- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #131.481
Haftaıcı kimseyle gorusmezsem kontrollu gıdıyor haftasonu gecmiş olsun:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonun da wc ye çıktım akşam. Bakalim kaç gr vermişim wc de . Sabah düne göre artidaydim . Ama bugün toparladım da spor yapamadım .Söylemeyi unuttum. Kitaplarım geldi. Artık zayıflamanın matematiğini yapıcam bende. Bilimsel yaklaşalım bakalım birazda olaya:) hastayım spor yapamıyorum. Fırsattan istifade kitap okurum. Callen seni örnek aldım kendime. ayda2kilogo sen ne durumdasın tatlı rakibem? Durumlar nasıl yazsana
Bebek kdr cıkacak hali yok ya en fazla 300-400 gr olsun:))))sonun da wc ye çıktım akşam. Bakalim kaç gr vermişim wc de . Sabah düne göre artidaydim . Ama bugün toparladım da spor yapamadım .
İyi uykular kızlar ... Opuldunuz ...
ben de tuvalete cıkamamıstım,sonun da wc ye çıktım akşam. Bakalim kaç gr vermişim wc de . Sabah düne göre artidaydim . Ama bugün toparladım da spor yapamadım .
İyi uykular kızlar ... Opuldunuz ...
öyle deme serveycim,benim gibi hafta bir iki tuvalete çıkıyorsa,ki perşembeden beri çıkmamış,prematür bebek kadar cıkabilirBebek kdr cıkacak hali yok ya en fazla 300-400 gr olsun:))))
hımm callan bunu cok beğendiKızlar yarın aksama bıber dolması yaptım callan kafayı sallama dur anlatayımm 3 umuze 1 kucuk cay bardagı pirinçle yaptım nasıl ama gerısı yesıllık ve az kıyma o yuzden son derece saglıklı tavsıye ederımmmm
Ah canım dikmendemi oturuyorsun 24 yıl dikmen kar çilesini çektım bende :) dolmuş çıkamıyo diye çetinemeçten taa cevizlidere son duragına kadar yürürdüm. Ah be ne güzeldir dikmen karı bile güzeldir.baba ocağı ya burnumda tütüyoserveyy demek biber dolma yaptın demek en az 73.9 hadi bakalım
bu arada yarın arabayı almam lazım eşim yok çocukların birini kreşe birini okula gitmek için servise götürmem lazım ama kar yağıyor bakalım bizim buralar ankaranın dikmeni hadi bana kolay gelsin
canım benim sağol,ama örnek alınacak bir tarafım yokSöylemeyi unuttum. Kitaplarım geldi. Artık zayıflamanın matematiğini yapıcam bende. Bilimsel yaklaşalım bakalım birazda olaya:) hastayım spor yapamıyorum. Fırsattan istifade kitap okurum. Callen seni örnek aldım kendime. ayda2kilogo sen ne durumdasın tatlı rakibem? Durumlar nasıl yazsana
Gunayyydinnnn
Tuvalete cikanlar selamm olsun sizee
Karrrrrr...kara doymak istiyorummm nolurrr yaa.. hep azcik gosteriyor.
berıl de ıstemıstı.. evde degılım ama telfte bı fotonun kenarında zoomlayıp yolladım ama bı turlu ınmedı.. dur bakalım bu defa kac dk bekleyecegım
bı ben mı foto yuklerken bu kadar ugrasıyorum
Ay bende videolar görünmüyor akşam bakıcam merak ettim, bende jilliandan sonra şöle esneye esneye gerinmek istiyorum, şu jillianın sonunda soğuma varya bacaklarını açıp esniyorlar sağa sola falan, bir de esneklik muhabbeti yapıyor zalım jillianbenimse esneme ile alakam yok , sağa doğru bükülüyorum ama göbiş ve can simitlerim yüzünden bükülmekten ziyade boynumu sağa eğmiş gibi görünüyorum :)
Ah canım ben göndereyim bir hafta hevesini gider :)
Ptt kargoya veriyorum o zaman, çantasına bezini neyin de koydum :)
ah fringe mentalist çok çok güzel diziler gerçekten kızımdan önce bir solukta 3 bölüm arka arkaya izlerdim, birde flashback vardı o da güzeldi bir anda yayından çıktı.
