• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin durumda. :) Gerçi sanırım biz hoş geldik. :D
Ben de 26 yaşımdayım. Ticker'ımda görüldüğü kilodayım.
Yalnız sen harika kilo vermişsin, herhalde emzirmenin de etkisi vardır.

Hayır ya emzirmek beni yavaşlattı tam tersine diyetisyenle başladım kilo vermeye bşr haftalık lohusayken yürüyüşe başladım ve şuan gerçekten az yiyorum

Çok sewindiim yeni arkadaşlar var kızlar kendimi tanıtayım 25 yaşında avukatım 6 ay önce 90 kiloyla doğum yaptım şuan 65 kiloyum diyete dewam.

merhaba, hoşbuldum, teşekkür ederim... 36 yaşındayım...denizliliyim, eğitim ve danışmanlık firmam var... 87 ile başlıyorum hedefim ilk önce 75 uzun vadede 68... bu hafta takımda değilim haftaya olacakmışım beklemedeyim artık :D bu arada tebrik ederim, çok güzel kilo vermişsiniz :)

Kızlar su menulere yorum yapma konusunda ben zaten daha yeni oldugum icin yani duzen oturtma konusunda,kendim cok guzel beslenemiyorken kimseye aa bunu yeme diyemiyorum hakkım yok gibi geliyor.
Bende kalori takibi yapıyorum gunluk 1200 kalori alıyorum.hergun 1 saat yuruyorum.bebek emziriyorum bazen sutum az oldugu icin panige kapılıp tatlı seylere yonelebiliyorum.yada kan sekerim dusuyor birsekilde.
Corekotu konusunda kendisinl ye diyen arkadaslar nasıl yiyeyim ki etkisi yagıyla daha fazlaysa o kadar yagı yapacak corek otu bir agız dolusudur ki yiyemem o kadar.
Simdi nettten arastırma yapacagım.corek otu yagı kapsul seklinde 69 tl. Ac karnına yutmak gereklyormus.kilo verdiriyormus ve sut yapıyormus.eczacım soyledi.tam aradıgım sey yani.bakalım bi arastırayım ona gore alıp baslayacagım.sizlerin de goruslerine ihtiyacım var ama

Durumda canım yaz istersen
Ben pek listelere baglı olamıyorum ama fikir olur en azından.ve yapabildigimiz kadar yaparız biz de herturlu motive ve bilgiye acız suan

Durumda canım yaz istersen
Ben pek listelere baglı olamıyorum ama fikir olur en azından.ve yapabildigimiz kadar yaparız biz de herturlu motive ve bilgiye acız suan
sabah mümkün olduğunca erken kalkıyoruz ağzımıza bişiyler atıyoruz metobolizmayı uyandırıyoruz.aç karnına su içşyoruz oda sıcaklığı kahvaltıda gr lı yiyoruz 60 gr peynir uno tam tahıllı rkmek 2 dilim(100 gr oluyor)yeşik çay.4 zeytin bol yeşillik yeşil olan herşey.arada bir incir yada 2 kayısı bir fincan kahve.öğlen protein tüketiyoruz akşam mümkün olduğunca uzak duruyoruzki sindirimi zorakşam yemkeleri için.öğlen yemeğinde üç köfte büyüklüğünde et ızgara haşlama tavuk fala aklınıza ne gelirse ama 150 gr olucak bol salata yoğurt,iki dilim ekmek.ara önde birkaç bisküvi.vir sonraki ara öğünde probiyotik yoğurt.akşamda6 kaşık suyu süzülmüş sebze v. Salata ayrıca 2 dilim ekmek.eğer yeni başlıycaksanız deneyin derim ben.kilo vermeye bunla başladım i

Ayrıca maydonuzu blendıra atıyorsunuz saplarıyla içine limon birazda su aç karnına içiyorsunuz.oda işe yarıyor.bunlar benim deneyip işe yarra bulduklarım:)

Zayıfladım ve daha güzel hissediyorum zayıfladıkça hem daha sağlıklı kilo çok kötü bişiy insanın özgüvenini zedeliyor.üstüme bişiyler almaya başladım saçlarımı boyattım dişlerimi beyazlattım şimdi daha iyiyim 50 kiloma geri döndüğümde daha iyi olucam

Kızlar su menulere yorum yapma konusunda ben zaten daha yeni oldugum icin yani duzen oturtma konusunda,kendim cok guzel beslenemiyorken kimseye aa bunu yeme diyemiyorum hakkım yok gibi geliyor.
Bende kalori takibi yapıyorum gunluk 1200 kalori alıyorum.hergun 1 saat yuruyorum.bebek emziriyorum bazen sutum az oldugu icin panige kapılıp tatlı seylere yonelebiliyorum.yada kan sekerim dusuyor birsekilde.
Corekotu konusunda kendisinl ye diyen arkadaslar nasıl yiyeyim ki etkisi yagıyla daha fazlaysa o kadar yagı yapacak corek otu bir agız dolusudur ki yiyemem o kadar.
Simdi nettten arastırma yapacagım.corek otu yagı kapsul seklinde 69 tl. Ac karnına yutmak gereklyormus.kilo verdiriyormus ve sut yapıyormus.eczacım soyledi.tam aradıgım sey yani.bakalım bi arastırayım ona gore alıp baslayacagım.sizlerin de goruslerine ihtiyacım var ama

Arkadaşım ben sana söyledimya sütün nasıl artar bende emziriyorum bebeğim 6 aylık.bana çok iyi bir doktor önerdi.gnc bira bayası kapsülü ve sütü gerçekten artıyor kiloda aldırmıyor.ayrıcaaaaas yulaffffffff ye. Bende işe yaradı bunlar birde meyveleri şekersiz kaynatıp içiyorum
Aynı şeylerbendede var sabahları pekmez yersen aç karnına şekerin düşmüyecek.

