Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar takımcığım,
hepimizin kadir gecesi mubarek olsun.
yeni taşındım,her yer curcuna...şaştım kaldım,nasıl toplayacağım bilmiyorum.annem de yardıma gelemedi,memleketten dedem geldi.onu yalnız bırakamıyorlar.resmen yalnız toparlayacağım evi.

kallisim kızın çok doğru söylemiş,herşeyde bir hayır vardır,kazanamaması belki hayrınadır.üzülmemesi olgun olduğunu gösterir.ne kdr güzel.

asyam annem iyi,yediğine içtiğine dikkat ettiği sürece tabii.bu arada 1 kilo daha vermişsin,tebrik ederim canım.

reyhan ablam vallahi dediğin gibi burnumdan geldi tatil,ne güzel dinlenmiştim.sene başında tekrar yoruldum.Allah sana da yardım etsin,yoruluyorsundur...

cedric,sen de yap tatilini,katıl artık aramıza komple.başlayalım...öpüyorum cnm...

herkese selamlar..
öncelikle kadir geceniz mübarek olsun.

eşim bugün gece gidecekmiş işe. bayrama kadar işleri bitirmek için 2 ye ayrılmış kısımdakiler. ben de kalktım, yattım, kalktım, yattım dolanıyorum evde saf saf. az önce de yemekleri koydum pişiyolar.

kallisim hakatten de her zaman hayırlısı oluyor. demek ki ist hayırlı değilmiş zaten kendisi de idrak etmiş artık. çok güzel amaçları var umarım hepsine ulaşır.. benim gibi evde cam silmek zorunda kalmaz..

çikolatam ben bütün evi tek başıma taşımıştım. 1,5 senelik evliydim. bir allahın kulu da yardım edeyim şu kıza dememişti eşimin ailesinden. ara sıra gelip gelişmelere bakmak ve bitince oturmaya gelmek dışında. boşver ağır olsun ama temiz olsun.. coluk yok cocuk yok yetişmek zorunda olduğun bişey yok. hiç canını sıkma yavaş yavaş yap herşeyi kendini de yorma. ben yordum da ne oldu kii..

cedric canım inşallah yine takımın rekorlarını kırarsın döndüğünde. takımcak silkelenip kendimize gelmemiz lazım şu kalan kiloları yollamamız lazım..

mustangcım bebek konusunu hiç takma canım yaa. ne zaman ne olacağını bilemeyiz ki Allah bilir. ol derse olur. sen tedavini oluyosun ara vermek bence de iyi fikir dediğin gibi kalan kilolar gider, sen daha bi toparlanırsın. bakarsın tedaviye bile gerek kalmaz..

asyacıma da rapor verim merak etmesin, bugün mutfak temizledim başka bişe yapmadım :roflol:

beyzus ziyaretimize gelmiş hoşgelmiş. senin kilo çizelgeni görünce çok mutlu oluyorum canım yaa..

son olarak da reyhan ablam.. malesef borc ödemek her halukarda çok zor :) Allah kolaylık versin ablacım..

Selam güzel arkadaşlarım öncelikle kadir geceniz mübarek olsun diyorum.
Ben okula gidip geliyorum işte 12 kadar okuldayım geri kalan zamanda eve koşuyorum bu aralar daha iyim çok şükür tatil heyecanı sardı dün doktordaydım ii 15 mm olmuş dedi yumurtam perşembeye birdaha çağırdı ozman iğne verecek .Bana doktor diyorki ii dedi bir adet folikul var dedi çoğul gebelik olmaz dedi bende keşke olsaydı dedim doktor şaşırdı aa ikiz istiyormusun diye :))) neyse işte böyle

annecim demek seni fazla çalıştırıyor vallaha allah çok çok sağlık versin sizlere anannem hayranım sizlere:))

cedric canım işte sıkıntı bu aslında kendim aslında çok önemsemiyorum allaha şükür birtane oğlum var allah ona sağlık versin ama şu sağda solda sürekli konuşanlar yokmu eee nezaman yapacan çocuk ee bak büyüdü oğlan arayı çok açtın yok neler neler adama istemiyorum diyorum aaaa olmaz olurmu hiç bir çocukla diyorlar yaa ne alem milletimiz var sizene kim nasıl istiyorsa öle yaşasın.

evet bijoum bende ara vermekten yanayımda eşim hiç o yandan değilkaydirigubbakcemile3 nasıl olacaksa

çikolatam sana kolay gelsin evi taşıma zor iş.

asyam efenin artık sorunsuz gitmesine sevindim birde öğlene kadar gidecek demişsin neden acaba

kallisim sultanım kızların ne sorunu vardıki cildinde çok geçmiş olsun anacım.

