Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bizde torpil yok anam :KK66:

ooo daha iyi 3 yardımcı, takım hic bos kalmaz :)
kaptanım menuye de sporada yarım artı koymusum menunu tekrar eklersen nerden yarım artı oldugunu soylerim hemen :)

dun iki artıyı kapan tek kisi sensin tebrikler :)

3 lt yi gormeyip nerdeyse yarım artı koyacagıdım :) tatlım spor 1 saat ne acıkca yazman iyi olur? 150 cezan var birrde?
Canim step artı karın bacak Tiffany gibi toplam 1.5 saat oluyor
Yaptım cezami
Su 2 litre oldu
3 u bile geçer

kızlar takibi kolaylastırmak icin menu bildirimlerini ornekteki gibi yapalım ( yapanlar ustune alınmasın)

sabah
tek tek ne kadarvne yediyseniz acıklayın
ara
ogle
aksam
aynı sekilde acıklayın

su

spor
ne yaptıysanız tek tek yazın, uleeeyyyn yapmaya usenmiyonuz, yazmaya mı useniyonuz!!!

ceza varsa en sona ekleyin

sonradan yaparım yapıcam dediklerinizi yapınca bildirin ben müneccim degilim hanımlar yazmazsanız bilemem !!!
Muneccim kollontai profil fotonu baktım Ayy hava sıcak olsun hep yazı ozledim

kaptaaan yan çizme zıpla bakiiim.....
yok kız zıplayacam sadece menümü güzel zannediyordurm 350 de ip atlama yaptıydım nerde hatam onu öğrenmek için sordum
Slm baskan benim e postada sorun oldu melegim melek ben bilgin olsun cnm
bacım geçmiş olsun gene banlanmışsın
bizde torpil yok anam :KK66:

ooo daha iyi 3 yardımcı, takım hic bos kalmaz :)
kaptanım menuye de sporada yarım artı koymusum menunu tekrar eklersen nerden yarım artı oldugunu soylerim hemen :)

dun iki artıyı kapan tek kisi sensin tebrikler :)

3 lt yi gormeyip nerdeyse yarım artı koyacagıdım :) tatlım spor 1 saat ne acıkca yazman iyi olur? 150 cezan var birrde?
şekerim menümü ekliyom hatamı söyle onu yapmayayım

bugünki menü
sabah kollontai kollontai
44 gr ekmekle tost
(2 incecikdilim sucuk 1 dilim peynir)
ara
1 elma
öğle
1 kase çorba
az salata yoğurt
2 adet sarma
akşam
1 kepçe çorba
1 kepce bamya
3-4 kaşık yoğurt
1 lokma ekmek
ara
2 adet muşmula
su
1,5-2 lt civarı

spor 350 ip atlama

O kadar spor yapmasan yanmışdın biliyon demi?
aynen bacım birde bitki cayları sagolsun :) o kadar muz yiyorum hala ishalim :KK43:
Safrayi mahveden şey yumurta saf protein zaten boşver canım iyi gelenlerle idare et ben hiç sevmiyorum yumurta ama yiyorum mecburen poff
canım kas yogunlugunu arttırması icin yiyordum zaten artık yogurda yuklenecem :KK66:
yok kız zıplayacam sadece menümü güzel zannediyordurm 350 de ip atlama yaptıydım nerde hatam onu öğrenmek için sordum

bugünki menü
44 gr ekmekle tost
ara
1 elma
öğle
1 kase çorba
az salata yoğurt
2 adet sarma
akşam
1 kepçe çorba
1 kepce bamya
3-4 kaşık yoğurt
1 lokma ekmek
ara
2 adet muşmula
su
1,5-2 lt civarı
spor 350 ip atlama
kaptanım menude su az olmus 25 kg basına 1 lt su gerekli vucut icin 2.5 lt altına yarım artı koyuyorum, birde aksamki ekmek bi lokma da olsa gıcık yapıyo bende :KK66: spor da az olmus, sadece ip atlama yag yakımına pek faydalı degil, bi 15 dk yuruyus bile olsa meto hızlanıyo o yuzden yuruyus tarzı vucudu ısıtacak spor olmadı mı yarım artı koyuyorum :KK66: her yarım artı 50 ip iki yarım artın oldu dun toplam 100 ip :KK66:

bu vesileyle sevgili hanımlar sadece bolgesel spor yapanlar yani acıklaması 50 mekik 60 bacak hareketi olanlar yarım artı alıyo bilginize !!!!

