- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #161.021
bak gidiyorum simdi sabah gelicem yeme sakın bisey![]()
yoooook yemeeemm... hadi öptüm muccckkkk....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak gidiyorum simdi sabah gelicem yeme sakın bisey![]()
Yaw ona kek denmez bir ısırımlık bir karecik, ikinci lokma bile yokinanamadıgın icin hemen kek yedin dimi
kaptanım sende oglen masallah yemissin, menu yarım artı spor artı
saatleri yazmayı unuttum makarnayı 16.30 da yedim cok aksam sayılmaz, ama kendime de yarım artı koydum zaten, bide adı makarna ay cok uzuluyorum kendime yaa suda yagsız tuzsuz hasladım oyle yedim :) kaymak yedim diye canım peynir istemedi, ogleye de yarın yogurt ekliycem yarın aksam corba dusunuyorum zaten![]()
Canım son fotoda o kadar belliki fark maşallah yazdan bu yana göbek gelmiş biraz sanki yoksa bel bacaklar incecik gözüküyorsenin sorunun kilodan cok vucudunun sıkı olmaması, benim son before after fotoya bak, elbiseli fotoda ben 72 kiloyum boyumda 150 tatlım, spor yapman lazım bol bol![]()
Canım senin fotolar çok yakın çekilmiş ondan böyle çıkmış bacaklar gene ince bence. bazen duraksamalar oluyor gidecek canım hızlagidecek:)benimkiler bol boll ama benimkilerde gram gram gidiyor 10 gündür 69 uleyn......... üstelik çok açım.....
Ya obez falan değilsin.
Kendini çok şişman saniyon heralde sen?
Fotoyu kacirdim mi canım?ıspanakta hep bunlar :))
Canım senin fotolar çok yakın çekilmiş ondan böyle çıkmış bacaklar gene ince bence. bazen duraksamalar oluyor gidecek canım hızlagidecek:)
10kilo civarı fazlası olanlar zayiflama işini hep sallar bugün yarın diye çünkü fazla göze batmiyordur. Öyle böyle bugünlere kadar geldik bacim. Fazla kilosu olanlarda o arada dal gibi oldu bizde yerimizde saydik
Canın sağolsun be vericeksin düğün fotoları ni görmekte nasip olur inşallah bizi unutma ozamanazim azim azim...... değişmez altın kuraldır bu..... ben yıllardır buralardayım ben gram gram alıp 77 lere 78 lere çıkarken benden sonra başlayanzayıfladı evlendi çoluğa çocuğa karıştı gene zayıfladı ben hala burdayım :)))
Canın sağolsun be vericeksin düğün fotoları ni görmekte nasip olur inşallah bizi unutma ozaman
Kız deli kendini karsilastirdigin adama bak ben 8 yıllık evliyim 24 yasinda evlendim aklım olsa 30un üstünü beklerdimayyyy ne güzel duaa aldııım Allah razı olsun...
düğün fotosu mu bu yaştan sonra düğün olur mu yaa utanırım ben seda sayan mıyım :)))))
Gunaydinn kizlar sabah ac karnina merakettigim tiffany i yaptim da geldim kadinlar hizli cekim gibi mubarek
Kız deli kendini karsilastirdigin adama bak ben 8 yıllık evliyim 24 yasinda evlendim aklım olsa 30un üstünü beklerdim
Yaptm valla suan iyiyim bakalim yarin nolcek:)kız sende benim gibi löp diye başlamayaydın, benim hala yanlarım ağrıyo.... ikinci gün robot gibi dolaştım hep kaburgam bile ağrıyodu.... şimdi daha iyi çok şükür ama anca düzeldim ve hala yetişemiyorum onlara :)))
Yaptm valla suan iyiyim bakalim yarin nolcek:)
Baya bi sıkıntı yaşadım onları yasamazdim 28 yaşında kalp krizi geçirdim ben hayat bana pek adil davranmadibekleyip napçan ki :)))