- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.301
Kesinlikleeeee..hattı müdafa diyosun :))
kız bana tek tek yediklerinin kalorisini hesaplattırma, kahvaltım 320 kalori ne torpilikendine kıyak yapıyosun bakıyorum :)))
kız bana tek tek yediklerinin kalorisini hesaplattırma, kahvaltım 320 kalori ne torpili
kız gevrek gevrek cikolata degil, zaten yasak cikolata banaben bilmem içerikde önemli.... 1 kare bitterinde kalorisi az ama yasak :))))
Cuma günü cekicem cocugun karne gunu şimdi terlik pijamadysania canım foto koymamışsın canım ben bile giyiyorum mini etek sana daha çok yakışacağına eminim
Sinirdendir bende öyle olurumBu ara gündüzde çok acıkıuorum ben bugün çok yedim kayınvalidede yaaa oraya gidince çok ilginç kendime hakim olamıyorum akşama yemiycem artık şimdide form çayı hazırlıyorum kendime:)
Benimki de zavallim lise bebesi gibi kaldın diye yedirmeye çalışıyor.Sinirdendir bende öyle olurum
Olabilir :)Sinirdendir bende öyle olurum
ölmezsin ölmezsinçukulata dedim dee 65 olana kadar ben ölürüm yeaaaaaaaa :)))) isyaaaaaaaaaannnn............
Ne kV kız maşallah diyeyimBenimki de zavallim lise bebesi gibi kaldın diye yedirmeye çalışıyor.
Eşime artık iki oğlun bir kızın varmış gibi oldun diyo :)
kaptan biliyo onu canım ama sanırım 3. haftan oluyo, dahil olursun muhtemelen tabi ekside olursankollontai ben cuma gunu yarismaya dahilmiyim 7 ocakta basladik
aynen canım oyle oluyo, bende 1 gr selulit kalmadı ve popom sekillendiHee tamam o zaman öyle başlıyım bu akşam, gerçekten popoda resimlerde gördüğüm gibi değişiklik yapıyo mu :)
Canım hangi hareket o ben görmedimkaptan biliyo onu canım ama sanırım 3. haftan oluyo, dahil olursun muhtemelen tabi ekside olursan
aynen canım oyle oluyo, bende 1 gr selulit kalmadı ve popom sekillendiayrıca bacakları da inceltiyo :)
squat canımCanım hangi hareket o ben görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?