Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar nasılsınız ?
Bütün gün dışarıdaydık. Akşam da arkadaşlara oturmaya gittik. Saçma bir menü oldu..

Sabah :

- 1 bardak süt.
- 5 fındık

Akşam :

- Bol salata
- 2 ızgara köfte
- 3 nugget
- 2 kaşık yoğurt
- Az patates kızartmadı

Ne yazık ki arkadaşta yemek zorunda kaldım çok ısrar edince ..

- Yarım dilim pasta
- Yarım elma, yarım portakal

Besin değerleri ..

Eki Görüntüle 963691

tuhaf menü :) Sabahtan akşama nasıl durdun :10: Her şey patates kızartmasıyla başlamış :47: :/

Menüm :56:

Sabah: 1 salatalık + 3 zeytin

Öğle: 1,5 kase cacık + 1,5 kk peynir

Akşam: 1 porsiyon yağsız tavuk döner + 1 bardak ayran

Spor:
1,5 saat tempolu yürüyüş + 2 saat ağır yürüme

Su: hala içiyorum :56::56:

.
Evet bugün ben de giremedim. Baya okumamız gereken şey birikmiş . menünü beğendim. diyetinin genel gidişatı iyi bence :nazar:

tuhaf menü :) Sabahtan akşama nasıl durdun :10: Her şey patates kızartmasıyla başlamış :47: :/

Hiç aç değildim kahvaltı yapamadım.
Pasta falan da yiyesim yoktu ama evlerine ilk kez gidince ayıp olmasın diye yedim mecburen nedense bugün çok toktum salata ve fındık haricinde herşeyi öylesine yedim.

sabah:3 kaşık yulaf ezmesi üzerine 3 kaşık yoğurt

ara:çeyrek elma

öğle:1 tabak yumurtalı ıspanak

ara:yarım portakal,2 kaşık yoğur koydum üstüne birazda tarçın çok güzel oldu

akşam 3 kaşık special k yarım su bardağından az bişey fazla sütle yedim

yatmadan da 1 kase yoğurt yemeği düşünüyorum

spor:50 dk eliptik,100 mekik
su:1.5 litre

.

Merhaba :)Menün güzel olmuş. Su miktarı az 1.5 lt yetmez :50: Yoğurtlar ve süt olmasa protein az falan derdim ama var o yüzden dengeli görünüyor :46:

Eki Görüntüle 963373
kahvalti(08:45)
2 haslanmis yumurta (tuz dahi yok)
1 kk kasar,
2 lokma beyaz peynir,
azicik tel peynir,
1 yk patlican salatasi
1 bardak sekersiz cay

Eki Görüntüle 963375
saat(14:30)
150 gr yogurt

aksam(19:00)
1 dilim yas pasta
1 tane kiymali pide :26:

bugun aksam dogum gününe davetliydim ondan böyle oldu :25: ama 9 gündür ilk kez böyle oldu ondan pek üzülmedim, bugun su icemedim cok yogun bi durumdaydim.

sporlar,
mekik porgraminin 12. günü mola günü,
squat programinin 12. günü mola günü,
90 ar saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 12. günü tamamladim,
jillian 30 days shred level 1 in 9. günü bugun henüz yapmadim simdi gidip yapicam, (boynum tutuldu da)

aksam ögünüm tam bir fiyasko biliyoruuum.

Akşam öğününe sen de değinmişsin :) Bence pasta dışında sorun yok canım moralini bozma :34:

kızlar maşallah iyi döktürmüşsünüz ama okumak ne mümkün bende ki bu tembellik bide bu hafta beyimin tatili dolayısıyla yoğunluk olunca şimdi girebiliyorum saat te erken yatan biri olduğum için geç biraz bencilce bir yaklaşim yaparak benden alıntı yapan arkadaşların yorumlarına kısaca cevap vereyim
kaptanım akşamları bazen yemek yemek vücudum istemiyor o yüzdenmetobolizma hızı için mecburen az birşeyle geçiştiriyorum

lily cim ne yorum yaptın bir anlık unuttum ama hatırlamaya çalişiyorum menum hakkında yazdıklarında haklısın farklı besinler almam lazım bugun diyetisyene gittim durumu anlattım kilo vermem adeta durdu diye haftaya gel olmazsa değiştiririz dedi bakalım diyetisyen listesi ne reye kadar gidebilecem

