Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar çikolata ceza sayılıyor mu??
canım diyete uygun değil:KK43:
gerçekten zayıflamak isteyen biri ağzına sürmemeli
ama insanız sonuçta hatada yapabiliriz ama benim eleştirilerime maruz kalırsın:KK53:
bir yeterince iyi kilo veremezsen listeye giremezsin kii:63:

canım diyete uygun değil:KK43:
gerçekten zayıflamak isteyen biri ağzına sürmemeli
ama insanız sonuçta hatada yapabiliriz ama benim eleştirilerime maruz kalırsın:KK53:
bir yeterince iyi kilo veremezsen listeye giremezsin kii:63:

hiii yeterince iyi kilo verip o listeye gireyim sonra yirim :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK70::KK70:
çok fenayım dimi :KK70:
Kızlar ben bitter çikulata kare varya ondan sıcak şeyler içerkene ağzıma birer parça atıyorum bu yasak olmasa olmaz mı beni böyle kabullenip bağrınıza bassanız ben böyle kilo verdim gerçekkkteennn :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

hiii yeterince iyi kilo verip o listeye gireyim sonra yirim :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK70::KK70:
Kızlar ben bitter çikulata kare varya ondan sıcak şeyler içerkene ağzıma birer parça atıyorum bu yasak olmasa olmaz mı beni böyle kabullenip bağrınıza bassanız ben böyle kilo verdim gerçekkkteennn :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
günde 2 parça bitter hakkı veriyorum,olur mu,ama anlaşalım başka tatlı yok

ama yidimmmm bilemedimmmmmm bennn bilemedim bilsem yirmiydimmmmmm :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
günde 2 parçada mı yasak kine gııııı :KK42::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
çikulata candır :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
görmüşmüdür yidimi ulu orta sormayaydım eiydii :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Çok sevimlisin sinokicim yahu.
Olmasa elbette iyi ama zaman zaman kaçabiliyor.
Miktarıda dikkat et ama tamam mı.:KK53:

Sinoki, valla bugünkü çikolata ihtiyacımı senden aldım. :KK49::KK49:

günde 2 parça bitter hakkı veriyorum,olur mu,ama anlaşalım başka tatlı yok

tamam kare çikulatanın 2 parçası mı ? Doğru mu anladım :KK9::KK9::KK9:
teşekkür ederimmm kaptan yardımcımmm:KK9::KK9::KK9::KK9:

ben kaptan değilim,kaptan yardımcısıyım
hm ile ikimiz

yanlış anlamışım özür kaptan yardımcım :KK9::KK59::KK59:

(Güzel kilo verip takıma hele bi kendimi atam 4 parça bittere bağlarız bu işi inş. :oops::oops::oops::KK60::KK60::KK60::KK60::KK70:)

yok olmaz
bitter metabolizmay hızlandırıyor ve şeker oranı düşük,bundan kabulum
ama iki parçadan fazla olmazz
hayat boyu hem tadımlık tatlını almış hem de ince ve sağlıklı olursun fena mıı

Çok sevimlisin sinokicim yahu.
Olmasa elbette iyi ama zaman zaman kaçabiliyor.
Miktarıda dikkat et ama tamam mı.:KK53:

Sinoki, valla bugünkü çikolata ihtiyacımı senden aldım. :KK49::KK49:
sağ ol cnm o senin sevimliliğinnn :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

miktarada dikkat etmeye çalışıyorum mümkün olduğunca ama bazen kaçıyor :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::confused:

yok olmaz
bitter metabolizmay hızlandırıyor ve şeker oranı düşük,bundan kabulum
ama iki parçadan fazla olmazz
hayat boyu hem tadımlık tatlını almış hem de ince ve sağlıklı olursun fena mıı
:KK60:
tamam olsun :KK60::KK60::KK60::KK60:
azı bilmeyen çoğu hiç bilmez değil miii az ile yetineceğiz ne yapacaz mecburrrrr:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

bazenler bitti artık istediğin harika vucuda ulaşmak için iradeni gösterme vaktiiii
ya şimdi ya da asla

megan_fox_supergirl_2_by_thiagoca-d52h6bq.webp

içindeki süper kadını ortaya cıkar

arkadaşlar çok özür dilerim hiç giremedim internete çok hastalandım ağzımın içinde yaralar oluştu bu ameliyat sonrası.atılmadım değil mi gruptan?

Yok serveycim, benim çok düzensiz oluyor. Onunla alakalı kesin. Geçen sefer iyi bir korkmuştum nedense çok fazla belirti vardı çünkü ama bu sefer klasik farkındayım.

Ol tabi Callancım, insanın nevri dönüyor hormonları uçunca. Bilmiyorum herkeste bu kadar etkili mi ama ben çok etkileniyorum.

Normal serveycim sanırım, hormonlar ancak oturur.

Speedycim, bu benim düzenli uyguladığım nadir detokslardan bir tanesiydi ama hiç bir şekilde etkisini görmedim kilo anlamında ama şu da var; içerisinde zararlı olacak bir şey yok ve kişiden kişiye değişir. O yüzden denemeye değer diye düşünüyorum.

Hiç öyle deme valla, Emine bile yenildi bu takımda. :KK49::KK49:
Emine nerede bu arada kızlar, umarım bir sıkıntı yoktur.

Kaptanım cidden çok güzel, hele bulutlar dikkatimi çekti de, temiz hava işte..
Haklısın hm cim bu arada hayrıye nerelerde

Back
X