• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yalnız bugün yediklerimi yazarsam kesin başlamadan atarsınız beni gruptan:) diyet listesine yarın başlarım. bir de ben öğretmenim. sabah 06:50 de ders başı yapıyoruz. cuma kilo bildirimimi perşembe gecesinden yapsam olur değil mi?

ben bu akşamdan tam buğday unundan keten tohumlu ekmeğimi yapıp hazırlayayım. içtiğiniz özel bir çay var mı yeşilçay dışında???

Screenshot_2015-03-25-13-45-17-1.webp
Screenshot_2015-03-25-13-39-04-1.webp

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-22-16-09-02-1.webp
    Screenshot_2015-03-22-16-09-02-1.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 60
yalnız bugün yediklerimi yazarsam kesin başlamadan atarsınız beni gruptan:) diyet listesine yarın başlarım. bir de ben öğretmenim. sabah 06:50 de ders başı yapıyoruz. cuma kilo bildirimimi perşembe gecesinden yapsam olur değil mi?
olur tabii tatlım sen perşembe sabah aç karnına tartılırsın perşembeden yaparsın bildirimini
ben bu akşamdan tam buğday unundan keten tohumlu ekmeğimi yapıp hazırlayayım. içtiğiniz özel bir çay var mı yeşilçay dışında???
oo ne güzel maşallah
ben yeşil çay bazen karışık baharat çayları içiyorum ama yeşil çay harici içtiğim özel bir çay yok evde ne varsa bazen 9 lu çay bazen 7 otlu çay bazen beşi biryerde ama düzenli değil hepsi sallama poşetlerde olanlardan

Kızlar albüm yaptımda sadece bizim görebileceğimiz
Foto yükleyecektim ki kabloyu evde unutmuşum
Tel.den de pek uzun sürüo.
Yarın eklerim artık.
Hani fotosuz albüm bildirisi gelirse bu ne ya demeyin :KK66:
seni şzlemiyormuşum be izlemeye başladım gelir heralde şimdi
Oleyyy sonnda yükledm bn bu hatun qibi olmak istiyormmmm:KK16:
haa sen demek bu yüzden foto yüklemek istiyordun hatun hakkaten taş gibi

Back
X