arkadaşla kontrole gittik 1.8 kilo vermiş ben ise 500 gr vermişim ama anladdıkki o kiloyu yağdan değilde kasdan vermiş kısa zamanda kilo verince kasdan gitmesi çok olasılık bende ilk kontrolumde yaşadım önemli olan sayıca tartıda azalmak değil sağlıklı kilo vermek ben de 700 gr yağdan vermişim 200 gr kas kütlem artınca tartıya 500gr fark yansıyor o yüzden kilo rakamlarına takılmadan belkide çok tartılmadan programa uyup yola devam etmek hayatımıza bir ömür boyu yaşam sekli olarak katmak kilo vermek kolay önemli olan onu korumak

Son düzenleme:
Hiç aç değildim kahvaltı yapamadım.
Pasta falan da yiyesim yoktu ama evlerine ilk kez gidince ayıp olmasın diye yedim mecburen nedense bugün çok toktum salata ve fındık haricinde herşeyi öylesine yedim.

Zaten öylesine yediklerimiz yok mu her şey onlardan kaynaklanıyor. Kendini aç hissetmemeye başladığna göre bünyen diyete alışmış.

bugun ki menumu niye yazmadım ki uyku hali işte zaten tam yazamıyacam 10.30 gibi hastanedey dik ac gittim bugun ki meenum şaştı belki norma beslenmemden az oldu ama düzensiz oldu
iki ana öğün normal ki gibi yaptim ara öğünde normal 2 tane yapabildim su az oldu en büyük hatam bu işte sporda yok diyebilirim

Zaten öylesine yediklerimiz yok mu her şey onlardan kaynaklanıyor. Kendini aç hissetmemeye başladığna göre bünyen diyete alışmış.

Evet ya srn söyleyince farkettim ama bu yaptığım da kötü düzensiz besleniyorum. Zorla fa yiyemiyorum.
Arkadaş bayadır burada yoktu çok şaşırdı bu kadar kilo almış görünce. Ben 60 kg olmak istiyorum yine böyle mutsuz hissediyorum kendimi. .

Evet ya srn söyleyince farkettim ama bu yaptığım da kötü düzensiz besleniyorum. Zorla fa yiyemiyorum.
Arkadaş bayadır burada yoktu çok şaşırdı bu kadar kilo almış görünce. Ben 60 kg olmak istiyorum yine böyle mutsuz hissediyorum kendimi. .

Bazen tadına bakıp bırakmak istiyoruz olmuyor. Bazen birileri kırılmasın diye eşlik etmek için. stresten yediklerimiz var bir de. Umarım verirsin fazlalıklarını da mutlu olursun canım :)) tam gaz devam diyetlere .

Diyet grubuna girmenin faydası olarak bu saatte Denise Austenin Fat Burnıng egzersizini de yaptım . Bunlar hep takım için :1:
Leslie ye göre çok hoplamalı zıplamalı bir video biraz yordu beni :37: . Ama iyi ki yaptım son yediğim bisküviler içime dert olmuştu zaten.
Umarım yarın daha sağlıklı geçer hepimiz için . İyi Geceler arkadaşlar. :3:

günaydın kızlaaar, kahvaltımı yapıp geleceğim, buralardayım...güzel,keyifli, huzurlu bir gün dilerim herkeseee :):27:

günaydınlarrrr

canım maalesef fazla kilo hepimizi kötü ve mutsuz hissettiriyor ben resmen depresyona giriyorum depresyona girdikçe kilo sebebiyle daha kilo alıyorum daha mutsuz oluyorum garip bir döngü bu aanlayacağınız

Diyet grubuna girmenin faydası olarak bu saatte Denise Austenin Fat Burnıng egzersizini de yaptım . Bunlar hep takım için :1:
Leslie ye göre çok hoplamalı zıplamalı bir video biraz yordu beni :37: . Ama iyi ki yaptım son yediğim bisküviler içime dert olmuştu zaten.