Fantastik işin içine girince hele de orta dünya yada orta çağ dizi ve filmlerine bayılıyorum ama öle spartacus gibi şeyler değil. Bir sürü dizi takip ederdim internetten izlerdim arka arkaya ahh ahh zaman boldu :)
Bugün pek bir nostalji yaptım ben ya :)
günün ilk menüsü benden gelsin
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
ara
1 dilim ananas
1/2 bardak ayran
öğle
100 gr kadar tavuk şiş
1dilim ekmek
1 domates
ara
2 kaşık yulaf ezmesi
2 kaşık yaban mersini
1 kuru kayısı
1 tatlı kaşığı keten tohumu
110 gr probiyotik yoğurt
akşam
1 kase çorba
8 kaşık taze fasülye
1 dilim ekmek ya da 2-3 kaşık pilav (hangisine karar vereceğim yemek esnasında belli olacak)
salata
ara
1/2 armut
1/2 bardak süt
şimdiden yazdım akşama kaçamak yapmayayım diye
spor 45 dk yürüyüş (3,5 km biraz yavaş oldu her taraf kar olunca)
su şu ana kadar 2,5 lt oldu
kaç gündür ki kaçamaklarımdan sonra bugün artık toparladım bundan sonra böyle gidecek size söz veriyorum
hoşbulduk canım, ne güzel aynı kafa aynı tarz aynı amaç :) Yaşasın 5.Takım
Karşınızda yüzüklerin efendisi manyağı hatta 1,90 boyunda aragorn maketi olan ama kocası izin vermediği için :) baba evinden getiremeyen, boynunda yüzüğü mordora götürürmüşcesine taşıyan, japon manga anime meraklısı bir fantastik gerilim polisiye psikopatı var :)
Kızlar müfettişler güzel gitti ya ne kadar mutluyum bilemezsiniz, o kadar mutluyumki geri çevirdiğim künefeye bile üzülmüorm :)
selam arkadaşlar
11/01/15 menüm
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin bir kaşık tahin pekmez
1 dilim ekmek
öğle
erişteli mercimek 1 tabak kadar
akşamı çocukların kalan yemekleriyle geçiştirdim
su çok az hareket çok az boğazım şişiyor ve regl dönemindeyim.
Bunların etkisi sanırım tartıda gram gitmiyor her sabah 72,3 kg geliyorum.
Hafta sonu tel.den yazdım. Hafta içi daha aktif olurum aslında ama denetimdeyiz.
Menülere pek yorum yazamıyorum. Çünkü hiç anladığım şeyler değil. Bilmeden eleştirmek de istemem açıkçası. Kaptanım üzerime düşen yapmam gereken birşey varsa söyleyin lütfen. yapmıyoesam bilmediğimdendir. Arkadaşlar hepinizi çok sevdim. Tüm yazılanları okuyorum. İYİ Kİ 5.TAKIMDAYIM. KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM. HEPİMİZ HEDEFİMİZE ULAŞALIM İSTİYORUM![]()
aslında kendine internet zamanı oluşturabiliroğluşumun kusması bitti, şimdi de grip oluo galiba, sbah burnu tıkalıydı, heme kahvaltı yaptırıp ilaç verdim, aartmasın diye, ben iyiyim çok şükür, ama antibiyotiği bitirdim anca iyileştim. dinlenemedim ya ondan heralde, uyku yok, dinlenme yok, iyileşilmio
iyi olacağız inşallah
bu arada arkadaşlar, ablam diyetisyene gitti, 15 günde 5 kilo vermiş, ama vücudunda çok ödem varmış, ondan hızlı vermiş, dua edin arkadaşlar, çok kilosu var, vermesi lazım, buraya gel diyorum, hiç vakti yok, 2 çocuk var, biri 2 biri 6 yaşında, sağolsun çok ilgili bir annedir, çocuklarına vakit ayırmayı tercih ediyor. vakit buldukça onlarla oyun oynuyor, etkinlikler falan yapıorlar. internette geçirecek zamanım yok diyor. gelse faydaası olur aslında ama, gerçekten zamanı yok.
ne şeker komşusun sen yaaaİlginç bir tasarım Eminecim.
Ben, daha sade bir şeyler bekliyorum.
Çok tatlısın Ozalycim
Her şeyini koy da gönder.
Bebekler bizim eve gelince bir uykucu oluyorlar zaten.
Eski evdeyden komşunun minik bir oğlu vardı.
Hiç uyumazdı evde, kız çıldırırdı artık.
Arardım, ver biraz da uyu sen diye.
Bize gelmesi ile beraber çocuk uyumaya başlardı.
