- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #106.881
iyi akşamlarr kızlarr, luci cim aslında bende sana katılıyorum yeni gelenleri o zaman üyesi az olan ihtiyacı olan takıma yönlendirelim
nu arada mesaj sayısı olayı güzel o yüzden ben ilk başta herkes 5 mesaja kadar diye özellikle belirtmiştim o dönem üye sayımız daha kalabalıktı ama şimdi hemen bana göre eksikler göze çarpıyor
hm cim sen troid hapı mı kullanıyordun? vazgeçmek yok senin dediğin akşamdan içilebilen troid hapı mi benim oğlumda da hipotrioid var eğer öyleyse bende akşamdan vereyim sahaları çocuğun uykusu dolayısı ile benim uyku mahvoluyor ben bugün hiç diyete uygun davranmadım sporum yok aslında menüm akşamki 1 yemek kaşığı nişasta helvasını saymazsam iyi idi ama açgözlülüğümden yedim o 1-2 kaşığı neyse ben paylaşmayayım bari menümü sizinkiler yanında felaketti (haaa bi de öğleden sonra çok midem kazındı 1 adet çokoprens yedim kaptanınız olarak bir yüz karasıyım bu sınav beni mahvetti 56 soruyu net yapan geçiyor benim 54 soru net 3 taneyi hatırlamıyorum 10-15 tane iptal soru var diyorlar tüm gün bu sınav
aslinda sabah iciliyor benim hapim da. ama internette birkac kaynakta aksam da icilebilecegine dair yazilar okudum. ben sabah 1 saat hayatta bekleyemem, bazen bu yuzden kahvalti yapamadan okula gittigim oluyordu. ilaci almayi unuttugum oluyordu. aksam almak daha pratik oldu ama 6 hafta filan sonra bi kan testi yaptirip duruma bakicam. hormon seviyeleri normalde aynen devam edicem. oglun icin doktora danismadan aksama alma hapi istersen, onlar daha cabuk etkilenebilirler. yalniz ben ilacla etkilesime girmesin diye yatmadan 5 saat once filan yemeyi birakmaya basladim. normalde bir gece ara ogunum daha oluyordu.