Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar menümğ yazdım ama gelmedi
neyse sunu yazayım
hiç kaçamak yapmadım,jillian ve bel inceltme egzersizlerimi yaptım

kızlar nerelerdesiniz
bugun spor yok
bebişle uğrasmak var
yarın büyük günnn
hazır mıyızzzz

iyiyim zeynepcim sen nasılsın toparladın mı evi
ben bugun uyku sersemiydim,hiçç iş yapmadım sadece kızımı giydirdim kızımı yedirdim,onunla ilgilendim,eşim de yok
bugun uyuyamayınca cok sinirlendim.gözümün önünden tatlılar gecti,sonra radyo da acıktı.radyodan söyle ses geldi 'sizi siz yapan secimlerinizdir' sonra kendime geldim
aklımdan cocuğuma nasıl örnek bir anne olacağım dedim
katkı maddesini düzenli alan çocuklarda dikkat eksikliği ve hiperaktivite daha sık görülüyormuş
ben yanlış beslenirken cocuğuma iyi örnek olamam
yavas yavas evde psaketli ne varsa yok etmek istiyorum
bu hastalıklar hep bu yapay beslenmeden

Kocaman bir takvim astık duvara.Tek tek kopararak bitmez gibi geliyor.Ama ben 36 tane öyle takvim bitirmiş adamım ne de olsa :)İnşaallah güzel bir yıl geçiririz.Herkese sevgiler

ben bugun uyku sersemiydim,hiçç iş yapmadım sadece kızımı giydirdim kızımı yedirdim,onunla ilgilendim,eşim de yok
bugun uyuyamayınca cok sinirlendim.gözümün önünden tatlılar gecti,sonra radyo da acıktı.radyodan söyle ses geldi 'sizi siz yapan secimlerinizdir' sonra kendime geldim
katkı maddesini düzenli alan çocuklarda dikkat eksikliği ve hiperaktivite daha sık görülüyormuş
Paketli yiyecekleer.Evet sana katılıyorum.Kanser neden bu kadar yagın artık?Her şey suni.Doğallıktan eser yok.Çocuklarımıza kazandıracağımız alışkanlıklar çok önemli.Bir diyetisyen 2eğer sizin anneniz :ekmekle ye: diye ısrar etmeseydi,şimdi siz ekmeği bırakamıyorum demicektiniz;ya da kahvaltıya patates kızartmasaydı peynir zeytinle kahvaltı yapmayı sevecektiniz2 demişti.

günaydınlar yeni yılın ilk günü bütün istekleriniz olsun
ipeksena geçmiş olsun tatlım
akşam cümbür cemaat kalabalık bir şekilde tombala oynayıp yeni yıla girdik gece 3 te yatıp sabah 8 de sağolsun oğlanlar medeniyle bende ayaktaydım
Canımm çok teşekkür ederim.Yeni yıla çok ateşli girdik :KK70:

cok fazla detaya gormeden topladim esim evde ya eve vakot ayirmak istemedim yarina artikk.
guzel bi karar almissin cnm ama zaman ilerledikce paketlenmis urunlere daha cok yer veriliyor

Kocaman bir takvim astık duvara.Tek tek kopararak bitmez gibi geliyor.Ama ben 36 tane öyle takvim bitirmiş adamım ne de olsa :)İnşaallah güzel bir yıl geçiririz.Herkese sevgiler

su zamanda seneler nasil geciyor anlamak mumkun degil malesef

Paketli yiyecekleer.Evet sana katılıyorum.Kanser neden bu kadar yagın artık?Her şey suni.Doğallıktan eser yok.Çocuklarımıza kazandıracağımız alışkanlıklar çok önemli.Bir diyetisyen 2eğer sizin anneniz :ekmekle ye: diye ısrar etmeseydi,şimdi siz ekmeği bırakamıyorum demicektiniz;ya da kahvaltıya patates kızartmasaydı peynir zeytinle kahvaltı yapmayı sevecektiniz2 demişti.
aynen öyle canım
incecik kontrollü yiyen düzenli spor yapan bir arkadasım vardı
annesi düzenli spor yapıyormuş küçklüğünden beri,onu görerek yetişmiş
arkadasım sunu anlattı,annesi küçükken poğça yapmış,arkadas istemiş,annesi de akşam yemeyelim saahı bekleyelim demiş...yani böyle öğrenince böyle gidiyor
gerçi bir arkadasıma da ailesi hamburgeri yasaklamış,üniversitede hergün hamburger menü yemeye basladı,incecik kız bir anda şişti....belki de yasaklar değil alternatifler sunmalıyız

aynen öyle canım
incecik kontrollü yiyen düzenli spor yapan bir arkadasım vardı
annesi düzenli spor yapıyormuş küçklüğünden beri,onu görerek yetişmiş
arkadasım sunu anlattı,annesi küçükken poğça yapmış,arkadas istemiş,annesi de akşam yemeyelim saahı bekleyelim demiş...yani böyle öğrenince böyle gidiyor
gerçi bir arkadasıma da ailesi hamburgeri yasaklamış,üniversitede hergün hamburger menü yemeye basladı,incecik kız bir anda şişti....belki de yasaklar değil alternatifler sunmalıyız

canim kucukken cokokremi kahvaltidan sonra verirdi cikolatayi yiyince tikiyordu yemek yiyemiyorduk hep oyledir zaten.
hala oyleyimdir. kardesimde bende.
kahvaltida tatli seyleri hep en son yerim.
ama dedigin gibide aksi durumlar oluyor tabiki. onune gecemiyorsunuzz

Kizlarr

esim cok uzun zamandir icli kofte istiyordu dun yapayim dedim. daha once ne yapan birini gordum nede yaptim.
patatesli yapim dedim esmer bulgurla yaptim. Annemde diyorki "ben bile cesaret edip yapamiyorum" veeeee mis gibi yaptimm hemde hic zorlanmadan.
onca insan icli kofte yapmanin zorlugunu anlatiyordu. Ama ben hic zorlanmadim hatta bana cok kolay bile geldi halenn saskinim. Esim bayila bayila yedi annemi aradi utan kendinden kaynana boynuz kulağı gecti dedi .
Sonuc annem 1 ay sonra yanima gelecek ilk olarak icli kofte istedi :KK48:

Oyle iste paylasmak istedim sizle

Kızlar ızınlı olmanın verdıgı rehavetle devam edıyorum ama işler bebek derken dagıldım daha ne kdr gelmesem okur toplight bana bıraz daha musade edın lurfen işlerı hızlıca toplamalıyımmm vaktım olmayacak pek

Oğlum gordugu herkese kardesım olcak dıyor bugun yanımda yatcak kardesım degıl mı dıye sordu

Back
X