- Konu Sahibi Cherry Mom
- #10.541
kızlar renkli yazabildim ama benim büyük bilgisayar kurdu olan kızım tık diye hallettialkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam ben geldim bakıp çıkıyoprumm
Ahh aebenim aslında becerikliyim ama hemen yapacam diyee böyle oldu:))
Tat,ilde evdeyim şimdilik canım haziranın 16 sında azerbaycandan gelinimiz geliyor doğum için buraya onla vakit geçireceğiz haziran sonu kızkardeşimde gelecek allah nasip ederse bir nişan durumu faşlanda var bu tatil dolu geçecek inşlallah . ahh birde annemdede nodül çıktı troidde doktor ameliyat demiş birde o var yaa
neyi düzelltin annem :)) hoşgeldin nasılsın canım annem
annem açıklamışya cedric cim . insan bir süre sonra gerçekten yoruluyor. ben 1 senedir kallis 2 senedir çok yorulduk hani sende demişsinya diyet kelimesi bile can sıkıyor . ama ikimizde bir süre sonra annem gibi devam etmeye niyetliyiz
:roflol::roflol: sen ne diyorsan cinsiyeti o olsun hahaha
canlarım günaydın.. geçmişi okuyamadım yatıyorum bir bakınayım dedim ama tekrar yatayım sonra gelirim.. regl oldum ve çok ama çk sancım var..
günaydım kızlar,
ne zaöandır uğrayamadım sizlere. Erzurumda bir kongredeydim, anneannem rahatsızladı, be kızım annem hep hastaydık vs. Bir sürü sorunla uğraştık. Kallisim mezun olmuuş bu arada, çok tebrik ediyoruım canımcım.
Hepinizi öpüyorum, artık daha sık buralardayım.