Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5.Takım 322. Etap***
*JUJU* ( 81,30 / 83,40 / -2,10 / % -2,58)
biricikoglumertug ( 60,70 /
rabyas ( 77,00 /
sura260511 ( 86,10 /
bengi-arwen ( 59,80 /61.2 / -1,40 / % -2,34) 10. Takımdan Geçti
maymunarmut ( 79,90 /
Sevda_M ( 70,50 /

[TABLE="width: 916"]
[TR]
[TD="colspan: 2"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Açıkçası ben et veya ekmek yemeği çok seven bir insan değilim.Et ağzımda uzuyor da uzuyor.Ekmeğe gelince beyazdan bahsediyorum içime oturuyor.Durmadan açlık hisstmeye başlıyorum sonra.Bu yüzden çavdar veya kepekli ekmek yiyorum yazmıştım sanırım bunu.Beyaz ekmek zaten kansarojen bir sürü maddede içerdiğini haberlerde duymuştum :26:

Evde maaalesef mezuram yok.Geçenlerde aradım ama bulamadım.Olmadı iple ölçüp metreyle hesaplayıp size yazarım.Zaten aç karna yapmak lazımmış ölçümü.
bir tufiyeden mezura edinmeni tavsiye ederim çok işe yarıyor..
beyaz ekmek konusunda zaten hemfikiriz emnin bu topikte kimse beyaz ekmek yemiyordur. hızla kana karıştığı için kan şekerini hızlı yukseltip düşürüyro bu nedenlede çabuk acıkıyoruz beyaz ekmek yediğimizde. hamburger ekmeği en kötüsü..
kepekli ekmek uzun süre yenirse kansızlık yapabilir o yüzdem tam buğday ekmeği veya çavdar ekmeği en iyisidir. ekmeği tanıdığımzı güvendiğimiz fırından almalı paketli satan şu markalı ekmeklerdne uzak durmalıyız çünkü; o markaları ekmeklerin içindekiler yazan bölümünü bir okuyun... senin yaşındaki bir geç kızın günlük alması gerek belli karbonhidrat miktarı var bu yüzden ekmek yemelisin. ama pilav veya makarna yediğinde ekmek yeme elbette. bu arada pilav olarka bulgur pilavı tavisye ederim. et konusuna gelince, kırmızı et yemeye bilirsin ama tavuk eti, ciğer, özelliklede balık tüketmelisin. bunun yanında yumurtanın beyazı inanılmaz güzel bir protein kaynağı...kalsiyum alımı ve kemiklerinin güçlenmesi için süt ve süt ürünleri ile barışık olamının yanında dereotu yiyebilirsin. dereotu kalsiyum açısından son derece zengin bir bitkidir. sabah kahvaltısında iyi gider taze taze..

RAPOR
15 Ağustos Perşembe

Sabah 09:00
kk kadar peynir(tuzu alınmış)
1 adet domates
1 adet salatalık
2 adet etimek light
şekersiz çay
Öğle 12:00

1 kase cacık
4 yk yağsız barbunya
3 yk bulgur pilavı yapsız salçasız(bizim iş yerinde patron diyettede)

Ara 16:00

4 adet erik

Akşam 19:00
1 kase sebze çorbası
5 adet tavuk kanat
salata
Ara 22:00
Çikolata (kaçamak)
Şekersiz Türk kahvesi

3,5 litre su
1 kupa kahve

Spor
30 dk yürüyüş
:14: misafirim vardı sporu yapamadım akşamda eşim geldi aldı işten bugünde böyle gitti yarın dönüm noktam olacak :34:

kahvaltın ve öğlen yemeğin güzel etimek yerine 1 dilim çavdar ekmeği daha güzel olacaktır.
akşam yediğin tavuk kanatları umarım kızartma değildi. birde mümkün olduğunca derilerini çıkarmaya çalış. tavuk derisi tavuğun kalorisini 2 kere çarpmak demek. çikolataaaaa. şuan çikolata için adam öldüre bilirim.. kaçamakların sonuymuş hadi bakalım...

Kızlar günlerdir giremedim ara ara bakıyorum ama yazamadım.aile problemlerim var şu sıralar çok kötüyüm.32 saat hiç uyku uyumadım az önce 2 saat uyudum yine uyumaya çalışıyorum.yarın kendimi toparlamaya çalışıcam.

maymunun nerelerdesin özlettin kendini şimdi nasılsın, paylaşmak ister misin?

