- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.068
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #115.521
Slm güzellerrrgzüel bir hafta olsun hepimiz içinnn
lucim merakla geldim sonucu öğrenmek içinölçüleirn aynıymış devam edecekmisin yağ sürmeye ve korseye :44::44:
neden böyle meyve krizi yaşadınki cnm benimm en azından yanında süt filan tüketseydin ben de meyvesiz duramıyorum koruma dönemindeki tek sorunum o fakat kontrollü yememe rağmen gr gitmiyor sebebi tamamen meyve
siyamım cnmmm dikkatimi çekti salatalara yağ koymaman doğru değil bitanemm hem vitamiznlerin çözülmesi için gerekli hem de yağ yemeden yağları yakamayız kuzum naçizane bir uyarı![]()
canıım hoşgeldin... vallahi sweetim aslında incelme olabilirdi ama dün özellikle oldukça yedim içtim.. gazozlar kolalar derken şişim.. belki de incelecekti biraz daha... fakat sorun şu ki herkesin kıllanma yaptığını söylemesi ve uyarması biraz moralimi bozdu...bende kıllanma vs olmadı çok şükr ama yaparsa korkusuyla bugün sürmedim yağı...yani hevesle başladığım bir şeyden daha soğuyarak hevesimin kırılması sonucu uygulamamı sanırım sonlandırmıış buluunmaktayım... çünkü ben tüysüz kılsız bi insanım kıl problemi benim için göbekten daha büyük sııkıntı olur..varsın başka türlü erisin göbişim lakin kıllanmayı kabullenemem...
Son düzenleyen: Moderatör: