- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.081
ben çayımı günde 3 kere içiyorum sabah ikindi ve akşam yatmadan
ben şimdi içiyorum yeşil çay, beşibiyerde sevmiyorumsüper ... birde biberiye çayı yağ yakıyomuş diyorlar.... akşamları da onu mu içsek acep....
dün tifanyden sebep çok kas ağrım vardı, inatla dün akşam sporu bi daha yaptım, gece bilgisayar başından kalktığımda belim beni taşımıyordu o kadar tutulmuştum. Bu sabah daha iyi kalktım. Fakat hatunlar o kadar süper ki ben aynada kendimden utandım. Ne biçim görünüyorum spor yaparken :)))))
Yaz bi demlik ictimyeşil çaaaaaaaaaayyyy yeşil çaaayyyyy içmeyen kalmasın hanııııım......
Canm kusura bakma ben reglim. Ağrıdan öluyorum.O yuzden pek giremiyorum.
Menün güzel lavaş 3 lokma sanırım 3 lavaş olamaz diye anladım :)Canm kusura bakma ben reglim. Ağrıdan öluyorum.O yuzden pek giremiyorum.
Dünkü menüm
Kahvaltı: 2 haş. yum.
1 tatlı kaşığı reçel
Öğle: 2 bardak ayran
1çorba k mantar sote
Yarım dil. ekmek
Akşam:
Adana kebap 1 por.
3 parca lavaş
Salata
Su: 1lt Spor: yok
diyet yapmadıktan sonra zaten hiçbirşeyin faydası yok zaten ama ben psikolojik olarak içiyorum vardır herhalde küçücük olsa da faydasıBen de bugunku menumu yaziyim :
Sabah:
Yarim simit
Yarim krem peynir
Ogle:
Tavuk suyu corba
2 tane ispanakli peynirli firinda mantar
Aksam:
Biftekli ya da tavuklu salata dusunuyorum.
Spor:
1-1.5 saat crossfit
Ya arkadaslar yesil cay cidden ise yariyor mu ya?
Ben mi goremiyorum faydasini acaba.
Canm bende Ebru, 1.5_2 senelik evliyim. Çocuğum yok. 22 yaşındayındayım. 161 boyum ve 62 kiloyum.Kimya teknisyeniyim fakat evlendiğimden beri ev hanımlığı yapıyorum çünkü eşimin işi dolayısıyla şehir değiştiriyoruz ve alışma süreci falan derken çalışamıyorum :) Onun dışında İstanbul da yaşadım 20 yıl hala da çok sık gidip geliyorum. 2 yıllık evliyim çocuğum yok erken evlendim birazbaşka merak ettiğiniz bir şeyler varsa sorabilirsiniz :) Ve sizi de tanımak beni çok mutlu eder :)
Aaa Muska adın çok güzell. Ben Defne ismini hep çok sevmişimdirCanım ben ev hanimiyim
38 yaşındayım iki çocuğum var.
Adım defne (nüfus cuzdanimda bu yazmiyor çünkü annem babama inat defne demiş herkes öyle tanıyor beni)
Senin hayalinde ne var canm sen seval zayıflayınca ne yıyecen.arkadaslar oy cokluguylacandy_candy kilo verirse herkese bi porsiyon konusu kabul edilmistir yupppiiiii hadi 99.9 ol nooooluuur
Ayy ben 55 i göreyim açlık grevine girecem yaaAy kuzum kıyamam sana bende 55 i göreyim 1 gün oruç tutucam
valla ya iskender kunefe yada ekler yiycemSenin hayalinde ne var canm sen seval zayıflayınca ne yıyecen.
Hadii yaaayok kız 1 aya anca naptınben 107,6 yım
Tekrar hoşgeldinnSlm kizlar slm baskan binsure yoktum bna engel geldi buranin disunda bi konuya cvb yazdim tartisma oldu engel yedim dun gece kalkti engelim sebebim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?