***5.Takım 322. Etap***
rabyas ( 77,00 /
sura260511 ( 86,10 /
maymunarmut ( 79,90 /
Sevda_M ( 70,50 /

[TABLE="width: 916"]
[TR]
[TD="colspan: 2"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

benim geri vermemde zor oluyor BMI zaten çok yüksek olmadığı için 1-2 kilo hem fark ediliyor. aman allahım vakitte yaklaşıyorrrrrr. hemen eski kilo düşüp 59 ları görmem lazım. ne yapacağız JUJU fikrin var mı dukana devam mı yoksa şok bir diyet mi yapmak lazım. fikir verin bana...

kızlar günlerdir giremedim ara ara bakıyorum ama yazamadım.aile problemlerim var şu sıralar çok kötüyüm.32 saat hiç uyku uyumadım az önce 2 saat uyudum yine uyumaya çalışıyorum.yarın kendimi toparlamaya çalışıcam.
umarım çok ciddi bir durum yortur...
benim geri vermemde zor oluyor bmı zaten çok yüksek olmadığı için 1-2 kilo hem fark ediliyor. Aman allahım vakitte yaklaşıyorrrrrr. Hemen eski kilo düşüp 59 ları görmem lazım. Ne yapacağız juju fikrin var mı dukana devam mı yoksa şok bir diyet mi yapmak lazım. Fikir verin bana...

bengi ben hatamın farkındayım... Boğazımı tutmadım düne kadar da devam ettirdim bu durumu yani kendim ettim kendim buldum... Cuma milat bizim için demiştim ya rehaveti atıyoruz üzerimizden.. Artık artı çıkan kimse istemiyorum menüler düzenli yazılacak ve ne yapılıp ne edilip spor hayatımıza sokulacak...

Dukan yapayım dedim ama bir türlü başlayamadım evde materyalim eksikti.. Belke tam dukan olmasada hafta sonumu protein ataklı bir hafta sonuna çevirebilirim ...

Bengi sende kendi öz eleştirini yap bakalım .. öncelikle kendi hatalarımızın farkına varmamız ve onu düzeltme yoluna gitmemiz önemli olan

benim geri vermemde zor oluyor BMI zaten çok yüksek olmadığı için 1-2 kilo hem fark ediliyor. aman allahım vakitte yaklaşıyorrrrrr. hemen eski kilo düşüp 59 ları görmem lazım. ne yapacağız JUJU fikrin var mı dukana devam mı yoksa şok bir diyet mi yapmak lazım. fikir verin bana...

Aaa olmadi simdi sok diyetler bildigin gibi sok gidip sip diye geliyor bence sabret belki vucudun odem yapti cunku bayramdi felan derken hersez almis durumda ama benim tartida degissede olcude degisenim yok . Daha once dukan mi yapmistin ?

kahvaltın ve öğlen yemeğin güzel etimek yerine 1 dilim çavdar ekmeği daha güzel olacaktır.
akşam yediğin tavuk kanatları umarım kızartma değildi. birde mümkün olduğunca derilerini çıkarmaya çalış. tavuk derisi tavuğun kalorisini 2 kere çarpmak demek. çikolataaaaa. şuan çikolata için adam öldüre bilirim.. kaçamakların sonuymuş hadi bakalım...

Evet beni bu cikolatalar mahvetti :20: ama bi kere dedim ki 40 gun cikolata yemiycem yemedimde ama bedenim inat etti 40 gunde 1gr gitmedi arada kacamakta iyi yani meta sasiriyor. Etimegi cok seviyorum cavdarda guzel bulursam aliyorum oyle cavdarlar var ki yenmemesi gereken ki ben gidaciyim isin icindeki tum hileleri biliyorum :18:

***5.Takım 322. Etap***
rabyas ( 77,00 / 76.60 / 0.40 /%0.51 )
sura260511 ( 86,10 /
maymunarmut ( 79,90 /
Sevda_M ( 70,50 /

herkese gunaydın canlar nasılsınız??*
jujummmm naptın sen kaptanım deryammm?????:52::52:

Akşam yediğin tavuk kanatları umarım kızartma değildi. Birde mümkün olduğunca derilerini çıkarmaya çalış. Tavuk derisi tavuğun kalorisini 2 kere çarpmak demek. çikolataaaaa. şuan çikolata için adam öldüre bilirim.. Kaçamakların sonuymuş hadi bakalım...

