- Konu Sahibi Cherry Mom
- #104.561
Benim de son zamanlardaki favorim ..
[video=youtube;Pk92rbyHUiQ]http://www.youtube.com/watch?v=Pk92rbyHUiQ[/video]
evet süper .yerimde duramadım valla..

.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet süper .yerimde duramadım valla..
.
Ben de çalmaya başlayınca ufaktan kalkıyorum ayağa kıpır kıpır oluyorum![]()
Bu şarkıyı ben de çok severim.İnsanını içini kıpır kıpır yapıyor. Bugünlerde favorilerim biraz depresif şarkılar, ruh halime daha yakın buluyorum sanırım , özellikle mehmet erdem acıyı sevmek olur mu ve zakkum ben ne yangınlar gördüm . Arada neşeli bir şeyler istersem diye bunu da müzik çalarıma ekliyim![]()
grşrz tatlım bende çıkayım.malun yarın okullar başlıyor .ütü falan yapayım .spor da yapmaya çalışayım gerçi hiç canım istemiyor ama .grşrz
.
Bu şarkıyı ben de çok severim.İnsanını içini kıpır kıpır yapıyor. Bugünlerde favorilerim biraz depresif şarkılar, ruh halime daha yakın buluyorum sanırım , özellikle mehmet erdem acıyı sevmek olur mu ve zakkum ben ne yangınlar gördüm . Arada neşeli bir şeyler istersem diye bunu da müzik çalarıma ekliyim![]()
Telefon alarmı olabilir :) Ben sabah uyandığımda 2 bardak içiyorum sonra da 1.5 lt lik surahim var gün boyunca da onu bitirmeye çalışıyorum. Gözümün önünde olunca da bitiyo zaten :128: Dışarı çıktığımda da 50 ml lik şişelerden hesaplıyorum. O şekilde içmiş oluyorum. Zaten bir süre sonra da alışırsın canım.
1 kibrit kutusu kadardı evet.su aslında çok fazla içmek istiyorum ama kışın suyla fazla aram yok .yazın 2-2.5 litre kadar içiyorum .ama artık çoğaltmaya çalışıcam .telefona alarmmı kursam ne su içmek için.aslında iyi fikir gibi sanki.
.
Hayırdır bugünlerde problem falan mı var ?
Açıkçası benim ruh halim çok dengesiz
Bir an yerimde duramazken bir an sonra nedensiz içim sıkılmaya başlayabiliyor, hatta sonra bir de oturup ağlarsam tam oluyor. O yüzden kolay kolay depresif şarkılar dinlemiyorum, yoksa hemen moda girebiliyorum.
aslında genelde herşey ruh haline göre değşiyor demi .müzikler,yemek ,içmek .bazen kıpır kıpır oluyorsun bazen hüzünlü .ama şu bir gerçek ben hüzünlüyken daha çok yemek yiyorum.
.
Telefon alarmı olabilir :) Ben sabah uyandığımda 2 bardak içiyorum sonra da 1.5 lt lik surahim var gün boyunca da onu bitirmeye çalışıyorum. Gözümün önünde olunca da bitiyo zaten :128: Dışarı çıktığımda da 50 ml lik şişelerden hesaplıyorum. O şekilde içmiş oluyorum. Zaten bir süre sonra da alışırsın canım.
1 kibrit kutusuyla iradene sağlık![]()
Hayırdır bugünlerde problem falan mı var ?
Açıkçası benim ruh halim çok dengesiz
Bir an yerimde duramazken bir an sonra nedensiz içim sıkılmaya başlayabiliyor, hatta sonra bir de oturup ağlarsam tam oluyor. O yüzden kolay kolay depresif şarkılar dinlemiyorum, yoksa hemen moda girebiliyorum.
ben de bugunku menumu yazayim. dun 3'te yattigim icin uykumu alamadim ve bugun pek enerjimi toplayamadim, o yuzden erken yatip erken kalkacagim yarin insallah.
sabah: 2 dilim ekmek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi ve 2 dilim avokado, kekikli limonlu 1 domates
ogle: bir porsiyon pirasa. (pirincsiz)
ara: bir buyuk greyfurt
aksam: 1 bardak yagsiz sut, bir muz
ara: yarim elma.
su: 2 litreyi gecmistir
ogleden sonra 2 saat uyumak zorunda kaldim, kendime gelmek icin, ama cok da gelemedim. o yuzden cok acikmadim ve menu boyle oldu.
spor: 55 dk acik havada tempolu yuruyus (5 km.)
ozetle: diyet ve spor yaparken yeterli uykuyu almak da cok onemli. yoksa isler aksiyor.
