- Konu Sahibi Cherry Mom
- #106.941
o diyetisyen doğru demiş ben de 2 sene önce ilk kkya üye olduğum zamanlarda kışın 1 ayda 5kg vermiştim kışın soğuk ya sporla ısınıyorsun beslenmeye de dikkat edince güzel kilo veriliyor yazın da ben kilo veriyorum ama çok sıcak olduğundan zorluyor hem biraz zayıf girince daha motive oluyor insanCanım bir diyetisyenden duymuştum , diyet kışın yapılır diyordu. Yazın sonuçları görülür. Hem günler kısayken başlayığp bünyeyi alılştırıyoruz. Uzun günlerde zorlaşacak diyet . Bizim zamanlama iyi oldu , sonuçta güzel olcak
![]()
Lily tam söylemeyi düşündüğüm noktaları zaten sen de belirtmişsin , bugün bol sebzeli menü bekliyoruz senden. Kalori miktarını neden artırdın daha dengeli olsun diye mi, gerçi 1200 de az . Myfitnesspala şimdiki kilonu ve hedef kilonu yazınca onun belirlediği kalori kaçtı ?
o site kalori miktarını 1200 olarak belirledi ama benim şimdiki kilomdaki diyet listelerim hep 1600-1700 kcal civarındaydı ve daha hızlı veriyorum - bazal metabolizmayı falan hesapladığımda da zaten 1300-1400 civarı bir bazal metabolizma değeri çıkıyor yani vücudun doğru çalışabilmesi için bence hak ettiğini vermemiz gerekiyor aç kalarak ya da kaloriyi düşük tutarak zayıflanmıyor en azından benim için öyle... ben az yiyen biriyim normalde işte menülerim çoğaltılmış hali ama yine de besin değeri açısından yetersiz olduğu düşüncesindeyim