Mavi tur kesmez hayatım bizi dünya turu düşünüyoruz:sinifsinif::sinifsinif: tıss coco bu memlekette 3 çocuk okutup emekli maaşı ile kim tatile çıkabilir ki :bbo: üstelik kriz malum... Biri üniverst sınavına girecek ağustosta her attığı adım paraya bakıyor valla geçen yıl her sınavına 200 lira gibi ücret ödedik ve defalarca giriyor bu yetenek sınavlarına, e-e-ee kazanırsa orasıda malum .. biri anadolu lisesinde okuyor bir kitabı bir günlük tatil konaklaması fiyatına eşdeğer

... amaninnn saymıyım saymıyım benopuyorumnanaktan ama değil mavi tur

mavi düşüncelerdeyim :roflol:.. sağlığımız yerinde bin şükür ki... sıkıntımızda yok etrafıma baktığımda ne dertler ne sıkıntılar var...

... ama eşim işi bırakırsa mahvoluruz vereliniortak 44 yaşında adam işi bırakıp evde pineklerse önce kallisiniz kafayı yer zaten bırak izin yapmasın çalışabildiği kadar çalışsın:roflol::roflol: anında dönerim böyle:roflol:
bhkcim ben isim veririm canım ama sorman gerek doktoruna canım en azından danışmalısın.. ilaca bakıp yazarım şurubu biliyorumda ilacı unuttum kutusunu saklamıştım..
kızlar kızın arkadaşı kahvaltıya geliyor hem diğer arızalı pcye bakacak kaçayım sonra gelirim...a.s.