Nasıl da güzel uyurdu anlatamam.
Eşim evdeyse, çocuğu görünce o da uyumaya başlardı.
Ahh, ben de bayılırım.
Arka arkaya izlemek de ayrı güzel oluyor.
Son zamanlarda benim işlerim de çok sıkıştı, o yüzden açmaya cesaret edemiyorum ama ..
Ancak big bang falan izliyorum 20 dakikalık.
O da haftada 1 işte.
Harikasın tek kelime ile kaptanım.
Çok iyiymiş cidden.
Geçen hobiti izlemeye gittik sinemaya ama ben uykuya hiç dayanamam, 1 önceki gecede uyuyamamıştım.
Yaklaşık 15 dakikasını kaçırdım uyurken.
Spedycim, itiraf et bakalım çocuklardan neler kaldı.
Regl döneminin etkisi olmakla beraber, proteini az aldığın için de gitmiyor bence kilolar.
Karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun.
Bol bol gelip, sohbete katıl şeker.
Konuşalım, kaynaşalım ..
game of thrones,tyrion reisi seviyorummm bennMa aile şok yaşamışsınızdir :)
Spartacus bide game of thrones güzel diziler ama bi yerden sonra mide bulandırıyor be
Yüzüklerin efendisi dizi olsa bende bin kere izlemekten sürmenaj olurum herhale :)
vuhuv aferin bana :)
Ama patates 5 adet ki ben bi kaseden az yemezdim :)
kızlar zayıflamada son söz deniz egece
bu kitabı okudunuz mu bir arkadaşım okumuş diyet yapmadan 1-2 hafta içinde 2 kg vermiş bilinçaltı ile ilgili imiş okuduysanız yorumlarınızı alayım bende siparş vermeyi düşünüyorum da
evet ben aldıgım zamanlar (2010) fınsporda satılıyordu. dık durabılen yarı ahsap bıseydı.
ama abım araya gırdı ve dedı kı bu ısın ustadı concepttır... ıyı kı concept almısım;9
ya sana baglı ben en cok kurekte mutlu oluyorum.
ama herkesın sevebılecegı bısey degıl.
etrafımda cogu spordan olusan esrafta kımse sevmıyor mısal:)
ama kosubandı onermem..dızı deforme ettıgınden. yoksa evıyorum ben bandı.
callan bugun ne yedi
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Bugün )
- AldığınızKalori Miktarı
- 0.25 x 1 Adet Muz (100 kcal)25 kcal
- 1.00 x 100gr Tavuk But / Baget (Derisiz) (128 kcal)128 kcal
- 5.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)340 kcal
- 3.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)240 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (180gr) Yoğurtlu Brokoli Salatası (85 kcal)85 kcal
- Alınan Kalori Toplamı818 kcal
Yukarıdaki kalori verilerine göre
- YaktığınızKalori Miktarı
bugün yaklaşık 0.18 kg verdiniz.
Alınan ve yakılan kalori ortalamanıza göre
her ay yaklaşık 3.31 kg vereceksiniz.
Hem porsiyon azaltmayı ögreniyorum hemde az yemekle doymaya en önemlisi ki beni 70e çikaran şey gözümü doyurmaya çalişıyorum.yemem zaten bişi ama kahve tatlı ihtiyacımı hiç gidermedi.benim kızın kinder minik çikolatasından çalıcam.parmak kadar :)
Hem bu gazla ve bu motivasyonla kilo veremezsem pes dicem yani :)
Şu jillian zalımından beri bacak ve popişte bayag sıkılaşma var ama göbiş direnio :)
Bu hafta vericem hanimlar
Sonraki haftada
Sonraki haftada
Ve tartı 58 gösterince
Oo la la şikişiki baba :)
emine bu kürekler 4bin 5bin tl![]()
ben vazgeçtim ödülden![]()
serveyy demek biber dolma yaptın demek en az 73.9 hadi bakalım
bu arada yarın arabayı almam lazım eşim yok çocukların birini kreşe birini okula gitmek için servise götürmem lazım ama kar yağıyor bakalım bizim buralar ankaranın dikmeni hadi bana kolay gelsin
ben de tuvalete cıkamamıstım,
dün sabah 60.6 kg tuvalete cıktım
bu sabah 59.9
yine cokkkkk mutluyum
dün akşam yemesine rağmen 5lileri görmek yine cok güzelllllllllllllll
koru callan koru 5leri koruuuu
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn