Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

091510_drew_barrymore_fat_thin_544_XXXX.jpg

boyu 164 cm
56 kg dan 48 kg a düşmüş
her iki hali de güzel gözüküyor

Fazla mı çıktı muska?
Benim de pilim bitti dün.
Eyvah dedim kesin bitmeye yakın düşük gösterdi kilomu ama bugün aldım da sorun yok gibi gün içerisinde tartılsam da.

Hoşgeldin aramıza.
Kilo alıp başını gitmeden dur diyerek çok doğru yapmışsın.

Kaptanım, bugün eşimin doktor işi vardı.
Gece uyku tutmadı saat 5 olmuştu uyuyana kadar.
Sabah da 8'de uyanıp çıktık.
İşimiz 11 gibi halloldu.
Hadi dedik sinemaya gidelim.
Sinemada zor uyanık kaldım.
Eve geldiğim gibi takıma mesaj attım, sonra uyudum ama hala gözlerim çok yanıyor.
Birazdan da arkadaşlara gideceğiz.
Kaçamaksız bir akşam umuyorum kendime.
Bu arkadaş yemeyince çok bozuluyor.
Telefonda, sakın bir şey hazırlama çaya geleceğiz dedim ama bakalım.

Ben böyle yapınca çok kuru oluyor nedense.
Bir beceremedim fırında yapma işini.

Hoşbulduk hedef38beden
evet bende aynen öyle düşünerek artık bu gidişe dur demek için aranıza katılmaya karar verdim

günaydın kızlarr nasılsınız
dünkü menümü paylaşmak istiyorum yanlışlarım vardı muhakkat
sabah
bir kase yoğurt
bir hurma
öğlen
3er kaşık yoğurtlu semitozu
börülce salatası kısır 3 sarma
akşam
3 kaşık patlıcan yemeği makarna yoğurt
2 lt su
spor yok :(

günaydın kızlarr nasılsınız
dünkü menümü paylaşmak istiyorum yanlışlarım vardı muhakkat
sabah
bir kase yoğurt
bir hurma
öğlen
3er kaşık yoğurtlu semitozu
börülce salatası kısır 3 sarma
akşam
3 kaşık patlıcan yemeği makarna yoğurt
2 lt su
spor yok :KK43:
akşam metabolizma hızı düşüyor yani akşamı nekadar hafif atlatırsak okadar iyi
bir de birkaç sihirli bilgi var; protein vucudda depolanmıyor,yani az yağlı protein ağırlıklı beslenirsek kilo vermek okdar kolay
proteinler geç tokluk hissi oluşturuyor,bundan protein yedikten sonra bir süre beklemek lazım
vee en temel olay çok yiyerek zayıflanmaz,az yemek en iyisi
ama lokmalar yavaş yavaş azaltılmalı,pat diye mide küçülmez
sonuç olarak menün diyete başlayan biri için güzel ama akşama makarna yemesen daha iyi olurdu sanki

kızlar spor çok önemli zayıflarken sarkmamak için,daha hızlı kilo vermek için,sağlık için...
spora gerçekten vakti olmayanlar,yüksek tempolu iş yapabilirler,ya da işten eve gelirken yüksek tempolu yürüyerek gelebilirler
spor ayakkabılarınız her zaman yanınızda olsun

Haklısın hedefcim diyecek sözüm yok valla 1,5kg fazla gösteriyor tartı ama 3 gündür wcye çıkamıyorum sanırım onun etkiside baya büyük herşeyi denedin olmadı son çare form çayı içecem artık

Form çayını alışkanlık haline getirme aman Muskacım ama zaman zaman kimin ihtiyacı olmuyor ki bu tarz ürünlere.
Oh kaptanım kızmamış bana :KK68: Halletim tatlım çocukların beslenmesine koydum kalanları bide tembihledim arkadaşlarınıza ikram edin bitsin sakın geri getirmeyin diye.. Sıpalar bana gülüyolar ya dayanamıyonmu anneee diye, alay konusu oldum arkadaş..

:KK49::KK49: Çok iyi yapmışsın cidden.

hedef38beden hedef38beden 10 gün kaldı snava :) o yüzden başladımm
Sınav günü oruca dek geliyor bide napcam bilmiyorum

Hangi bölümü istiyorsun Snow?

Kollontai de sınava girecekti, bu yoğunlukta nasıl yapacak bakalım kız.

Canım doğru dürüst bile yememişin aslında ama o tavuk parçaları ve patatesler fast Food gibi geldi bana cıs
Yine de az kalori

Güneşcim dışarıdaydım.
En masum neyle geçiştirebileceğime baktım.
Böyle atlattım.
Yoksa elbette ki fast food.

