• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Callancm gayet güzel zatn sn zayif ve fit bi kadinsn ne yedigini nasil yemen gerektiğini gayet iyi biliyorsn :KK66: o rulokatlarda tuzu biberi olms :KK66:
sağol canım benim
sen de çok azimlisin çok güzel sonuçlar göreceksin
ben de 71 kg ile başladım serüvene,azmettikten sonra veriliyor
yeni ideolojim her şeyden azar ye ama o rula katlardan 1 tane yeseydim yetermiş,gramına baktım bir tanesi 5 gram dedim 3 tane olsa bir şey olmaz:confused:

sağol canım benim
sen de çok azimlisin çok güzel sonuçlar göreceksin
ben de 71 kg ile başladım serüvene,azmettikten sonra veriliyor
yeni ideolojim her şeyden azar ye ama o rula katlardan 1 tane yeseydim yetermiş,gramına baktım bir tanesi 5 gram dedim 3 tane olsa bir şey olmaz:confused:
evet farkli bi taktik uygulamaya basladn eskisinden..kac ayda verdn canm kiloyu toplam kac kilo verms oldn

evet farkli bi taktik uygulamaya basladn eskisinden..kac ayda verdn canm kiloyu toplam kac kilo verms oldn
ilk 5 kiloyu 5 ayda filan verdim
sonra66 kilo kk ya geldim kasımda,ocakta 59u gördüm:yani 3 ayda 7 kg verdim
ocaktan sonra 58-59 arası gidip geldim,kilom direndi,yeni kırılmaya başladı inşallah
neyse yavaş olsun kalıcı olsun diyelimm
kilolar inatçıysa ben daha cok inatçıyımm

bizden de öyle olmayacagi ne malüm callancm motive etsn bizleri diye ekledm :KK66:
eline sağlık canım
kadın eminim çok çekmiştir
çocukken lisede filan hep benimle uğraşırlardı
ergenlikte 67 kilo civarı,belki de 70 dolaşıyordum,aslında cok da kötü değildim ama çocuk ve ergenler cok acımasız...
mesela bir kere hasta olmuştum lisedeyken,çok üşüyordum,bir arkadaşım yağların yüzünden üşüyorsundur demişti..
bir kere de giyinirken kız arkadaşımdan arkasını dönmesini istemiştim,o da senin tombiş bacaklarına bakmak istemiyorum zaten gibi bir şey söylemiştii..insan niye böyle seyleri unutamıyor acaba..:confused:
dedim ya 5 ayda kendi çabamla 66-67 civarına düştüm,bana kalsa o kiloda kalacaktım ama eşim kilomla ilgili takılmaya başladı..ben de üzüldüm,böylece kilo vermeye karar verdim..
şimdi olayın boyutu değişti
ne yapıyorsam kendim için yapıyorum
spor yapınca sağlıklı zinde taş gibi hissediyorum,iyi bir yaşlılık geçirmek istiyorum
az yeme kararım gün içinde uyuşuk olmamak için,ibadetlerimi rahatlıkla yapabilmek için,sağlıklı uzun ömür için almış olduğum bir karar
tabiki bu arada 55 kg ı da görmek istiyorum,evlendiğim zaman 55 kgı görmüştüm,onun dışanda da pek görmedim açıkçası..üniversitede genelde 57-58-59 bu kilolardaydım..belki de 58-59 arası takılı kalmamın sebebi budur

kizlar bisey sorcam adim sayari disardami kullaniyonuz ev icin gecerlimi kac adim atmak lazim gunde