Evet beni bu cikolatalar mahvetti :20: Ama bi kere dedim ki 40 gun cikolata yemiycem yemedimde ama bedenim inat etti 40 gunde 1gr gitmedi arada kacamakta iyi yani meta sasiriyor. Etimegi cok seviyorum cavdarda guzel bulursam aliyorum oyle cavdarlar var ki yenmemesi gereken ki ben gidaciyim isin icindeki tum hileleri biliyorum :18:

valla can çekiyorsa bir lokma çikolatayı damakta emerek yiyebilir bence herkes...

Ben ekmeğimi tam tahıllı unla evde yapıyorum beyaz ekmek bize belki ayda bir kere girer oda ekmek yapmayı unuttuysam eğer..

***5.takım 322. Etap***
*juju* ( 81,30 / 83,40 / -2,10 / % -2,58)
sura260511 ( 86,10 /
bengi-arwen ( 59,80 /61.2 / -1,40 / % -2,34) 10. Takımdan geçti
maymunarmut ( 79,90 /
sevda_m ( 70,50 /

herkese gunaydın canlar nasılsınız??*
jujummmm naptın sen kaptanım deryammm?????:52::52:

rabiş sorma yaaaaa gitti iki aylık emeğim utanıyorum kendimden ama yok bu cuma verdiğin artı bildirim son olacak

valla can çekiyorsa bir lokma çikolatayı damakta emerek yiyebilir bence herkes...

Ben ekmeğimi tam tahıllı unla evde yapıyorum beyaz ekmek bize belki ayda bir kere girer oda ekmek yapmayı unuttuysam eğer..

rabiş sorma yaaaaa gitti iki aylık emeğim utanıyorum kendimden ama yok bu cuma verdiğin artı bildirim son olacak

Canim ekmek yapma makinadimi kullaniyorsun hangi marka laca lac yapiyorsun iyi fikir aslinda :)

aynen jujum yaaa vermek cookk zor ama almak bı okdar kolay nankor kılooo:47::47: ben bayramda memlekete gıdemedım ya ondan almadım yoksa bende alırdım yemekler baklavalar burda sıradan bı gun gıbıydı komsularla bayramlastık ılk gun sonra bayram bıttı:50::50:
jujum bız kısmetse pzt ıtıbarı ıle 20 gun ızne cıkıyoruz nasıl yapalımm ızın olayını??? 2 hafta ızınlı yazılabılıyo dımı?

canim ekmek yapma makinadimi kullaniyorsun hangi marka laca lac yapiyorsun iyi fikir aslinda :)
valla ev hediyesi gelmişti sinbo nun ekmek yapma makinesi... Içerisinde ölçüleri var onlara uyarak koyuyorum bana gidiyo 4-5 gün bir ekmek fazla ekmek yemediğim için
aynen jujum yaaa vermek cookk zor ama almak bı okdar kolay nankor kılooo:47::47: Ben bayramda memlekete gıdemedım ya ondan almadım yoksa bende alırdım yemekler baklavalar burda sıradan bı gun gıbıydı komsularla bayramlastık ılk gun sonra bayram bıttı:50::50:
Jujum bız kısmetse pzt ıtıbarı ıle 20 gun ızne cıkıyoruz nasıl yapalımm ızın olayını??? 2 hafta ızınlı yazılabılıyo dımı?
tamam rabiş seni bugünden izinli yazalım ne zaman dönersen dönebilirsin en az iki hafta ayrılmak zorundasın en fazla da 6 ay

***5.Takım 322. Etap***
*JUJU* ( 81,30 / 83,40 / -2,10 / % -2,58 )
biricikoglumertug ( 60,70 / )
rabyas ( 77,00 / 76,60 / 0,40 / % 0,52 ) İzne Ayrıldı
sura260511 ( 86,10 / ) İzne Ayrıldı 10. Takımdan Geçti
bengi-arwen ( 59,80 / 61,20 / -1,40 / % -2,34 ) 10. Takımdan Geçti
maymunarmut ( 79,90 / ) 10. Takımdan Geçti
Sevda_M ( 70,50 / ) 313.Etapta izne ayrıldı

