- Konu Sahibi Cherry Mom
- #13.221
selamlarrrrrr. ay ay gülüm gelmisss.. canim benim hosgeldin.. cok sükür yürümeye ve calismaya baslamissin. ne kadar uzun sürdü canim allah sabrini veriyor iste. ama kötü günler geride kaldi mehalimin dedigi gibi bundan sonra hergün daha iyi olacak insallah. asyamda söylemisya gülüm. bizim bebek agustos sonunda geliyor insallah.. 8 hafta var daha. erkek bebisimiz ismide kaan olacak kismetse.. allah sanada nasip etsin güzelim mehalimede cedricimede rabbim tüm istiyenlerede nasip etsin insallah. lütfen sik sik gel ugra gülüm uzak kalmak negatif etkiliyor verilen kilolarda geri geliyor ve insan mutsuz oluyor. inan seni gördügüme cok sevindim..zemuszemus
hoşbuldum arkadaşlar. bende sizleri özledim.
allah çekemiycemiz dert vermiyor elbet çekiyoruz ve zamanla unutuyoruz.
ben bebiş doğdu sandım. allah kurtarsın ozaman ablacım ismi güzelmiş ismiyle yaşasın.
hareketlerim hala kısıtlı sadee boğazımı kestim şuan ablacım vermeye çlışcam aldığım kiloyu. gerçi bütüngün oturuyorum nasıl veririm meçhul.
bende sizlere kavuştuğuma sevindim.
ilk başta girmek yazmak istemiyordum çekindim sonra geçmişi okudum yazılanları görünce onlar kamçıladı beni sanki ve yazdım sizlere.
fırsat buldukça yazarım ama kilo vermek için listeye girmeyeyim. sadece katılımcı olmak istiyorum. kalisim inş. okurda görür isteğimi.