Gunaydin,

Ya ben gunlerdir cok hastaydim, pek yazamadim.

Menulerim de corbadan ileri gidemedigi icin mide rahatsizligimdan dolayi onlari da yazmadim.

Bugun toparlayacagim insallah :)

Geçmiş olsun Blanchecim
Umarım sağlığına kavuşursun bir an önce.

Benimaklım neredeydi acaba bu kilolara çıkarken evde tartıda vardı gerçi aynalarda yeterdi dubalığımı görmeye

Aynısını ben de aklımdan geçirerek söyledim arkadaşa.
Evde tartı da vardı ama nasıl bu kiloya gelmeye izin verdim kendime hala aklım almıyor.

akşam metabolizma hızı düşüyor yani akşamı nekadar hafif atlatırsak okadar iyi
bir de birkaç sihirli bilgi var; protein vucudda depolanmıyor,yani az yağlı protein ağırlıklı beslenirsek kilo vermek okdar kolay
proteinler geç tokluk hissi oluşturuyor,bundan protein yedikten sonra bir süre beklemek lazım
vee en temel olay çok yiyerek zayıflanmaz,az yemek en iyisi
ama lokmalar yavaş yavaş azaltılmalı,pat diye mide küçülmez
sonuç olarak menün diyete başlayan biri için güzel ama akşama makarna yemesen daha iyi olurdu sanki
bilgiler için teşekkürler sabahları kahvaltı yapmadan çıktığım için işte gevrek açma tarzı şeyler yediğimden sanırım kilo aldım birazda birde eşim çok az yer hep tabağında kalır bende kalmasın die onunkinide yiyorum artık ona az koyuyrum yetmezse tekrar koyuyorum
evet akşamki makarnayı yemesem olurdu ama aklımı çeldi görünce :KK51:

bende bugünki menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1,5 dilim ekmek
somates peynir(1 kk)
ara
2 yeşil elma
akşam
1 kepçe çorba
salata
1 karnıyarık

su 3 lt
spor5,5 km tempolu yürüyüş
akşam karnıyarık olmayaydı iyi olurdu ama patlıcanı küçük kıyması bol 1 tane yiyeceğim inşallah fazla olmaz

Patlıcan sorun değil de, çok yağlı oluyor işte.. közlenmiş patlıcan ile de yapabilirsin karnıyarığı.. içini de az yağ ile pişirirsen özgürce yenebilir :)

İyi akşamlar.
Gündüz başvuru yaptım. Tekrar siteye girmek için yeni fırsat bulabildim. 82.7 kiloyum. 28 yaşındayım. Çalışıyorum, işim masa başı olduğu için gün içi pek hareketim yok. Kendimde güç buldukça akşamları düzenli spor yapacağım.
Diyet olarak planım ise ramazana kadar isveç diyeti yapmak. Ramazanda da dikkat ederek az da olsa kilo verebilmek. İsveç diyeti için ise perşembe gününe odaklandım.:KK66:
Bunun dışında kurallarınızı okudum ve kabul ediyorum.

yaşıtız seninle de :KK54: aynen ben de masa başında çalışıyorum evime 2,5 kilometre uzaklıkta.. akşamları dönerken yürümeyi düşünüyorum.. spor yapacak hiç vaktim yok, ancak yürüyüş yapabilirim.. zaten 122 kilo olduğum için de yürüyüşten başka spora hiç heves etmiyorum.. eğer düzenli spor yapamazsan yürüyüşünü aksatma.. :KK51:

ben de burdayım:KK25:
eve yeni geldim sayılır. çocuklar yokken gezmeye verdim kendimi. bköy incirliden yedikuleye yakın yürüdük eşimle. sonra otobüsle Eminönü sonra da ev. bana kalsa eminönüne yürüyecektim kucağımda çocukla:) fazla yemedim yine. eşim her dk dondurma ister misin çekirdek ister misin kağıt helva ister misin balık ekmek ister misin diye sormasa daha kolay olacaktı sanırım
08:30 1 yumurta aralarda 20-25 badem
13:00 kıvırcık, domates, salatalık, kk peynir, 1 dl ekmek, 1 kase yoğurt
15:00 1 kase yoğurt, 2 ceviz, 3 hurma
17:30 köy çorbası, mantarlı tavuk, salata
2- 2,5 saat yürüyüş ve 3lt su

