- Konu Sahibi Cherry Mom
- #15.801
reyhan ablamda geldi :)) kaanı erkenmi yolladın ablam bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah ben de dedim ki şimdi kallisim linki koyar ama uzun uzun tarif etmişsin :roflol:
:dilcikar: son anda aklıma geldi link :dilcikar:
hem senin konun, sen getir banane:dilcikar:
bijom bunların hangisi dünyayı kendi etrafında dönüyor sanmıyorla ki...boşver tatlı canını üzme.. bak geçen pazar benimki ne yaptı kendi istekleri yüzünden hem pazar gününü mahvetti hemde beni ve kızları üzdü sonra ne oldu arabadayız kızı almaya gidiyoruz aradan suratlarımızın asılı birbirimize mecbur kalmadan konuşmadığımız 2 gün geçmiş ve bana hayatım işte vs vs diye bir şey söylemeye kalkıyor neee dedim hayatım mı ne diyorsun dedim.. işte özür dilerimde filan fişman... bitti sanıyorlar bu kadar basit sanıyorlar.. halbuki karşıma geçip durumunu izah edip içinden geçenleri anlatmay çalışsa gözümde bir o kadar saygı ve sevgi kazanacak haberi yok...
bir şey olması daha çok sinir sahibi olmamız yani başka bir şey değil ama bijom inan dedğin gibi değişen bir şey yok ben önceleri çok çaba harcıyordum karşılıklı konuşmaya kalkınca asla bizim sorunumuz yok diye savunuyorlar bunuda bu sayede yitirdim konuş anlat ama dinleyen yok.. onlar için oldu bitti gitti başka yok .. aman neysee uzadıkça uzar bu konu sıkıntı veriyor heheee:)))hah kallisim işte sonradan hiçbişey olmamış gibi yapmalar özür dilemeler.. hiç yapmasalar halbukii.. geçti gitti sanıyolar öyle olunca ama bilmiyolar ki bizden geçmiyo bu kadar kolay.. ama noluyo hiçbişey değişmiyo biz anca böyle kadınlar arasında konuşuyoruz her seferinde başka da bişey olmuyor![]()