- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #130.401
bu senin evin mi tatlım ooooSon spor goruntum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu senin evin mi tatlım ooooSon spor goruntum
kızlar nerelerdesiniz
bugun spor yok
bebişle uğrasmak var
yarın büyük günnn
hazır mıyızzzz
teşekkürlercanım iradeni kullanıp yememeliydin ya da yemek için sabahı beklemeliydin
çok geçmiş olsun
anaların hakkı ödenmez
biz de az uykulu bir gece gecirdik yine
Paketli yiyecekleer.Evet sana katılıyorum.Kanser neden bu kadar yagın artık?Her şey suni.Doğallıktan eser yok.Çocuklarımıza kazandıracağımız alışkanlıklar çok önemli.Bir diyetisyen 2eğer sizin anneniz :ekmekle ye: diye ısrar etmeseydi,şimdi siz ekmeği bırakamıyorum demicektiniz;ya da kahvaltıya patates kızartmasaydı peynir zeytinle kahvaltı yapmayı sevecektiniz2 demişti.iyiyim zeynepcim sen nasılsın toparladın mı evi
ben bugun uyku sersemiydim,hiçç iş yapmadım sadece kızımı giydirdim kızımı yedirdim,onunla ilgilendim,eşim de yok
bugun uyuyamayınca cok sinirlendim.gözümün önünden tatlılar gecti,sonra radyo da acıktı.radyodan söyle ses geldi 'sizi siz yapan secimlerinizdir' sonra kendime geldim
aklımdan cocuğuma nasıl örnek bir anne olacağım dedim
katkı maddesini düzenli alan çocuklarda dikkat eksikliği ve hiperaktivite daha sık görülüyormuş
ben yanlış beslenirken cocuğuma iyi örnek olamam
yavas yavas evde psaketli ne varsa yok etmek istiyorum
bu hastalıklar hep bu yapay beslenmeden
Canımm çok teşekkür ederim.Yeni yıla çok ateşli girdikgünaydınlar yeni yılın ilk günü bütün istekleriniz olsun
ipeksena geçmiş olsun tatlım
akşam cümbür cemaat kalabalık bir şekilde tombala oynayıp yeni yıla girdik gece 3 te yatıp sabah 8 de sağolsun oğlanlar medeniyle bende ayaktaydım
iyiyim zeynepcim sen nasılsın toparladın mı evi
ben bugun uyku sersemiydim,hiçç iş yapmadım sadece kızımı giydirdim kızımı yedirdim,onunla ilgilendim,eşim de yok
bugun uyuyamayınca cok sinirlendim.gözümün önünden tatlılar gecti,sonra radyo da acıktı.radyodan söyle ses geldi 'sizi siz yapan secimlerinizdir' sonra kendime geldim
aklımdan cocuğuma nasıl örnek bir anne olacağım dedim
katkı maddesini düzenli alan çocuklarda dikkat eksikliği ve hiperaktivite daha sık görülüyormuş
ben yanlış beslenirken cocuğuma iyi örnek olamam
yavas yavas evde psaketli ne varsa yok etmek istiyorum
bu hastalıklar hep bu yapay beslenmeden
Kocaman bir takvim astık duvara.Tek tek kopararak bitmez gibi geliyor.Ama ben 36 tane öyle takvim bitirmiş adamım ne de olsa :)İnşaallah güzel bir yıl geçiririz.Herkese sevgiler
aynen öyle canımPaketli yiyecekleer.Evet sana katılıyorum.Kanser neden bu kadar yagın artık?Her şey suni.Doğallıktan eser yok.Çocuklarımıza kazandıracağımız alışkanlıklar çok önemli.Bir diyetisyen 2eğer sizin anneniz :ekmekle ye: diye ısrar etmeseydi,şimdi siz ekmeği bırakamıyorum demicektiniz;ya da kahvaltıya patates kızartmasaydı peynir zeytinle kahvaltı yapmayı sevecektiniz2 demişti.
aynen öyle canım
incecik kontrollü yiyen düzenli spor yapan bir arkadasım vardı
annesi düzenli spor yapıyormuş küçklüğünden beri,onu görerek yetişmiş
arkadasım sunu anlattı,annesi küçükken poğça yapmış,arkadas istemiş,annesi de akşam yemeyelim saahı bekleyelim demiş...yani böyle öğrenince böyle gidiyor
gerçi bir arkadasıma da ailesi hamburgeri yasaklamış,üniversitede hergün hamburger menü yemeye basladı,incecik kız bir anda şişti....belki de yasaklar değil alternatifler sunmalıyız