Son düzenleme:
***5.Takım 322. Etap***
biricikoglumertug ( 60,70 / 61,50 / -0,80 / %-1,31)
sura260511 ( 86,10 /
maymunarmut ( 79,90 /
Sevda_M ( 70,50 /

of ya regl dönemim bayrama denk geldi çok kötü oldu hiçbir tatlıya hayır demedim yedimde yedim bide görmediğim herkesi gördüm herkes çok zayıflamışsın diyincede bi rahatlık oldu off çok yedim çoookkkk geçmişi okuyim geliyorum

valla ev hediyesi gelmişti sinbo nun ekmek yapma makinesi... Içerisinde ölçüleri var onlara uyarak koyuyorum bana gidiyo 4-5 gün bir ekmek fazla ekmek yemediğim için

tamam rabiş seni bugünden izinli yazalım ne zaman dönersen dönebilirsin en az iki hafta ayrılmak zorundasın en fazla da 6 ay

***5.Takım 322. Etap***

ok jujummmmm fırsat buldukca gırerım yıneeee:16::16: gıdene kadar buralarda olurum yıneee opuyorum hepınızıııı ozleyın benı anacımmmmm:54::54:

of ya regl dönemim bayrama denk geldi çok kötü oldu hiçbir tatlıya hayır demedim yedimde yedim bide görmediğim herkesi gördüm herkes çok zayıflamışsın diyincede bi rahatlık oldu off çok yedim çoookkkk geçmişi okuyim geliyorum

aynen canım yaaaaaaaaa sorma rezillik ötesiyiz valla.. ama biricik toparlanıyoruz dimi artık mazeret yok anam sen kalan kilonu vareyorsun ben aldıklarımı veriyorum
ok jujummmmm fırsat buldukca gırerım yıneeee:16::16: gıdene kadar buralarda olurum yıneee opuyorum hepınızıııı ozleyın benı anacımmmmm:54::54:
tmm rabiş.. kilo almadan gel olur mu

***5.Takım 322. Etap***

Sagil canim hemen netten siparisimi veriyorum boylece taze tazede guvenilir olarakta yemis oluruz :56:

aynen canım yaaaaaaaaa sorma rezillik ötesiyiz valla.. ama biricik toparlanıyoruz dimi artık mazeret yok anam sen kalan kilonu vareyorsun ben aldıklarımı veriyorum

tmm rabiş.. kilo almadan gel olur mu

öyle jujum artık mazeret yok ama inan o kadar tatlı yedim ama hala deli gibi çikolata kek istiyo canım niye böyle oldu anlamadım ya

bu arada yeni gelen tüm arkadaşlar hoş geldiniz:16::16:

sevdaaa sende dönmüşsün artık çok sevindim cnm:16::16:

bir tufiyeden mezura edinmeni tavsiye ederim çok işe yarıyor..
beyaz ekmek konusunda zaten hemfikiriz emnin bu topikte kimse beyaz ekmek yemiyordur. hızla kana karıştığı için kan şekerini hızlı yukseltip düşürüyro bu nedenlede çabuk acıkıyoruz beyaz ekmek yediğimizde. hamburger ekmeği en kötüsü..
kepekli ekmek uzun süre yenirse kansızlık yapabilir o yüzdem tam buğday ekmeği veya çavdar ekmeği en iyisidir. ekmeği tanıdığımzı güvendiğimiz fırından almalı paketli satan şu markalı ekmeklerdne uzak durmalıyız çünkü; o markaları ekmeklerin içindekiler yazan bölümünü bir okuyun... senin yaşındaki bir geç kızın günlük alması gerek belli karbonhidrat miktarı var bu yüzden ekmek yemelisin. ama pilav veya makarna yediğinde ekmek yeme elbette. bu arada pilav olarka bulgur pilavı tavisye ederim. et konusuna gelince, kırmızı et yemeye bilirsin ama tavuk eti, ciğer, özelliklede balık tüketmelisin. bunun yanında yumurtanın beyazı inanılmaz güzel bir protein kaynağı...kalsiyum alımı ve kemiklerinin güçlenmesi için süt ve süt ürünleri ile barışık olamının yanında dereotu yiyebilirsin. dereotu kalsiyum açısından son derece zengin bir bitkidir. sabah kahvaltısında iyi gider taze taze..

