Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inanamadıgın icin hemen kek yedin dimi:KK62::KK4:

kaptanım sende oglen masallah yemissin, menu yarım artı spor artı :KK66:
saatleri yazmayı unuttum makarnayı 16.30 da yedim cok aksam sayılmaz, ama kendime de yarım artı koydum zaten, bide adı makarna ay cok uzuluyorum kendime yaa suda yagsız tuzsuz hasladım oyle yedim :) kaymak yedim diye canım peynir istemedi, ogleye de yarın yogurt ekliycem yarın aksam corba dusunuyorum zaten :KK66:
Yaw ona kek denmez bir ısırımlık bir karecik, ikinci lokma bile yok :(

kollontai kollontai gülüm taze taze sporumu yaptım yazayım :) şimdi çıktım
3 miles leslie+ 10 dk tfanny
su 3 lt sporda bitti şimdi 3,5 için doldurdum şişemi ama bitmez sanırım

sabah kardeşimin servisiyle bakanlığa gidicem, ordan cebim müsait olursa bakarım size
iyi geceler herkese

senin sorunun kilodan cok vucudunun sıkı olmaması, benim son before after fotoya bak, elbiseli fotoda ben 72 kiloyum boyumda 150 tatlım, spor yapman lazım bol bol :KK66:
Canım son fotoda o kadar belliki fark maşallah yazdan bu yana göbek gelmiş biraz sanki yoksa bel bacaklar incecik gözüküyor

10kilo civarı fazlası olanlar zayiflama işini hep sallar bugün yarın diye çünkü fazla göze batmiyordur. Öyle böyle bugünlere kadar geldik bacim. Fazla kilosu olanlarda o arada dal gibi oldu bizde yerimizde saydik
Ya obez falan değilsin.
Kendini çok şişman saniyon heralde sen?

Canım senin fotolar çok yakın çekilmiş ondan böyle çıkmış bacaklar gene ince bence. bazen duraksamalar oluyor gidecek canım hızlagidecek:)

yok kız aynaya bakınca gördüğüm aynı bu fotodaki malesef... ee gider inşallah :) ilk halime göre çok fark var aslında da önceki hallerimde hep birilerinin arkasına saklanmışım şöyle salındığım bir fotom yok :)

10kilo civarı fazlası olanlar zayiflama işini hep sallar bugün yarın diye çünkü fazla göze batmiyordur. Öyle böyle bugünlere kadar geldik bacim. Fazla kilosu olanlarda o arada dal gibi oldu bizde yerimizde saydik

azim azim azim...... değişmez altın kuraldır bu..... ben yıllardır buralardayım ben gram gram alıp 77 lere 78 lere çıkarken benden sonra başlayanzayıfladı evlendi çoluğa çocuğa karıştı gene zayıfladı ben hala burdayım :)))

azim azim azim...... değişmez altın kuraldır bu..... ben yıllardır buralardayım ben gram gram alıp 77 lere 78 lere çıkarken benden sonra başlayanzayıfladı evlendi çoluğa çocuğa karıştı gene zayıfladı ben hala burdayım :)))
Canın sağolsun be vericeksin düğün fotoları ni görmekte nasip olur inşallah bizi unutma ozaman

Gunaydinn kizlar sabah ac karnina merakettigim tiffany i yaptim da geldim kadinlar hizli cekim gibi mubarek

kız sende benim gibi löp diye başlamayaydın, benim hala yanlarım ağrıyo.... ikinci gün robot gibi dolaştım hep kaburgam bile ağrıyodu.... şimdi daha iyi çok şükür ama anca düzeldim ve hala yetişemiyorum onlara :)))

kız sende benim gibi löp diye başlamayaydın, benim hala yanlarım ağrıyo.... ikinci gün robot gibi dolaştım hep kaburgam bile ağrıyodu.... şimdi daha iyi çok şükür ama anca düzeldim ve hala yetişemiyorum onlara :)))
Yaptm valla suan iyiyim bakalim yarin nolcek:)

Back
X