- Konu Sahibi Cherry Mom
- #102.941
güzel olmuş menün dengeli bencedünki menüm:
sabah: 3 ufak dilim kepekli ekmek, 3 adet cherry domates, az biraz peynir, 2 adet yeşil zeytin
öğle: 1 tabak kuru ve pilav ayrıca yarım kase cacık
akşam: 1 kase tavuk suyuna çorba
ara öğün: 1 kase yağsız sütlü nesfit
not: kızlar pilav çok sırıtıyor menüde farkındayım ama ofiste öğle yemeklerinde ne çıkarsa o ve ben malesef kuruyu tek başına yiyemiyorum((
ama akşamla dengeledim gibi bence sanki ya da kendimi öyle avutuyorum bilemedim:)
en az 2 lt su

şirkette kuru fasulye pilav yada nohut pilav olunca bende bir tabak pilav üstü yapıyordum.
Şimdi ikisini aytı tabakta alıyorum birde ekstra tabak alıp kendim ölçüp koyuyorum.
Normalde bende dayanamıyorum ve yedikten sonra malesef şişiyordum aman çok şükür ayarını buldumm![]()
ben ikinizi alıntılayıp yazayım dedimBizdede öyle canım haftada 1 çıkıyor ama ben hemen hemen her yemek için aynısını yapıyorum .
Hatta çorbayı 2 kepçe koyuyorlar
her zaman yemiyorum ama yiyeceğim zaman yarım kepçe alıyorum![]()

evet önemli olan sağlıklı yaşam tarzını benimsemek - bu konuda sana katılıyorumaslına bakarsan hepimizin yaptıgı yaşam biçimini değiştirmek ama diyet diyoruz. Yapmamız gereken zaten bu
Seni çok iyi anladım lucicim daha öncede söylediğim gibi ben 1 ay bu sekilde olacağım ara öğünlü burada paylaşarak devam edeceğim. İstedğim şekilde giderse devam ama olmazsa yine burada olur karataya başlarım .
Bende şuna inanıyorum ki bu yaşam biçimi bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir. Benim bünyem ara öğün isterken seninki istemeyebilir. ( gerçi ben ara öğünleri zorlamayla yapıyorum çünkü tok oluyorum ) bakalım denicem ama

seni bu halinle seviyorum diyorlar ama zayıflayınca da kıskançlık krizine girmekten de geri durmuyorlar değil mi?hahaha aynen tatlım yaaa, hep herhalinle çok seviyoruz deseler de benim eşim de geçen cuma akşamı -süslenip- dışarı çıktığımızda bakışlardan kıskandı döndü bana yeter artık daha fazla kilo verme, ben böyle seviyorum seni demez mi çook güldüm![]()

kızlaar benden bir tarif daha size, fırın mücver gibi oluyor ben dereotu da koyuyorum sağlıklı ve lezzetli.. ne yiyeceğim diye düşünenlere...
KABAK YEMEĞİ
5-6 kabak
5 yumurta
ezilmiş klasik peynir
kurunane,karabiber,tuz
sızma zeytinyağı
Kabaklar rendelenir. yumurta, peynir, kurunane,tuz, karabiber, zeytinyağı eklenerek harmanlanır. bir fırın tepsisine yayılır ve 180 derece ısıtılmış fırında 5-10 dk pişirilir. yoğurt ile servis yapılır. soğuk ya da sıcak yenebilir. (kabaklı karışıma kesinlikle un eklenmez ve kızartma yapılmaz)
benim yazın başvurduğum şeylerden biridir

zaten 1 büyük kaseye 1 yk koysan çok ekşi oluyorcanım çok tatlısın 36 kalori kalori mi ayol zaten 1/2 kaşık kadar koyuyorumdur kendi bahçemizin narından eşim elleri ile yapıyor en büyük zevkim benim o :)