- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #137.501
vovvv kim derdi böyle bir kadından,böyle seksi bir hatun olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vovvv kim derdi böyle bir kadından,böyle seksi bir hatun olacak
sağol canım benimCallancm gayet güzel zatn sn zayif ve fit bi kadinsn ne yedigini nasil yemen gerektiğini gayet iyi biliyorsno rulokatlarda tuzu biberi olms
![]()
evet farkli bi taktik uygulamaya basladn eskisinden..kac ayda verdn canm kiloyu toplam kac kilo verms oldnsağol canım benim
sen de çok azimlisin çok güzel sonuçlar göreceksin
ben de 71 kg ile başladım serüvene,azmettikten sonra veriliyor
yeni ideolojim her şeyden azar ye ama o rula katlardan 1 tane yeseydim yetermiş,gramına baktım bir tanesi 5 gram dedim 3 tane olsa bir şey olmaz![]()
bizden de öyle olmayacagi ne malüm callancm motive etsn bizleri diye ekledmvovvv kim derdi böyle bir kadından,böyle seksi bir hatun olacak
ilk 5 kiloyu 5 ayda filan verdimevet farkli bi taktik uygulamaya basladn eskisinden..kac ayda verdn canm kiloyu toplam kac kilo verms oldn
eline sağlık canımbizden de öyle olmayacagi ne malüm callancm motive etsn bizleri diye ekledm![]()
Vucudu gusel ama gel gorelim ki pasakli yatagini bile toplamamisvovvv benim böyle vucudum olsaaaa ahh ahhh,bacaklar hala tombişşş
ama bu kızın bacaklarında zaten cok sorun yokmuş,bölgesel kilosu,hep karındaymış,onu da yok etmiş maşallah
harikaaaa bayildm düsüncelerine..bende cocuklugumdan beri hep kiloluydm evlendqm zaman yaklask 70 e yakindm belki evlendkten snra zayiflarm dediysemde daha cok kilo aldmeline sağlık canım
kadın eminim çok çekmiştir
çocukken lisede filan hep benimle uğraşırlardı
ergenlikte 67 kilo civarı,belki de 70 dolaşıyordum,aslında cok da kötü değildim ama çocuk ve ergenler cok acımasız...
mesela bir kere hasta olmuştum lisedeyken,çok üşüyordum,bir arkadaşım yağların yüzünden üşüyorsundur demişti..
bir kere de giyinirken kız arkadaşımdan arkasını dönmesini istemiştim,o da senin tombiş bacaklarına bakmak istemiyorum zaten gibi bir şey söylemiştii..insan niye böyle seyleri unutamıyor acaba..
dedim ya 5 ayda kendi çabamla 66-67 civarına düştüm,bana kalsa o kiloda kalacaktım ama eşim kilomla ilgili takılmaya başladı..ben de üzüldüm,böylece kilo vermeye karar verdim..
şimdi olayın boyutu değişti
ne yapıyorsam kendim için yapıyorum
spor yapınca sağlıklı zinde taş gibi hissediyorum,iyi bir yaşlılık geçirmek istiyorum
az yeme kararım gün içinde uyuşuk olmamak için,ibadetlerimi rahatlıkla yapabilmek için,sağlıklı uzun ömür için almış olduğum bir karar
tabiki bu arada 55 kg ı da görmek istiyorum,evlendiğim zaman 55 kgı görmüştüm,onun dışanda da pek görmedim açıkçası..üniversitede genelde 57-58-59 bu kilolardaydım..belki de 58-59 arası takılı kalmamın sebebi budur
10.000 adim diye biliorm bn cnmkizlar bisey sorcam adim sayari disardami kullaniyonuz ev icin gecerlimi kac adim atmak lazim gunde