eline sağlık canım
kadın eminim çok çekmiştir
çocukken lisede filan hep benimle uğraşırlardı
ergenlikte 67 kilo civarı,belki de 70 dolaşıyordum,aslında cok da kötü değildim ama çocuk ve ergenler cok acımasız...
mesela bir kere hasta olmuştum lisedeyken,çok üşüyordum,bir arkadaşım yağların yüzünden üşüyorsundur demişti..
bir kere de giyinirken kız arkadaşımdan arkasını dönmesini istemiştim,o da senin tombiş bacaklarına bakmak istemiyorum zaten gibi bir şey söylemiştii..insan niye böyle seyleri unutamıyor acaba..:confused:
dedim ya 5 ayda kendi çabamla 66-67 civarına düştüm,bana kalsa o kiloda kalacaktım ama eşim kilomla ilgili takılmaya başladı..ben de üzüldüm,böylece kilo vermeye karar verdim..
şimdi olayın boyutu değişti
ne yapıyorsam kendim için yapıyorum
spor yapınca sağlıklı zinde taş gibi hissediyorum,iyi bir yaşlılık geçirmek istiyorum
az yeme kararım gün içinde uyuşuk olmamak için,ibadetlerimi rahatlıkla yapabilmek için,sağlıklı uzun ömür için almış olduğum bir karar
tabiki bu arada 55 kg ı da görmek istiyorum,evlendiğim zaman 55 kgı görmüştüm,onun dışanda da pek görmedim açıkçası..üniversitede genelde 57-58-59 bu kilolardaydım..belki de 58-59 arası takılı kalmamın sebebi budur
harikaaaa bayildm düsüncelerine..bende cocuklugumdan beri hep kiloluydm evlendqm zaman yaklask 70 e yakindm belki evlendkten snra zayiflarm dediysemde daha cok kilo aldm :( kisinda iyice saldim kendmi zatn en son doktora gttik suan cocuk tedavisi görüyorm onn icin gttigmzde acil kilo ver dedi zatn sn polikistik hastasisin kilo senn en bas düsmanin dedi ondn snra diyete girdm diyet demeyelm de saglikli beslenmk diyelm bn gercektn cok sagliksiz beslenen bir insandm hani hep çikolata krizlerm tutuyo ya bni iste onlar hep bagimliliklarm sigara gibi bagimlilik yapti bnde cikolata.. buraya gelmem cok iyi oldu motive etti burasi bni birde bisy yiyecekken cekinir oldm nasilsa aksam hesap vercm smdi kizlar kizar diye iyiki buraya geldm de iyiki sizleri tanidm insallah en kisa zamanda hedefime ulasrm En Büyük KK:KK49:

merhabalar, guzel bir hafta diliyorummmm.... herkes nerelerde bakiyim, bu hafta takimimizin atak haftasi, bu kacanlari toplamanin baska bi yolu var mi acaba?? telefonlari olsa arayip cagirasi geliyor insanin... tablomuzu biraz yaptim ama cok eksikler var, hadi bakalim, menuleir gorelim, hadi haftasonu yazmadiniz diyelim, hafta ici eksiksiz olacak!!!

Kızlarrrrr sızı takipteyım ama yazamıyorum buara kilo işini bıraktımm kendımı daha huzurlu hıssedıyorum
Callancım bence senın mantık super o sekilde yapabilsek herzaman hıc sorun olmaz
Toplightım işler yoğun bayagı onlarla ugrasıyorum

menu_bildirimi pazr_pzts.webp

Callancim senin menu bildiriminde yanlislik yoktur ins, her gune evet yazdim, iki gun ayni mi degil mi bilemedim, iki gun ust uste oglen leblebi ve kuru uzum mu yedin? neyse cok da onemi degil :)): 71 den 55 e hadi bakalim az kalmis. :)

Bugünku menümü yazym hemn
uyandigimda 1 bardak su ve 2 günkurusu
sabah :
yarm haslanms yumurta
1kk dan daha az peynir
4 zeytin
1 dilim tam bugday ekmek
ara ögün
1 kück kase pudingo_O
1 greyfurt suyu
aksam üstüde
1 tavuk but
Yarm porsiyonda patatesli bezelyeli yemk
ve salata
elma
2 parca bitter cikolata
su 2 litre olur gece yatana kadr
sporda 300 kere ip atlama ve aksam esimle yürumeyi hedefliyorz eger yüruyemezsek de 15 dk pilates yapcam

rakibemmm nasilsin?? guzel olmus menu bence, ogle yemegi nerde onu atlamissin heralde, 2 parca bitter ve puding var ama genel olarak az baya. afiyet olsun canim :)

sporunu ne yazayim bilemedim, 300 ip + yaziyim bari. ben haftasonu hic spor yapamadim, ins bugun basliyim, bi de biz senle mekik kardesi olmustuk, dun sen yaptin mi 75 tane? ben yapmadim :( o tabloyu da basmak lazim, her gun kac taneydi diye.

Öglen canm hc bsy yemek istemedi ya canm bgn hc bsy cekmedi cok sükür inan su yediklerimi bile öyle gönülsüz yedm ki.. cikolata ve puding haric :) ya bnde dün mekik cekmedim ve tamamiyle unutmstm sn bana 300 ip atlama 75 de mekik yaz kuzum

bi de sey yapabiliriz, kendimizi motive amacli, simdiye kadar toplam herkes kac kilo verdi diye, toplamda giden kilolar daha guzel motive edebilir, :):)

Back
X