ayy unuttuğum varsa lütfen gücenmesin çok çok öpüyorum herkesi

GÜn bıterken bakma sakın gerıye. DÜŞÜnme dÜn bugÜnden gÜzeldı dıye. Her zaman umutla bak geleceĞe,emın ol yarın daha gÜzel olacak, sadece gÜlÜmse. Kandılınız mÜbarek dualarınız kabul olsun ınŞallah.

merhabalarrrrrrrrrr
kadir geceniz mubarek olsun, tüm dualariniz kabul olsun canlarim.
kallisim kizin hicbirsey kaybetmemis sadece bir tecrübe kazanmis. ne olur stress yapmasin ya disariya cool duruyor yavrum ama cildi bozulacak kadar ne bunalimlara girmis. kiyamam ya. insanin emeginin bosa cikmasi deli eder insani bilirim. insallah umdugundan bile daha iyi bir okula girer. cokta basarili olacak mutlaka baksana iki üniversite birden bitiririm diyor. allah yolunu acik etsin.:nazar:

cedric canimsin bijomun dedigi gibi borc ödemesi zor geliyor iste ödüyorsun ödüyorsun eline birsey gecmiyor. izine gitmeden önce 91 saat borclandim firmaya. simdide onlari ödemeye calisiyorum. mustangin dedigi gibi canim allah saglik sihhat versinde onlarda ödenir insallah. yalniz bu ayin 18inde kursa gidecegim ozaman ödemem askida kaliyor 3 hafta kurs 3 haftada calisma seklinde ocak ortasina kadar sürecekmis 2010 un..
sen haftaya insallah listedesin cok sevindim canim kendini toplamanin en güzel yolu.. insallah yine rekorlar kiracaksin. herseyden önce aramizda olacaksinkaydirigubbakcemile2

slm herkeze bende aranıza katılabilirmiyim acaba
mustang hikayeni okudum aynen beni anlatmışsın başarı öykülerinde benimde çocukluğumdan geliyor kilo sorunum evlenirken 85 kiloya düştüm bir dahada okiloya gelemedi,m boyum çok uzun olduğu için manken gibi oluyorum 85 de ben 100e bile düşmeye razıyım 2 saene önce 103 kiloya düşmüştüm bebek tedavisi görüyorsun heralde allah yardımcın olsun ama takma kafana allah ol dediğinde oluyor bende 11 sene sonra kendiliğinden hamile kaldım sayısız tüp bebekaşılama yumurta çatlatma ve 2. tüp bbkten 5 aysonra kendiliğinden hamile kaldım 112 kilo iken hamile kaldım 126 kilo ile doğum yaptım şu an hala aynı kilodayım 122 ye düşmüştüm amageri aldım yine bebeğim emmiyorda bir yerden başlamak istiyorum artık zaten spora giderken hamile kaldım tekrar sporabaşlamayı düşünüyorum bebekile zor olacak biraz ama

slm herkeze bende aranıza katılabilirmiyim acaba
mustang hikayeni okudum aynen beni anlatmışsın başarı öykülerinde benimde çocukluğumdan geliyor kilo sorunum evlenirken 85 kiloya düştüm bir dahada okiloya gelemedi,m boyum çok uzun olduğu için manken gibi oluyorum 85 de ben 100e bile düşmeye razıyım 2 saene önce 103 kiloya düşmüştüm bebek tedavisi görüyorsun heralde allah yardımcın olsun ama takma kafana allah ol dediğinde oluyor bende 11 sene sonra kendiliğinden hamile kaldım sayısız tüp bebekaşılama yumurta çatlatma ve 2. tüp bbkten 5 aysonra kendiliğinden hamile kaldım 112 kilo iken hamile kaldım 126 kilo ile doğum yaptım şu an hala aynı kilodayım 122 ye düşmüştüm amageri aldım yine bebeğim emmiyorda bir yerden başlamak istiyorum artık zaten spora giderken hamile kaldım tekrar sporabaşlamayı düşünüyorum bebekile zor olacak biraz ama

canım hoşgeldin .
istediğin zaman istediğin kadar bizlerle paylaşım yapabilirsin her zaman ben ve arkadaşlarım sana hep destek olacaktır. umarım istediğin kiyoya ulaşırsın

canım hoşgeldin .
istediğin zaman istediğin kadar bizlerle paylaşım yapabilirsin her zaman ben ve arkadaşlarım sana hep destek olacaktır. umarım istediğin kiyoya ulaşırsın