Ay hayallerimdeki koca tipi :KK53: Belkim zayıflarsam benim de kocam böyle şeyler der.. Benimki hep yeme diyor :KK43:

hedef38beden hedef38beden 10 gün kaldı snava :) o yüzden başladımm
Sınav günü oruca dek geliyor bide napcam bilmiyorum

sınav günü bence sahura kalk sahurunu yap güzelce sınav sabah değil mi zaten? Sonra en bilmediğin en unuttuğun konuları gözden geçir.. sonra sınava git çıkınca de eve gel yat.. hoop iftara kalkarsın :KK49:

Günaydın kızlar

Takımımızda epey yeni kan var ne güzel enerjisi bol olsun takımımızın

Bende şimdi kahvaltıya oturdum

Dünkü menümü yazıyım

Sabah
Domatesi Omlet
5 zeytin 2 çeri domates
1 dilim kepekli ekmek

Sonra dışarı çıktım spor alışveriş derken 4 gibi eve geldim

1 tabak yağsız tavuk sote
1 kase Otlu yoğurt

5-6 gibi 5 galete beyaz peynir 1 muz

2,5 lt su
2 saat spor

ay ne kadar ideal bir menü yahu buu :kk77: kutlarım :KK9:

Günaydınlar 5. takımın güzel ve zayıf kızlarııı:KK36:

Ben biraz geç yazdım bugün kusura bakmayın.. 10 da geldim de işe anca toparladım etrafı..

Birazdan da öğle yemeği yicem :KK53:

bilgiler için teşekkürler sabahları kahvaltı yapmadan çıktığım için işte gevrek açma tarzı şeyler yediğimden sanırım kilo aldım birazda birde eşim çok az yer hep tabağında kalır bende kalmasın die onunkinide yiyorum artık ona az koyuyrum yetmezse tekrar koyuyorum
evet akşamki makarnayı yemesem olurdu ama aklımı çeldi görünce :KK51:
sabah açma gevrek yerine yememek daha iyi

ben artık eeve almıyorum
cici bebe ve cubuk kraker de dahil evde sebze ve meyve dışında hiçbir şey yok
eşim dün buzdolabını filan karıştırıyordu,dedim ıvır zıvır yok artık,içim acıdı ama hem benim diyetim hem de hepimizin sağlığı için artık paketli gıda olmaması en iyisi

en mantıklısı almamak canım. ben de ilk başlarda çok zorlandığım için almadım. şimdi çocuklarda olsa da yemiyorum. ama mesela yabn mersini almıyorum. çok severim çünkü ve abartıyorum zararlı değil diye

şalgam dışında içecek de yok evde
bizde de olursa ayran ve sade soda oluyor

Benimkilerde önce bana tutarlar ne yerseler bikere ısır diye. diyetteyken çoksinir bozucu oluyo...
benimkiler de aman annem babam istemesin diye uzakta yerler

benimki daha 1 yaşında,o da her şeyi bana yedirmeye çalışıyor,ben de yermiş gibi yapıyorum :))))
ufak oğlum yala diye dondurmasını uzatınca dayanamıyorum, istemesem de bi iki yalıyorum
Ay hayallerimdeki koca tipi :KK53: Belkim zayıflarsam benim de kocam böyle şeyler der.. Benimki hep yeme diyor :KK43:
diyet yapmazken demez ki.. şimdi ikimizde diyetteyiz. bana diyor ki kendi de yiyebilsin :)

Kaptancım ayran detoksu hakkında bilgin varmı yapmayı düşündümdee
canım gecen hafta yapmaya niyetlendim ama yapamadım iyi kg verdiriyormuş diyorlar hatta nohut mercimek ve bulguru bile haşlamıştım sonra onları karıştırıp çorba yaptım
bu arada kızlar karnıyarığa açıklama getireyim ben kendim yapınca evdekilerinkini biraz kızartıyorum eşim öyle seviyor ama kendimin patlıcanının başını kesmiyorum ki belli olsun diye mikrodalga da biraz pişiriyorum kendiminkini öyle yapıyorum ama bu seferki maalesef kızartmaydı o da kayınvaldem eşim çok seviyor diye yapmış haftasonu bursadaydık yakarnıyarığa fırsat gelmeyince tepsiyi direk alıp ankaraya getirdim ankarada sadece sosunu döküp fırına verdim akşam da patlıcanında 1-2 lokma kadar alıp kıymasını yedim (bol kıymalı yaparkv ben o kadar koymuyorum açıkçası) yalnız akşam onunla kalsam iyi idi yarım muz ve 10 civarında kiraz yedim o biraz canımı sıktı keşke hiç yemeseydim diye

Back
X