işyerinde daha iyi oluyordu bi de hazırlanması gereken rapor ve sunumla uğraş bi taraftan popomun acısı derken yaptıklarımı kaptan yardımcısı olarak kendime yakıştıramıyorum ama inş haftayadan itibaren düzenli bir katılım olacak
jujum sizin koçluk sistemi ayet güzel gidiyor yaa çok sevindim senin kilo vermene
aysunay cım hyırlısı ile güzel haberlerle gelirsin canım üzme canını
ipekyol sen de gurbette imişsin nijerya da yaşam şartları nasıl?
simuzer şimdiden kızının doğum günü kutlu olsun
Bizim bulunduğumuz şehrin şartları genel afrika şartlarına göre iyi elhamdullilah sikintimiz yok çok şükür
d ilek ne kadar incesin.......tombik halın yok mu? bel falan ıncecık.......bırtek toto-basen kalmış....şimdi ölçülerime baktım hemen hemen yakınız nıye ben böyle durmuyorum yaaaaaaaaa:43::43::43::43: sizin foto makınesınde inceltıcı mı var yoksa:1::1::1::1:

bu arada bende belimden göbegımden 1 cm incelmişim.....amma da cok incelmişim....:50:
25 hazırana kadar bıraz daha incelmelıyım:6::6::6::6:

Hayırdır ne var 25 haziranda

Masallah canim ins iyi bir netice olur

Kendimi tatlıcıda hayal ettim bi an ay çok zor...masallah azimli gördüm seni bayağı

Bizim bulunduğumuz şehrin şartları genel afrika şartlarına göre iyi elhamdullilah sikintimiz yok çok şükür

Hayırdır ne var 25 haziranda

25 hazıran benım gunummmmm:16::16::16::16:

Merhaba kızlarrrr, nasılsınız bakalımm :16: biraz yoğundum bu gün anca gelebildim, geçmişi eve gidince yada birazcık dinlenince okurum..Öğle yemeğimde yoğurt yedim, uykum geldiii :27::27::27:

.

haklısın dılekcım ama malum evde mısafırım var ben yemezsem babamda cok yemıyo zorluyo benı ye dıye yemesem olmuyo yesem olmuyo zor bı hafta oluyo benım ıcınnn...

ne kadar tombik olursan ol baba-anne kıyamıyor işte....sen yemezsen boğazından geçmiyor demek ki:16::16::16:

Gunaydin kizlaar... sabah erken kalktim evi temizledim.kahvaltimi yaptim.kizim bugun daha iyi kurdesenleri korelmis.ilaclar iyi geldi sanirim.o yuzden bu mutlulukla gune zinde basladim.200 defa da ip atladim.bugun cok isim var cook.bi legen yaprak sarilmak uzere beni bekliyor, tutu rakimin eksik parcalari hazirlancak.alisverise cikilacak.kizlar bana menu icin fikir verebilir misiniz?.d.gunu menusu?

cnm bebişine çok geçmiş olsun.......doğum gunu menüsüne ben fıransızım ama sana yardımcı olacak birkaç site var.....Google dan bır bak istersen.doğum günü menüsü yaz çıkar......

şahnurcum sen sağlığına dikkat et biz sıkıntı yapmıyoruz neden girmedi diye.. tabi evde istediğin gibi giremezsin... sen bi toparlan seni de koç yapıcam seninde engin bilgilerinden faydalansın bi gariban

senin okulda valla kermes yeri gibi ne bu kız piknik sürekli

bugün son kez içicem ve en azından 4-5 gün rahatım ohhhhh süper

hakkaten corni ikimizde karşılıklı iyi yakaladık frekansı ve aman bozulmasın ...

ölçümler 25 haziranda mı bakalım benim odun beden ne kadar yontulmuş olacak
ayrıca corni abartıyorsuun sen birsenden şişman durmuyorsun hatta bacakların ondan zayıf basen sorunun var senin

oooooo hoş geldin canım seni görmek de varmış bugün...

doğum gününde pasta börek cörek yeme de ne yersen ye... emin ol bişey kaybetmezsin.. yo yo dur kaybedersin kilo :52:

aminn cnm inş. bozulmaz.....ya evet basenım var benim......bir de çok ilginç bacaklarımı ölçüyorum aynı geliyor basenımı ölçüyorum küçülmüş gözüküyor......tuhaf değil mi?

tubiişşşşşşşşş nerde kaldın dısın nasıl kuzummm????

25 hazıran benım gunummmmm:16::16::16::16:

25 hazıran benım dogum gunummmmm:16::16::16::16: demek ıstedımmııı:9::9:

cnm benimm iyi ki doğmuşsunn:16::16::16::16: az kalmış doğum gününe:16:

bende dişçiden geldim.....dişçiyle diplomamı değiştireceğim ben.....bir halttan anladığı yok:27::27::27:

Merhaba kızlarrrr, nasılsınız bakalımm :16: biraz yoğundum bu gün anca gelebildim, geçmişi eve gidince yada birazcık dinlenince okurum..Öğle yemeğimde yoğurt yedim, uykum geldiii :27::27::27:

.

hoş gelmişin bacım.....bende ayran içtim......karnım şişti......maydonozumu içecegım daha:8::8::8:

corniiiiiiiiiiiiii bişi dicem :77: :78:

şansını kaybettin corni... tartı yasağımı deliyorummm:52::52::52:

şşiiiitttt çaktırma eve gidince tartılıcam.... tok karnına olucak ama meraktan öldüm akşam yemeğimi ona göre yerim artık :1:

sakın!!!!! avatarda ki tavuk gibi yaparım seni:27::27::27::27::27::27::27:

tok karnına tartılacakmış bir de:19:

ne dicem sen ne yedın öğle yemegınde......yokluğumda ne yaptın bakalım:27::27:

Olur böylee vakalarrr, cornicann yakalarrrr :27::27::27: bence de tartınma jujum yaaa, şimdi tokken az biraz fazla çıkarsın moralin bozulur hiç yeree :16:

Olur böylee vakalarrr, cornicann yakalarrrr :27::27::27: bence de tartınma jujum yaaa, şimdi tokken az biraz fazla çıkarsın moralin bozulur hiç yeree :16:

yakalarım tabi:27::27::27::27::27: tartılmıcak tabi ki......yarına ne kaldı şurda........

aklıma kemal sunalın bir filmi geldi.....adını çıkaramadım da.....kadın dıyordu ya çarşambaya ne kaldı parsembeye ne kaldı dıye dıye oyalıyordu.benımkide bu hesap:1:

yakalarım tabi:27::27::27::27::27: tartılmıcak tabi ki......yarına ne kaldı şurda........

aklıma kemal sunalın bir filmi geldi.....adını çıkaramadım da.....kadın dıyordu ya çarşambaya ne kaldı parsembeye ne kaldı dıye dıye oyalıyordu.benımkide bu hesap:1:
:77::77::77::36::36::36::36::36::36::78::78::78::78::78::78::78::83::83::83::18::18::18::18::18::18:

Back
X