çok sağol canım desteğinize ihtiyacım var hiçbir kıyafetim olmuyor şimdi çarşıdan geldim pantolon bulamadım 54 56 beden çok zor küçük biyerde yaşıyoruz çeşitte yok zaten buluz ve ayakkabı aldım geldim ayakkabıyıda adidasın erkek reyonundan aldım 41 no sinirlerim bozuldu yani gerçi daha 2.5 ay oldu doğum yapalı ayaklarımın şişliği inmedi

selam canlarım,

derincim hoşgeldin canım hepimiz senin geçtiğin süreçten geçtik halende devam edenlerimiz var canım ama sakın umudunu tüketme sana tek ereken şey yapabilirim diye umut yüklü bir beyin şu anda... bende 107 kiloyl başladım sanırım senin dediğin bedenlerdeydim kızgınlığımdan hiç sokağa çıkıp hiç kıyafet almadığım için bilemiyorum tam ne bedendeydim diye... geçecektir... doğum yapalı henüz az olmuş ama bu kış için işi sıkı tutarsan gelecek yaz yüzün gülecektir emin ol ve emziriyorsan bu senin için büyük fırsat emzirmek günlük olarak ortalama 500 kalori fazladan yakacağını gösterir, hayatına biraz sporu eklersen yemenede özen gösterirsen çabucak kurtulursun... bizden isediğin bir şey olursa söyle çekinmeden herşeyi sorabilirsin...

canlarım dün kızım için yazmışsınız evet hayatla çok barışık herşeyi şakaya vuran bir yapısı var ama kimbilir bu koşturmacada içinde ne fırtınalar esti, sınav tarihi yaklaştığında cildi sivilcelenip bozulmaya başladı sonrada alnında deri altında bozukluk oldu böyle pütür pütür bir yapı oluştu buna çok üzüldü ama dün sadece tek bir ilaçla geçebileceğini öğrenince rahatladı şimdi ilaca başladı... ortancam ise mustangım bilir aklı fikri okulda derste olan bir çocuk ve ablasının yaşadığı süreç koşturmaca onu nasıl bunalttı anlatamam evde kç gündür 3 yıl sonra başına gelecek öss sınavından konuşmaya başladı stres yapmaya başladı 3 yılım kaldı ben ne yapacağım moduna geçti inanabiliyormusunuz böyle giderse kendini hasta edecek diye üzülüyorum.... hangi mesleği seçeceğine karar verememesi bir tarafa seeceği dal için alternatifler düşündükçe en ince noktasına dek düşünmesi bir tarafa.. şunu olursam şu sorunu yaşarım bunu olursam istediğim şeyleri elde edemem filan filan bir sürü soru ile kafasını karıştırdı....buda onun cildini bozdu sıkıntıdan stresten değişik bir cilt rahatsızlığı olu yüzü ve boynu yani egzamaya benziyor ama değil mantar değil doktor kontrole çağırdı yüzündeki dokudan örnek alıp inceleyecek...
tüm bu soru ve sorunlardan sonra kendine bir yanıt buldu tıp okuyacakmış kadın doğum ağırlıklı olarak tıp istiyoruz neyseki bu sorya yanıt geldi şimdiden çalışmaya başladı ben bu çocukla ne yapacağım bilmiyorum fazla gevşek olsa bir türlü böyle sıkı olsa bir türlü vallahi daraldım...

temizlik halen devam ediyor birden yoğunlaşıp yapıp bitiremedik parça parça ve ağır gidiyoruz...bayramdada eşim izin kullanamaz normalde ama çok fazla birikti izni bunun içinde bu bayram kullanabilecekmiş sanırım kesin değil eğer izne çıkarsa ablama gideceğiz yine son durumlarda ne var hem bakarız döner dönmezde okullar açılacak sonrası telaşta bitecek kışa girip sessiz sessiz oturacağım :))

çikolatım yeni evin sağlık ve huzur dolu olsun inşallah canım yavaş yavaş yerleşirsin kendini bunaltma inşallah herşey gönlünce olur artık üzüldüğün yeterlidir çünkü...

selam güzeller
kaan bey geliyor yoldaymis onu bekliyorum hemen inecegim asagi size bir bakayim dedim..
iftar hazirlamamda lazim bir taraftan. isten yeni geldim. öptüm hepinizi.zemuszemus

kalliste hoşbulduk canım aynaya baktıkça çok üzülüyorum çünki 5 sene öncede bu kilolardaydım ama spor diyet ve yürüyüşle düşmüştüm şimdi bebeğim var hergün spora gitmek zor olacak ama annemihaftada 3 gün çağıracağım kızıma baksın ben 1 saat salona gidip sporumu yapıp gelirim sporsuz veremiyorum metobolizmam anca sporla çalışıyor bide hipo tiroitim var yani az çalışıyor onunda etkisi büyük zaten inşallah başaracağım şimdiye kadar iki büyük derdim vardı kilo ve bebek çok şür bebeğime kavuştum bebeğimle aldığım kilolarıda inşallah vereceğim bugü işi sıkı tutuyorum bakalım birde bayramı atlatırsak tatlılar şimdiden aklımda nasıl geri çevireceğim diye
daha hiçbirinizi tanımıyorum heralde kızın üniversiteyi kazandı gözünüzaydın canım

