- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.101
Slm yeni geldin?Cümleten hayırlı akşamlar 5.Cuma Zayıflama Yarışması üyeleri :)
Bugünkü menüm (diyetimin ikinci günü)
Sabah: uyuyakaldığım için kahvaltı yapamadan acilen evden cıktım.
Öğlen:4 Yemek kaşığı barbunya. 2 Yemek kaşığı pilav. İki yemek kaşığı kayısı hoşafı.
Akşam: Bir kase yoğurt. Üc tane salatalık. Yarım dilim tramisu(yememeliydim ama tutamadım) bir tane haşlanmıs yumurta birde iki çatal ıspanak yemeği. Iki kupa yesil cay
1.5 lt su ( yemek yemeyincede susamıyor insan :) )
10 dk yürüyüş
Bakalım cumaya kadar verebilecek miyim?
Canm o da nee ??Victoria screet yılbaşından önce açıklama yapmış; beyler aldıklarınız hanımlarınızda böyle durmayabilir diye :)))))
Canm çookk güzel gençleşmissin sankiiiBu benim 94 ve 63 kilolarım ( ikisinin de küsüratları olabilir tam hatırlamıyorum), o zaman öncesi ve sonrası yapmıştım.
Yine yapmak nasip olur inşallah :)Eki Görüntüle 1736506
Aynen canm bizi takip etseler yeter zatennnAcep diğer topicteki kilo almaya calisanlara yardim mi etsek.ahanda kilo böyle alınır deyu
uzmanı olduğum tek konu kilo almak zaten :))) tam benim kalemim işler bunlar... ama kızım onlar yemiyo... miedme bulanıyo diyolar aramızdaki fark bu zaten :)) onlar yiyince fenalaşıyo ben yemeyince :))))
ayyy bende çok seviyorum ama artıkpaket hiçbişey yemeyeceğim için yiyemiyorum..Ay şu nesfiti bi ben yiyemiyorum yaamuska icin yeşil çay neyse benim için de nesfit o
Yook artııkk bi kavanoz nutella mıı???Canım ben bi kere öyle bişey yapmaya yeltendim kaşık kaşık nutella yiyin diyerek ama kızlar yarım ekmeğe 1 kavanoz nutella sürüp yediklerini söyleyince ağlayarak kaçtım ordan
Vvvooooaaaavv Canım süpersiinn tam gaz devam etttAy kızlar mutluluktan dayanamadım size yoldan ve telefondan sesleniyorum
106.9
Ama sabah yemişsen nasıl oruç oluyorsun pek anlamadım.Orucunu Allah kabul etsin canım.. Oruç tutmasan çok olmuş sabah sabah diyecektim ama hadi demiyorum :)
Olur mu öyleşeyy canm.Kızlar dün eşimin baya bi laf bombardimanina maruz kaldım. Çok moralimi bozdu. Kafada kurmuş ortada bişey yok. Boşuna yapıyorsun senin metabolizman çalışmıyor diyet yaptığın için kiloların oturmuş veremezsin her seferinde daha da çok kilo alıyorsun dedi.
Göremiyorum canım bende yükledim bugün:)bu arada profilime fotoğraf yükledim kızlar
Tabikideee yakışıırr SevalimeeCanım hepsi öyle sen benim eşimden yediğim lafları duysan birzayıfladıktan sonra birbir yediricem o lafları ona
Canım yaa ben karnımın ağrısından yuruyemiyorum. Belki biraz daha ıyı olursam deneyecegımmbu günkü sporumuz bu olsuun muuuu....... herkez en az 5 kere yapsın...... gücü yeten daha çok.....
Off yaa rakibem seni çook ıyı anlıyorumm.Adam p kadar zayifki ne kadar zayiflasam yine kilolu gorunurum yanında. Troidi var
Boğazın nasıl oldu tatlımm.Canim ben bugun spora gitmeye çalışıcam takatim olursa dün çok kızdım bizim beye. Kesinlikle vermeliyim.
Yaaa he yaa benimkı de ekmek ıyıyoorr..Anlatayim da gül istediğin yerinle gulebilirsin :) arkadaş zayifligini ekmeğe borcluymus her yemekte yarım eekmek yemedigim için kilo aliyormusum.
Canım sen mılletın ne dedıgını onemsemeyi bıraakk.10 kilo ya insanlar sussun artık mahvoldum kendimi berbat hissediyorum.
Dünde çok güzel kilo vermiş birinin konusuna bakiyordum kadının biri yazmış: bu kilolular herkese nefretle bakiyo zayiflayinca herkesin onları kıskandigini dusunuyo falan cevap yazsaydim banlanirdim tuttum kendimi. Resmen kızı kıskanmis gicccik .
O zman bu yaşadıklarim ne? Biri der kilon oturmus öbürü senin yapın bu beriki olsun yüzün güzelcinnet geciricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?