Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

PRojenin adı yeter ki şans ver.zıhınsel engelli ve otıstıkler var.ama herseye ragmen nasıl mutlular anlatamam kendımden utandım gorunce onları
çok güzel bir proje tatlım yaaa kesinlikle hep kendimizden üsttekileri görüyoruz hiç altımıza dönüp bakmıyoruz aslında sağlıklı olduğumuz için herşeyimizi kendimiz yapabildiğimiz için şükretmemiz gerekli
Toplightım abartma canım haftaya 5-3 olsunnnn
tatlım ben o şansı sana zamanında çok vermiştim artık şansın kalmadı bundan sonra hep gerilerdesin haberin olsun

Ayy kızlar sosyal sorumluluk adı altında yuruttugumuz bır proje var zıhınsel engellı cocuklarımıza montaj yapabıleceklerı malzeme goturuyoruz dun onlarla tanışma ımkanım oldu allahım bız ne sanslı ınsanlarız bız ne sorunsuz ınsanlarız dersınız onlala ayda en az 1kere vakıt gecırecegıme soz verdım ama ne yapabılırız onlarla onu merak edıyorum bana yardım edebılursınız işte gıdınce bırlıkte yapılabılcek seyler.cektıgımız fotoları paylascam

Ne güzel bir proje öyle serveycim.
Gerçekten çok şanslıyız, Ankara'da bir cafe varmış Down cafe diye.
Gidince çok aramıştık, bulmuştuk da ama sanırım başka şubesi falan var. Orada down engelli kişiler çalışıyormuş, amaç topluma kazandırmak ve daha mutlu olmaları. Çok hoşuma gitmişti.
1-2 yıl öncede hastanede yine down sendromlu bir kızla tanışmıştım. O kadar güzeldi ki, 6-7 yaşlarında.
Bazen hala rüyamda görürüm.
Sanırım boyama, oyun hamuru gibi şeylerle oynanabilir.

inşallah callan cım artık 7 leri görmek istemiyorumbenim hedefim de haftaya 69 olmak veya 68,9 şimdilik böyle fazla artırmayalım çok giderse ne mutlu

canım sen 80,8 yazmışsın onu düzelttim 80,2 olarak haftaya sende artık 7 li rakamlardasın üstünü görmek yok ona göre
servey im tatlım teşekkür ederim bakalım haftaya ne olacak ben sonucu söyleyeyim 4-4 olacak haberin olsun

Kaptanım, yanlış olmuş.
Artık 70leri görmeye yaklaşmak gerçekten çok heyecan verici.
8leri görmek istemiyorum bir daha da.

image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 63
inşallah callan cım artık 7 leri görmek istemiyorumbenim hedefim de haftaya 69 olmak veya 68,9 şimdilik böyle fazla artırmayalım çok giderse ne mutlu

canım sen 80,8 yazmışsın onu düzelttim 80,2 olarak haftaya sende artık 7 li rakamlardasın üstünü görmek yok ona göre
servey im tatlım teşekkür ederim bakalım haftaya ne olacak ben sonucu söyleyeyim 4-4 olacak haberin olsun
Nıye kımse benı tutmaz yahu herkes toplighımı tutuyor ağlarım amaaa

serveyim yaa büyük resimdeki arkadaş nasıl dikkatli bişekilde işini yapmaya çalışıyor çok etkiledi beni
Ayaktaki de yerıne bızım calısan oturdu dıye soylenmıs snr aglayınca farkettık dusunsenıze yaa dun dagıldım dedım bız neyın pesındeyız onlar neyın pesınde bız nelerı dert edıyoruz

***5.TAKIM 396.ETAP***
toplight (71 /69,9/1,1/%1,55)
CallanPinckney (60,6/59,4/1,2/%1,98)
servey(74,4/73,4/1/%1,35)
dagyolu(59.6/59,5/0,1/%0,17)
hm22( 81/80.8/0.8/ %0.99 )
EmineF (77.4/)
Ahri (89,7/) Bstor nick değiştirdi
hytsvncgzl(68,8/68,3/0,5/%0,73)
ozaly (68,9/67,7/1,2/%1,74)
5. TAKIM ORTALAMASI :%
neva2516(77,4/76,2/1,2/%1,55)
ayda 2kilogo(71,2/71/0.2/%0,28)
speedy26(72,3/70,8/1,5/%2,07)
ates_su(71/69,9/1,1/%1,55)

tebrikler speedy cim çok güzelll

servey sabah sabah ağlattın beni. Fotodaki bakışlar beni mahvetti. Biz neler yapabiliriz bu proje için? Allah'ım sen her şeyin en iyisini bilirsin.
Speedy dun bıttım resmen ki bılıyorsunuz dusuk yaptım yakında cok duygusalım ve dustugune cok yzulmuştum ama ne sanslıyım dedım dunn benı opuyorlar sarılıyorlar karsılıksız o dıkkatli cocuk vakıfbankın reklamındaki çocuk hatırladınız mı

Teşekkürler. 2 hafta daha giremesem de o zamana kadar 1. Sinif obezden bir kurtulabilsem keske ben de.67 kilo olunca kilolu yaziyor beden kitle endeksinde.hayirlisi ınşallah
kilon benden düşük neden 1. sınıf obez çıktın ki boyun kaç acaba

Kızlar, daha bir sürü alıntı yapmıştım ama çıkmamış nedense.
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
Menümü de yazayım ..
Sabah:
- 2 yumurta
- Çok lor
- 1 dilim beyaz peynir

Aralarda bolca çay, kahve..

Akşam:
- 1 tavuk baget
- 1 kase yoğurt

Spor yok, su 3-3,5 litre oldu. Çok susadım dün.
teşekkürler hmcımm sendende 800 gitmiş maşallah canım menün zaten yine süper haftaya 1 kilo hedefin bu menülerle kesin tutacaktır

çok güzel bir proje tatlım yaaa kesinlikle hep kendimizden üsttekileri görüyoruz hiç altımıza dönüp bakmıyoruz aslında sağlıklı olduğumuz için herşeyimizi kendimiz yapabildiğimiz için şükretmemiz gerekli

tatlım ben o şansı sana zamanında çok vermiştim artık şansın kalmadı bundan sonra hep gerilerdesin haberin olsun
Sorma toplight yanlış anlamayın ne olur kilomuzu dert ettıgımze saatlerce yedıklerımızı dusundugumuz için utandım haksızlık bu dedımmm kızmayın ne olurrr

kilon benden düşük neden 1. sınıf obez çıktın ki boyun kaç acaba

teşekkürler hmcımm sendende 800 gitmiş maşallah canım menün zaten yine süper haftaya 1 kilo hedefin bu menülerle kesin tutacaktır

Hedefim 400 gramcık zaten Nevacım. Az tutmak istedim.
Umarım güzel olur sonuçlarımız hepimizin.

Serveycim, ne kadar güzel görüntüler.
Ne kadar ciddiye alıyorlar yaptıkları şeyleri, tavırları nasıl? Mutlular mı?

Emine'den hiç ses yok gerçekten, umarım sıkıntı yoktur.
Hm cim ağlamaklı oldum öğretmenlerı ne dedı bılıyor musun neden uzuldunuz anlamadım onlar cok mutlu dedı gercekten mutlularr galos üretıyorlardı hiç galış bu kdr anlamlı olmamıştı benım için

Back
X