Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dün tifanyden sebep çok kas ağrım vardı, inatla dün akşam sporu bi daha yaptım, gece bilgisayar başından kalktığımda belim beni taşımıyordu o kadar tutulmuştum. Bu sabah daha iyi kalktım. Fakat hatunlar o kadar süper ki ben aynada kendimden utandım. Ne biçim görünüyorum spor yaparken :)))))

bende akşam twerking denen popo sallama hareketini denedim de tabi bende bel diye tabir edilen bölme olmadığı için beceremedim :))) sırtım hiç esnek değil.... popoyu geriye attıramıyorum deli oldum....

candy_candy tatlım dunki menunu yazar mısın? ebrusonmez ve E ermus kızlar dunku menuler nerde?
Canm kusura bakma ben reglim. Ağrıdan öluyorum.O yuzden pek giremiyorum.
Dünkü menüm
Kahvaltı: 2 haş. yum.
1 tatlı kaşığı reçel
Öğle: 2 bardak ayran
1çorba k mantar sote
Yarım dil. ekmek
Akşam:
Adana kebap 1 por.
3 parca lavaş
Salata
Su: 1lt Spor: yok

Menün güzel lavaş 3 lokma sanırım 3 lavaş olamaz diye anladım :)

Ben de bugunku menumu yaziyim :

Sabah:
Yarim simit
Yarim krem peynir

Ogle:
Tavuk suyu corba
2 tane ispanakli peynirli firinda mantar

Aksam:
Biftekli ya da tavuklu salata dusunuyorum.

Spor:
1-1.5 saat crossfit

Ya arkadaslar yesil cay cidden ise yariyor mu ya?
Ben mi goremiyorum faydasini acaba.

Oğlum geldi şimdi yiyecek hazırlıyım ben, evde çok tembellik yaptım artık işe başlıycam 15i gibi, o yüzden eski işi eşime devretmem lazım, 3 koca klasör evrak hazırlıycam çok üşeniyoruummmmmm ( bugün başlıyım artık yavaş yavaş.

diyet yapmadıktan sonra zaten hiçbirşeyin faydası yok zaten ama ben psikolojik olarak içiyorum vardır herhalde küçücük olsa da faydası

Canm bende Ebru, 1.5_2 senelik evliyim. Çocuğum yok. 22 yaşındayındayım. 161 boyum ve 62 kiloyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…