- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #132.041
Bak gaza gelip hedefımı degıstırırım heee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen daha 10 kg verceksın senin "bey" sook. Olcakkkyuuppiiiiii birinci olmuşusuzzzz
Kızlar uzun zamandır beklediğim lafı duydum
hemde beni hergün gören kişi annem dedi ki,
kızım dikkat ettim de baya inceldin sen böyle devam et güzel kızım benim dedi öptü beni sabah![]()
Sen daha 10 kg verceksın senin "bey" sook. Olcakkk
günaydınlarrr
callan cım erkencisin gene ufaklıklar sağolsun hep böyle bu arada motivasyon tavan yapacak mesajlar koymuşsun msg konusunda sonuna kadar katılıyorum
bende sabah tartıldım dünki kaçamağım 100 gr getirmiş ama haftasonu o gidecek üstüne de bi 200-300 gr gidecek hedefe ulaşmak için
dagyolu canım bende sadece yürüyüş yapabiliyorum tatlım yaa başka spor yapamıyorum en kısa sürede sahalara dönmeni bekliyorum sohbetini özledik
neva cım seni de çok azimli gördüm
arkadaşlar birinci olduk çok güzel motive ediyor bu bizi ama diyet yaparken lütfen sağlığımıza da dikkat edelim sağlığımız bozulmadan sağlıklı bir şekilde kg verelim
bir de arkadaşlar paylaşım alanında yapılan analizlerle ilgili bir anket var cepten linkini ekleyemedim orda oy kullanmanız gerekli
Kizlarrrr
1.ciliginizi kocamannnn tebrik ederimmm![]()
kızlar hedefleri küçük koyalım, mutlaka ulaşalım
ben 70 yapmıştım aslında da dedim hadi abartmayım, 1 haftada 20 kilo vermekten vazgeçtim abartı olur diye
![]()
Az önce benimkine foto çekip attım ,
aşk sen kilo mu verdindedi,
yok yaa nerdeeeededim
![]()
Atma kız atma fotoğraf, süpriz olsun. Söyleme de hiç kilo verdiğini ..
Sonra tanıyamasın senii..
ayy o duramaz ki görmeden, hatta akşamları skype da konuşuyorduk görüntülü ama şimdi bahane buluyorum, evdeki sıkıntıları bahane ediyorum üstüme gelmiyor, aslında baya şok olcak
![]()
Ne zaman gelecek Gözdecim?
Çok zor uzaktan ama çok da tatlı yahu.
Biz kamerayı açık bırakıp uyurduk çoğu zaman.
Kızlar, kaç günden beri deli gibi uyuyasım var.
Uyuyorum da zaten fırsat buldukça ama çok abarttım.Hatta bir kaç gün 12-13 saat uyumuşum.
Neyse, dün gece ben uyuyayım diye gittim yatağa. Normal zamanlarda pek eşimle ayrı olmaz gidişlerimiz. Uyuyamayan yatakta bir şeyler açar izler ama ben çok abartınca, sen dur bütün gününü yatakta geçirme diyorum.
Neyse, dün gittim heralde az uyumuşum.
Bir kıpırtı duydum uyandım. Uykum çok hafiftir zaten.
Baktım eşim üstümü örtüp, öptü.
Ne oldu aşkım dedim, olay buradan sonra koptu.
Kahve yapacaktım da aşkım ister misin diye sormaya geldim dedi. (Uydurucukçuya bak)
Uyandıktan sonra benim fark ettiğim cevap ise; neli yapacaksınnn.
Hadi paşa yalan söylemeyi beceremiyor da, benim kahvekolikliğim nasıl bir seviyeye ulaştıı böyle??![]()
bizde de öyle oluyor teknoloji sağolsun uzaklık hissetmiyorum,
24 şubatta işten dolayı ben İstanbula gideceğim 1 hafta kalıyorum, dönerken benimle gelecek geri dönmemek üzere
Dalga geçiyorum, diyorum çiçek çikolata alayımda aradan çıkaralım bari seni tam alayım diyorum
yani önümde daha 1 aydan fazla süre var düşüp bayılcak bence o gün beni görünce, zaten çok kıskanç bakalım napıcaz![]()
yavrum çok uyuma ya , o hiç iyi bir şey değil , çık gez dolaş, akşamları da spor yap bak ben akşamları spor yapıyorum çok efsane manyak birşey![]()
Bırak kıskansın şeker.
Ahh ne yapayım, zaten güzeldim iyice güzel oldum de.
Ne güzel, gün sayıyorsundur sen şimdi.
Gözdecim, normalde öyle yaparım ama şu sıralarda öyle bir durumdayım ki anlatamam, utanmasam yürürken uyuyacağım.
Spor yaparken sonunu zor getiriyorum, bitmesi ile uyuyorum.
Şimdilik ufak çözümü aralarda 1-2 saat uyuyarak bulmaya çalışıyorum ama gerçek bir çözüme de ihtiyacım var.
acaba bu uyuma isteğinin sebebi ne ki
çünkü olmaz böyle
ben gün sayıyorum aynen, o gün ne olduğunuda size ballandıra ballandıra anlatıcam![]()
Bilmiyorum ki Gözdecim.
En son tahlillerimde sorun yoktu.
Tiroid ilaçlarımı biraz aksatmıştım evde değilken ama heralde o da bu kadar etkilemez.
Anlat tabi kuzum, hak ediyorsun.
Sen Ankara'ya niye gidiyorsun bu arada?
Sadece gezmeye mi yoksa var mı başka nedeni?
göreceğiz tatlım bakalım cumaya belli olacakKunefeye ragmen senı yenmek daha eglenceli olcak toplightımmm
gözde sen bu gidişle 1 ay sonra 7 li rakamlarda olacaksın en az 5-6 kg gidecek düşünsene nerden nereye tatlım muhteşem olacak dönüşünbizde de öyle oluyor teknoloji sağolsun uzaklık hissetmiyorum,
24 şubatta işten dolayı ben İstanbula gideceğim 1 hafta kalıyorum, dönerken benimle gelecek geri dönmemek üzere
Dalga geçiyorum, diyorum çiçek çikolata alayımda aradan çıkaralım bari seni tam alayım diyorum
yani önümde daha 1 aydan fazla süre var düşüp bayılcak bence o gün beni görünce, zaten çok kıskanç bakalım napıcaz![]()
göreceğiz tatlım bakalım cumaya belli olacak
gözde sen bu gidişle 1 ay sonra 7 li rakamlarda olacaksın en az 5-6 kg gidecek düşünsene nerden nereye tatlım muhteşem olacak dönüşün
kızlar yaa benim uykum geldi hm nin o kadar uyuma lafı üzerine becerebilirsem küçük sıpamla accık uyuyayım