Bayanbaloncuk kendi metabolizmanı sen daha iyi bilirsin ama bizi hatırlayarak çok uzatmamaya bak bu dönemi ..
o zaman bayagi erken evlenmissin sanirim, cunku profilinde dugununun 1999'da oldugu yaziyor. 17-18 falan miydin?
canim benim dogum gunun kutlu olsun sevdiklerinle nice yaslara
Doğum günün kutlu olsun Gamze, söyleseydin ya burada sana güzel birr kutlama yapardık ..
Benimkisi de yapıyor bunu, kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyor benimle.
Cuma 84.2 gösterdi
Cumartesi : 84.7
Pazar : 84.1
Bayanbaloncuk kendi metabolizmanı sen daha iyi bilirsin ama bizi hatırlayarak çok uzatmamaya bak bu dönemi ..
kaptancım ben yarın sabah izmire gideceğim ve tüm gün görüşmelerim olacağı için giremeyeceğim bilgisayarım yanımda olacak otobüste girebilirsem akşam dönüşte girmeye çalışacağım... bugünkü menümü yazarak ayrılıyorum, öptüm hepinizi kendinize ve diyetlere çook dikkat edin
pazar
sabah: 08:00
2 fincan sade ve şekersiz nescafe
öğle: 12:00
1/2 sokak simidi
1 kk peynir
1 yumurta
1/2 domates+ biber
akşam:
henüz acıkmadım 17-18:00 gibi cacık yemeyi planlıyorum
su:3 litre olacak yatana kadar
spor: 1 saat açık havada orta tempo yürüyüş
İyi ki doğdun Gamzecim .Umarım yeni yaşında her şey umduğun gibi olur. Diyetinde çok iyi gider :97:
İyiki doğfun :)
sana hareketli yollarız canım sen iste yer ki .
[video=youtube;zHOYklXHT8Y]http://www.youtube.com/watch?v=zHOYklXHT8Y[/video]
hm cim buda sana gelsin.
.
kız benim eşimin börek işiyle uğraşıyo o yapıyo genelde de cumartesi günleri çocuklara getirir .bende napıyım azıcık ucundan alıyorum.diyette olmasam 1 k.k dişimin kovuğuna gitmez de napcan mecbur işte...
.
Evet bu günlerde kendimi böyle tuhaf hissediyorum biraz işle ilgili sorunum var anlayacağınız mutsuz zamanlar. Nedensiz iç sıkıntısı çok fena. Ağlamak işe yarıyo bazen denenmiştir içine atmaktan iyidir![]()
Ben de bugün 18:15 te yemeyi bıraktığımdan mutluyum
Sabah yarım simit 1 domates 2 kk kaşar peyniri
Öğlen 1 kase tarhana çorbası 1 dilim kepekli ekmek 3 köfte
Ara 1 elma
Akşam 7 yk kaşık nohut yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2 lt. Spor 30 dk yürüyüş :)
geldim bile canim, yarindan itibaren tam gaz devam ediyorum. biraz sistemim degisecek ama. kan grubuma göre beslenicem, önceden bu sekilde hem cok rahat hem de saglikli bir bicimde kilo vermistim
Bugunki menüm sabah yarın dilim ekmek ligt peynir 5 zeytin
Akşam iki kaşık pilav 4 kaşık patates yemeği ve 2 kepçe tarhana çorbası 3 lt su 50 dk spor 2 fincan kahve
Ay sspor her yerimi aağrıtı ebru şallı çıldırmış:)