Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ah bkh cım bedne ekmek düşkünü değilim aslada aramam . ancak oda faydalı işte kararında olunca. ama ben benoxol kullanarak eksiği takviye ettim ve ilk başladığımda acayip tok tuttu beni. b12 aslında kurubaklagillerin kabuğundan alırmışız. vede ekmekten . benoxol ise b vitamini kompleksi bir vitamin ilacı .fazlası vucutta tutulmuyor. atılıyor bu nedenlede zararlı değil.

cocom saol canım

yok reyhan ablacım düşmedim şu an bağlantım iyi hızlı bayağı ama mesajlar birikmiş ehh malum biz buraya gelince tek bu sayfayı açıp kalamıyoruz..

sizi izliyorum :))

oyyyy oyyyyyy canim benim kiyamazmis annesine Şeniz
tesekkür ederim canim benim bayildim bak gercekten. harikasinsen..

saol annem ilk defa bişi dikiyorum pekte hevesliyim bugun okuldada baya güzel sözler duydum kendimi böyle havalarda gördüm . ama pek korktum nazar edecekler diye. ha bire içimden dua okudum :))

heee mehalim bende bugün poşetliği biçtimde foto makinesi hafızası doluydu çekmeden dikmeyeyim dedim hani adım adım olsun bilmeyenlere yararı olur diye yarın dikeceğim kısmetse...

mehalim iyi yüzünü kapattinda bacaklarini niye kapattin hehehehe zaten belli degilki kim oldugu.delikafadulden
haklisin kallisim. kolay gelsin canim.

saol annem ilk defa bişi dikiyorum pekte hevesliyim bugun okuldada baya güzel sözler duydum kendimi böyle havalarda gördüm . ama pek korktum nazar edecekler diye. ha bire içimden dua okudum :))

iyi yapmissin masallah diyeyim bende bir nazar boncugu takayim canima.:nazar:
ama insanin kendi yaptigi seyleri giymesi giydirmesi ve bunlarin begenilmesi cok mutlu ediyor

heee mehalim bende bugün poşetliği biçtimde foto makinesi hafızası doluydu çekmeden dikmeyeyim dedim hani adım adım olsun bilmeyenlere yararı olur diye yarın dikeceğim kısmetse...

oh oh bekliyorum . fotoğraf msj okudum ve söz bulamıyorum kallisim edit için saol
mehalim iyi yüzünü kapattinda bacaklarini niye kapattin hehehehe zaten belli degilki kim oldugu.delikafadulden
haklisin kallisim. kolay gelsin canim.
ahah annem nasıl gülüyorum kendime. ben resimlerle oynuyordum öylesine yaptım sonra çok çirkin oldu yaf deim ve kallise düzeltti saolsun siz bakarken resimelr düzenlendi annem ya şu anda gayet normal. aynı soruyu kallisimde sormuştuta onaa namahrem tızım demiş :)) hahahasallah
iyi yapmissindiyeyim bende bir nazar boncugu takayim canima.:nazar:
ama insanin kendi yaptigi seyleri giymesi giydirmesi ve bunlarin begenilmesi cok mutlu ediyor
evet annem ya gerçekten üretmek çok güzel bir duygu
Mehalim cidden maşallah
hem sana hem de düzgün dikişine:nazar:

saol canım benim

benden de hepinize iyi geceler canlarım..
yarın veya pazar günü gıcır bilgisayarıma kavuşup,
bomba gibi aranıza katılıcam inş...

öpüyorum nanaktan :))

hahahaha valla acmissin kallisim. ay ne güldüm.
negüzel bacaklarin var güzelim ne kapatiyorsun. yüzün kapali gerisini bosver. ama saclarina bitiyorum ben. yaramaz cocuk gibi cok cool sanada cok yakisiyorkaydirigubbakcemile5
Ayy canım annem valalaha çok şimarıyorum senin güzel sözlerine bugun saçlarımı bende pek beğendim az uzadı ya kendine geldi.
benden de hepinize iyi geceler canlarım..
yarın veya pazar günü gıcır bilgisayarıma kavuşup,
bomba gibi aranıza katılıcam inş...

öpüyorum nanaktan :))
ohoh güle güle kullanrısın artık canım. gıcır gıcır hemide
bende biraz tv izler yatarim güzellerim. öpüyorum hepinizi iyi geceler
iyi geceler canım annem. allah rahatlık versin
hatunlar topiğime bakın da bana fikir verin bi:( ama msj tarihlerine bakmayı unutmayın=/ kafam karışık.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/268961-kizlar-yardim-ediin-resimli.html

hemen uçup bakacam bakalım neymiş mezuniyetle ilgili bişi gibi geldi bna hadi hazyırlısı

Back
X