Son düzenleme:
Zayıfladım ve daha güzel hissediyorum zayıfladıkça hem daha sağlıklı kilo çok kötü bişiy insanın özgüvenini zedeliyor.üstüme bişiyler almaya başladım saçlarımı boyattım dişlerimi beyazlattım şimdi daha iyiyim 50 kiloma geri döndüğümde daha iyi olucam

kesinlikle insan kilo verdikçe çok daha iyi hissediyor, maydanoz önerinizi deneyeceğim ayrıca prebiyotik yoğurdu da deneyeceğim hazımsızlık için, teşekkürler :)

kesinlikle insan kilo verdikçe çok daha iyi hissediyor, maydanoz önerinizi deneyeceğim ayrıca prebiyotik yoğurdu da deneyeceğim hazımsızlık için, teşekkürler :)

Hem tok tutuyor o yoğurt hazımsızlık için kayısılı form çay.zayıflayalım daha güzel kalalım birde kalori takibi süper bir olay

Hem tok tutuyor o yoğurt hazımsızlık için kayısılı form çay.zayıflayalım daha güzel kalalım birde kalori takibi süper bir olay

evet hayatımda ilk kez kalori hesabı ile diyet yapıyorum önceleri farklı listeler üzerinden yapmaya çalışmıştım ama bana uymadı, bu sefer kaloriyi deneyeceğim. bir de eskiden kiraz saplı form çayı içiyordum o da harikaydı, siz yazınca hatırladım :)

Kızlar merhaba yeni üyemisiniz iki gün giremedim ne güzel paylaşım olmuş:)

merhaba durumda sen çarşamba 65 kg yum demişsin ona göre işlem yapmıştık düzeltirim hemen
ben bu takımın eski üyelerindenim kaptan yardımcısıydım izindeyken takım dağıldı ve kadis toparlamak için gelmiş sizlerde yeni bir oluşuma girmişsiniz bende dün funda ile birlikte ki funda bu takımda daha eskiden yarışmış geri döndük artık gerçek takım ruhu oluşsun istiyoruz ve bazı kurallarımız var sabahki mesajlarımızda yazmıştım bu arada fırsat oldukça ben beni yorumlamaya çalışırım siz yediklerinizi yazın ama yediklerinizi sabah öğle akşam ve ara öğün olarak saatleri ile alt alta yazarak eski sayfalara bakarsanız örneklerini görürsünüz günlük bu düzene göre mutlaka menü paylaşımı yapılacak pürmelal canım çörek otu kapsülünü boşver durumdanın dediği bence daha etkili eczacı sana satmak için demiş kapsülü bence sen onun yerine sabahları aç karnına 1 kaşık çörek otunu çiğneyerek yut o daha etkili olur bu arada benim hastane gitme işim 3-5 arasına sarktı umarım o zamana kadar kadis de gelir
ben listeyi son duruma göre düzenleyeyim

***5.TAKIM 343. ETAP***

kadis ( 76,4/ )
purmelal(76,0/ 76,0/ 0 ,0 / % 0 ) kilosu sabit
nserin(76,0/ 75,5 / 0,50 / %0,66)
durumda(66,1/ 65,3 / 0,80 / %1,21 )
toplight (71,8/ 74,5/ -0,3 / - %0,42 ) 334.etapta izne ayrıldı kilosu 9 a bölündü
Funda08 (79,1/ ) eski üye (288. etapta kendi isteği ile ayrıldı)hedef kilo 60

5. TAKIM ORTALAMASI:%

seni düzelttim durumda az önce hatalı hesaplamışım tebrik ederim bu arada

***5.TAKIM 343. ETAP***

kadis ( 76,4/ )
toplight (71,8/ 74,5/ -0,3 / - %0,42 ) 334.etapta izne ayrıldı kilosu 9 a bölündü
Funda08 (79,1/ ) eski üye (288. etapta kendi isteği ile ayrıldı)hedef kilo 60

seni düzelttim durumda az önce hatalı hesaplamışım tebrik ederim bu arada

toplightcım beni çıkar istersen listeden. bu hafta giremiyorum, baz alınacak bir kilo yok. haftaya bundan baz alırız, öyle girerim.

***5.TAKIM 343. ETAP***

kadis ( 76,4/ )

Hersey yolunfa gorunuyor kadis bekleniyor bir tek oda gelir bu saatlerde . Tebrik ederim durumdacim guzel kg vermissin :16:

Aa sahnurcum ipekyol dinmus gruplara girmiyor arkadaslariyla m.romaya baslamis onun icinde hayirli olsun

Kizlar ne yaptiniz yardim lazim mi kadis gelmemiş isterseniz listenizi tasiyalim sahnurda dr sanırım

***5.TAKIM 343. ETAP***

kadis ( 76,4/ )bildirimde bulunmadı

5. TAKIM ORTALAMASI:% 0, 29

Son durumunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X