aferin sanaaaa ne güğzel ama gecenin bi yarası maşallah sana

luci cim günaydın güzel bir gün olsun bende çok uzun süre sonra 72 li rakamları gördüm ama biraz daha gitmesi lazım yaa sabah dayanamadım tartıldım lahanaya başlayalı 1,2 kg vermişim eğer regli olmam yakın olmasaydı daha verirdim diye düşünüyorum regli yüzünden acaip bir şişlik var ama kilo da gidiyor hissediyorum umarım bu lahana çorbası ile cuma gün kg almamış olurum (haa 1,2 kg verdim ama ptesi 1 kg almıştım haftasonunun azizliği:26::26::26::26:)

günaydınlarrrr

luci cim günaydın güzel bir gün olsun bende çok uzun süre sonra 72 li rakamları gördüm ama biraz daha gitmesi lazım yaa sabah dayanamadım tartıldım lahanaya başlayalı 1,2 kg vermişim eğer regli olmam yakın olmasaydı daha verirdim diye düşünüyorum regli yüzünden acaip bir şişlik var ama kilo da gidiyor hissediyorum umarım bu lahana çorbası ile cuma gün kg almamış olurum (haa 1,2 kg verdim ama ptesi 1 kg almıştım haftasonunun azizliği:26::26::26::26:)

1,2 çok iyi kaptancım,süppersin...:46: cumaya kadar gidecektir daha da ...hem ödem de söktürüyor bu çorba o yüzden devam derim ben, hatta ben de bugün lahana alıp hemen yapayım çorbamı acılı acılı özledim vallahi :)

Merhaba Kızlarrr

Olabildiğince bu dönemimde dikkat etmeye çalışıyorum umarım azda olsa yapabiliyorumdur.

$2014-02-05 09_14_02-fghtrfg.docx - Microsoft Word.webp

ah ben o pastadan 2 catal alip birakmayi bilirdim de :1: cok övülmüs bi pasta o :1: durduramadim tadina bakinca kendimi :1:

ye be canım, bir şey olmaz bir kereden... ben 61 kilo olacağım tabağı ile yerdim o pastayı :)))) tabi yine 90 ı görürdüm bu zihin yapımı değiştirmeden ama artık değiştim:46: şakaydı yani ;) :37::37::37:

ye be canım, bir şey olmaz bir kereden... ben 61 kilo olacağım tabağı ile yerdim o pastayı :)))) tabi yine 90 ı görürdüm bu zihin yapımı değiştirmeden ama artık değiştim:46: şakaydı yani ;) :37::37::37:

senin azmin yeter be lucicim :1: :32:
bu ararda pirinc lapasi yapiyorum bugun ya, aksam yola cikicam ne yersem yiyeyim midem agriyor, sabah ögle pirinc lapasi, aksam da haslanmis sebze yemegi dusunuyorum onlar da dokunur mu mideme? :26:

İnşallah canım

Bazen tadına bakıp bırakmak istiyoruz olmuyor. Bazen birileri kırılmasın diye eşlik etmek için. stresten yediklerimiz var bir de. Umarım verirsin fazlalıklarını da mutlu olursun canım :)) tam gaz devam diyetlere .

aynen tatlım sana katılıyorum yaaa ama az az bırakmaya çalışıyorum. Sanırım midemi küçülttüm istesemde fazla yiyemiyorum

1,2 çok iyi kaptancım,süppersin...:46: cumaya kadar gidecektir daha da ...hem ödem de söktürüyor bu çorba o yüzden devam derim ben, hatta ben de bugün lahana alıp hemen yapayım çorbamı acılı acılı özledim vallahi :)
valla alıştım artık ben çorbaya dün akşam yeni,den yaptım bu sefer suyu daha az acısı daha çok oldu hatta küçük oğlan içmek istedi acı deyince bana da acısız yap dedi belki onlara da acısız yaparım akşama kadeşim ve yeğenim gelecek memleketten o yüzden bu akşam yemeği biraz bozabilirim diyete uymayabilir :27::27: tavuk çevirme düşünüyorum ben sadece göğüs etini yerim derisiz diğerleri istediği kısmı yesinler açıkcası bu durumda pek evde yemek yapmak istemiyorum nefsime hakim olamam diye

Merhaba Kızlarrr

Olabildiğince bu dönemimde dikkat etmeye çalışıyorum umarım azda olsa yapabiliyorumdur.

Eki Görüntüle 963892

canım öğlene kadar biraz karbo yüklü olmuş ama iyi çok fazla yememişsin ama protein göremedim hiç menünde:26::26:

Back
X