Kizlaaar benim geldim melegim melek gene banlanmis galiba gecmis olsun acaba neden banlandi bu kiz geldiginde betus gibi kilo vermis ol:) temizlik yaptim cekmeceler halilar falan havada uctu bayadir ince temizlil yapmamistim iyi oldu kafam rahatladi valla simdi yemek yapiyorum sonrada sporumu yapar menumu eklerim hatunlar

herkese günaydın baştan söyleyim kızmayın bana ne olur zor günler geçirdim
oğlum 4 şubatta sünnet olacak inşallah yapışıklık vardı doktor muayene ederken geri çekti doğal olarak çişini öğrenmişti artık şimdi acıyacak diye yapmıyor tutuyor bırakmıyor moralim bozuldu bir de dün gece ateşlendi bende hastayım artık bakalım iyileşeceğiz
bu arada diyeti bozmadım ama düzenli de yapamadım bugünden itibaren spor düzenimide oturtuyorum ilk iş cezalarımı yapmak olacak

çok geçmiş olsun canım

canım bi gunde yapıcam diye zorlama 2 gune yay oyle yap istersen, 50 ip 15 dk yuruyus oyle hesapla :) ve cezalar gunluk spor yerine kabul edilmiyo :)

yok zaten ben hepsini iki günde bile bitiremeyebilirim haftasonuna kadar yayarım :KK48:

ay hadi gecemi anlatayım size de kızın bana, menumu yazdım ama gece dayanamadım evde pilav vardı gittim azcık haslanmıs patates yogurtla onu yedim, aslı ne de olsa ilaclarını aldın hadi kızım dedim ve kalktım bide 2 yemek kasıgı tavukgogsu tatlısı yedim nasıl bi aclıksa:KK70: neyse tabi gece 5 de kalktım ne yediysem cıkardım, esim kalktı ignemi vurdu da geri uyudum, dmekki neymis dedim kendime ilacda alsan kıtlıktan cıkmıs gibi aksam 6 dan sonra yasak seyler yemiycekmisim :KK43: ama simdi iyiyim gayet kimse meraklanmasın :KK66:

canım dikkat et miden bi düzelsin sabret valla mide çok kötü çekilcek dert değil:KK43:

Tamam canım.
Sanırım kaptan yardım. Danışmanizi istedi.

Okumak iyidir ama ihmal edildik.
Kusebiliriz ona gore.

yok yok küsmeyin döndüm ben :KK51:

Ayyy annelik bambaşka.
Neyse yuruyus olmuş işte iyi iyi.

Bu iş shakesiz de oluyor biliyorsun canım.
Dön artık ya yeter bizi salladigin:KK66:

döndüm döndüm :KK19:

Napsin adam?
Senin iyiliğin için..
Bu arada candy olmak isterse olsun k.y.
Önemli değil yani.

Ben olurum sorun yok sanki sevalin gönlü varmış gibi geldi.
Kırılmasın diye şey ettim.

De ne güzel işte. Ozendim iyilessemde spor yapsam.

o zaman ben gönüllü olayım öyle yardım lazım olursa buralardayım:KK25:

bugünki menü
44 gr ekmekle tost
ara
1 elma
öğle
1 kase çorba
az salata yoğurt
2 adet sarma
akşam
1 kepçe çorba
1 kepce bamya
3-4 kaşık yoğurt
1 lokma ekmek
ara
2 adet muşmula
su
1,5-2 lt civarı
spor 350 ip atlama

aganın lafının üstüne laf olmaz...

aynen bacım birde bitki cayları sagolsun :) o kadar muz yiyorum hala ishalim :KK43:

canım kas yogunlugunu arttırması icin yiyordum zaten artık yogurda yuklenecem :KK66:
kaptanım menude su az olmus 25 kg basına 1 lt su gerekli vucut icin 2.5 lt altına yarım artı koyuyorum, birde aksamki ekmek bi lokma da olsa gıcık yapıyo bende :KK66: spor da az olmus, sadece ip atlama yag yakımına pek faydalı degil, bi 15 dk yuruyus bile olsa meto hızlanıyo o yuzden yuruyus tarzı vucudu ısıtacak spor olmadı mı yarım artı koyuyorum :KK66: her yarım artı 50 ip iki yarım artın oldu dun toplam 100 ip :KK66:

bu vesileyle sevgili hanımlar sadece bolgesel spor yapanlar yani acıklaması 50 mekik 60 bacak hareketi olanlar yarım artı alıyo bilginize !!!!

faşo ağa :))) çok zalımsın çook....

Yeme işi bitti menümüde yazam bariii
10,30
2 dl kep.ekm/2 haş.yumurta/yarım kk peynir/1 ç.k.tahin pekmez
13,30
4 çorba kaşığı makarna yağsız..
15,45
Avuçiçi kadar tavuk ve 2 yumurtayla omlet (Hem anasını hem danasını yedim :-))
Su 2,5 olur
Spor (Totoma azcık can geldi ya)
100 ipsiz ip (hem hapşırdım hem atladım)
100 yerde bisiklet çevirme

Back
X