- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #141.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyyyyy cok sevındım mmmmmVeee bu hafta takim atlayanlara gelsiinnnnnn havaifiseklerimizzz.......
Birincisi Servey Yildiz kizlardan Altin kizlara gectiiii... tebrik ediyoruzzz....
Eki Görüntüle 1543452
Ben hiç 60 ın altına dusmeyı hayal etmıyorum zat bu takımda kalmayı korumalıyımmmm
Bebek mi geliyor yoksaaacanım sen zor kısmını halletmişsin ben ufak bi düzeltme yaptım şimdi inegöle yaklaştık hala regli olamadım yyaa ben tedirginim
tamam canım inşallah :)haftaya 88 li cani seni ve kb196 yi Altin kizlarda gormek istiyoruzzz....... size de baska kutlamalar yapariz insss....![]()
mda yeter bana 44 e girecem bacımBebek mi geliyor yoksaaa
Aynen canım yapamam yani sulu yemek salata yemeden doymuyorum resmen...yapanları şimdiden tebrik ediyorum azimlerine hayranım masallah :)
Bende çok şaşırdım ya gerçekten atsan kırılmaz.. ufak bi hareketle yerini düzelttim sadece bide...çarpma fln olsa bu kadar şaşırmazdım pat etti resmen ya
yok yaa serveyim allah korusun 2 tane bu yaşı
mda yeter bana 44 e girecem bacım
kb cim sen bi sadaka ver tatlım nazar çıkmış resmen kızlar bursadayım pazar dönecez sersem gibiyim yol sarstı heralde görüşürüz
Kizlar menum:
Sabah 9:
1 haslanmis yumurta
1 kucuk tost(kepek ekmekli ve beyaz peynirli)
5-6 zeytin
10-12-14-16'da birer yesil elma.
Aksam 20:
Tavuk sis
Salata
Haslanmis ispanak
Spor: 5 km kosu
Kizlar ben bugun igne oldum antibiyotikli ve tonla ilac ictim, doktor pek iyi seyler soylemedi o yuzden yedim ama yarin devam :)
Su: 2,5 lt
Spor: 5 km kosu(biraz ter atmak iyi gelir diye gittim, iyi de geldi:))