Aslında evde annemin el işleri için mezura olması lazım ancak annem anneanem için Ankara'ya gittiğinden yerini bilmiyorum.Yarın dönünce öğrenir yazrım :54: Evet kepekli değil de çavdar ekmeği almaya çalışıyorum ancak fırından almamıştım hazır almıştım.Fırın iki adımlık mesafede aslında aklıma gelmedi bitiriyim de alırız artık :54: Şahsen ben bulgur pilavını pirincide severim farketmez.Etler hariç yemek ayırt etmem ne gelirse yerim valla :52: Ete gelince elimden geldiğince tüketmeye çalışacağım.Ciğeri hiç yiyemem ağzıma atamam ama balığı salatalıkla severim şimdi yalan söylemiyim :33: Yumurta zaten en sevdiğim yiyecekler başında geliyor günde 4 tane yemişliğim vardır :9: Dreotu ise hiç sevmezdim yani tadını alışamamıştım ancak bu aralar maydonoza dereotu limon domates biberle salatalık yapıp içine atıyorum alıştım yani :56: Bir alışamadığım sebze kaldı o da koyun kulağı mı deniliyor ne tadı bir garip atamıyorum ağzıma hiç :26:

Aaa olmadi simdi sok diyetler bildigin gibi sok gidip sip diye geliyor bence sabret belki vucudun odem yapti cunku bayramdi felan derken hersez almis durumda ama benim tartida degissede olcude degisenim yok . Daha once dukan mi yapmistin ?
biliyorum sok diyetlerin akıbetini ama çok fazla şansım yok metabolizman gerçekten yavaş çalışıyor geçen sene ölçtürmüştüm. ve vaktimde azaldı. dukanı arada yaptım biliyorum nasıl yapılacağını. protein yemek işe yarıyor. karbonhidratlarla zaten çok aram yok ama benim sorunum bir yedim mi duramadan deli gibi yemek. aburcubur yemek..

Evet beni bu cikolatalar mahvetti :20: ama bi kere dedim ki 40 gun cikolata yemiycem yemedimde ama bedenim inat etti 40 gunde 1gr gitmedi arada kacamakta iyi yani meta sasiriyor. Etimegi cok seviyorum cavdarda guzel bulursam aliyorum oyle cavdarlar var ki yenmemesi gereken ki ben gidaciyim isin icindeki tum hileleri biliyorum :18:
evt ya çok hile var işin içinde. güvendiğimiz yerden almak lazım. paketli ürünleri sağlıklı bulmuyorum.. etiketleri okuyunca insanın tadı kaçıyor zaten..

Sagil canim hemen netten siparisimi veriyorum boylece taze tazede guvenilir olarakta yemis oluruz :56:
bence ekmek yapma makinasına gerek bile yok ben kışın ekmek yerken sürekli kendi ekmeğimi kendim yaptım.. hemde ekmek makiman olmadığı halde. fırındada gayet güzel oluyor. 1-2 deneyince tutturuyorsun. bazen dışı biraz sert oluyor ama ben kıtır ekmek severim. bir sürü un karıştırarak yapıyordum içine bazen keten tohumu ve çörek otu koyuyordum. tadından yenmiyor.. şimdi yaz çok sıcak hava fırın çalıştırılmıyor ve ekmekte yemiyorum zaten. makina almana bile gerek yok yani..
ben yoğurdumuda kendim yapıyorum yıllardır. yumurtamı salçamıda güvendiğim bir köylü abladan alıyorum.. baharatlar konusunda bile seçiciyim. sadece güneşte kurutumuş acı biber veya tatlı biberi öğütülmüş katkısız halini kullanıyorum, nane ve kekikte öyle.. karabiberi falan tane alıp kendim çekiyorum..
normal hayatımda çok sağlıklı besleniyorum ama bazen (bu ara sık sık) benim kafadaki şartel atıyor. markete gidip zararlı ne varsa alıyorum. (dondurma, çikolata, çerez vs..) sonra onları 1 saate kalmadan tüketiyorum..

Back
X