Ahh annecim ne heyecanlısın kaan beyi sana gençlik aşısı gibi oldu saırım :)) yok yok bende çocuk yerine torun istiyorum hahahaha:)))

derin canım zamanla hepimizi tanırsın telaş etme:)) aynaya bakma işine gelince şunu hiç bir zaman unutma hipotroidinde olsa başka metobolizma hastalıklarında olsa emin ol herşey sadece senin elinde bunu asla unutma. bende hem piko hem hipotroid hastasıyım düşünsene ama isteyince ne oluyor kilolar uçuyor yeterki boğazımızı daha doğrusu pis boğazımızı tutalım :)))

biliyorum canım hayatım boyunca dietteyim alıyorum veriyorum sürekli böleyim4 senedir hayatıma sporu soktuğumdan beridir kilo almıyordumbiliyorumki artık az yemek çok hareket tabiki guatrım çok yüksek sınırlarda iken bile diyetisyee gidiyordum yinede kilo veriyordum inşallah gidecek bu kilolar

ay mustang canimin ici gercekten öyle oldu. liposaktion mu ne diyorlar hehehehe. hah iste onun türkcesi kaan bey oldu. aninda 15 yas genclesiyorsun.. yok be sacma.. o yag aldirmaydi..:olmaz:

ha bosverin saktionu falan. bugün calisirken bir özledim bir özledim.. kizima telefon actim ya bir resmini gönder cok özledim dedim.. annem hazirlaniyoruz gelecegiz size dedi. isten ciktim yarim saat sonra geldiler..zemuszemus. boyu 3 cm uzamis kilosu 320gr artmis. kafa cevresi 2cm genislemis. masallah bayagi ele geliyor artik.. sacmaliyorum degilmi..naniknanik 3 haftada cocuk ele gelirmi hehehhe olsun.. 3 hafta bile olmadi daha cumaya 3 hafta olacak.. ay cocuk gibi oldum bende zirvalamaya basladim..:roflol: gidip yatip dinleneyim.. hayirli geceler hepinize..a.s.

Benim kilom 51.5 az kaldı 50 olacağım Meleğim gelecek =))
Herkese hayırlı teraviler

canım merhaba aranıza yeni katıldım galiba bebek istiyorsun bende 12 sene sonra 2.5 ay önce kucağıma aldım naz kızımı allah bütün isteyen herkeze versin iniallah ben çok çektim yaşayan bilir 11 sene hergün ağladım çocuğum olmuyor diye drlar kilo vericen dedi ben stresten yedim dahada kilo aldım ve 112 kilo ile hamile kaldım allah oldeyince oluyor kilo filan hikaye ama tabiki sen sağlık için ver kilonu canım tüp bebek mi yapacaksınız

Benim kilom 51.5 az kaldı 50 olacağım Meleğim gelecek =))
Herkese hayırlı teraviler

ay mustang canimin ici gercekten öyle oldu. liposaktion mu ne diyorlar hehehehe. hah iste onun türkcesi kaan bey oldu. aninda 15 yas genclesiyorsun.. yok be sacma.. o yag aldirmaydi..:olmaz:

ha bosverin saktionu falan. bugün calisirken bir özledim bir özledim.. kizima telefon actim ya bir resmini gönder cok özledim dedim.. annem hazirlaniyoruz gelecegiz size dedi. isten ciktim yarim saat sonra geldiler..zemuszemus. boyu 3 cm uzamis kilosu 320gr artmis. kafa cevresi 2cm genislemis. masallah bayagi ele geliyor artik.. sacmaliyorum degilmi..naniknanik 3 haftada cocuk ele gelirmi hehehhe olsun.. 3 hafta bile olmadi daha cumaya 3 hafta olacak.. ay cocuk gibi oldum bende zirvalamaya basladim..:roflol: gidip yatip dinleneyim.. hayirli geceler hepinize..a.s.

slm heralde anneanne oldunuz güle güle büyütün bebeğinizi bende 2.5 ay oldu doğum yapalı çok güzel bi olay değilmi tabikide çokda zor bütün gün uyumadı ve az önce uyudu sürekli böyleyiz gazımız var çok ağlıyor o kadar da yoruluyorumki meğer senelerdir çok rahat etmişim ama yinede herşeye değerler 2.5 aydır uykuda yok o kadar çabuk büyüyolarki benim kızım 2.300 doğdu çok küçük doğdu 5 kilo oldu bile anlamıyor insan

Back
X