- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.341
ben bunu değil de betüş shake i yapmış bugün onu yaptım yalnız öncesinde 100 ip atlama yaptım yarın tutulurmuyum acep buna benziyor birsz
iyi dinlenmeler şekerim yarın tüm gün kongrede olacam bakan falan gelcekmiş açılısa akşama ancak yazarım fırsatım olursa da okurum iyi gecelerben bugunluk kacar basım agrıyo biraz cok acıııııım, gideyim tv karsısında uyuklayım biraz yarın gelirim sabahtan
yaaa jillianı gorunce kactın hemi?
lokumdan yattı menu kaptanımben simdi link atarım sana ozelden tifdany icin :)
canım senin menün çok az sağlıksız yalnız hiç proteinyok çok az peynir dışında bişeyler daha yemelisin bu şekilde kg verirsen çabuk kilo alırsın yalnız
yeme zaten o jillian haftaya pazartesiye kadar tam yapılmaya baslanacak !!!!! iki hafta sonra aslıııı 66 oldum ben diye gelcen bakbeni o jillian zayıflattı :)
ben bunu değil de betüş shake i yapmış bugün onu yaptım yalnız öncesinde 100 ip atlama yaptım yarın tutulurmuyum acep buna benziyor birsz
iyi dinlenmeler şekerim yarın tüm gün kongrede olacam bakan falan gelcekmiş açılısa akşama ancak yazarım fırsatım olursa da okurum iyi geceler
saolasın hiç sevmem böyle protokolü açılışlara falan millet koşarak gider ben gitmezdim ama yarın yapılacak sunumlar mesleki açıdan önemli olduğu için katılmam gerekiyor iyi geceler tatlımsana da iyi geceler Allah kolaylık versin şimdiden :)
sen surekli yuruyus yapıyosun kaptanım tutulacagını zannetmem ama yanlarda agrı oluyo ilk gunler :) inceliyosun yaniiiben bunu değil de betüş shake i yapmış bugün onu yaptım yalnız öncesinde 100 ip atlama yaptım yarın tutulurmuyum acep buna benziyor birsz
sen bu tempo devam et, 66 nedir, bir bucuk ay sonra 62 olucan yeter ki bırakma pes etme, cok zorlayan hareketleri yapma, kardio ve abs yaptıgı yerler onemli, sınav yapamadıgın yerde yuru hareketsiz kalma ya da onun yerine plank yapabilirsin :) sen takıl pesime demedim mi ben saaaaapeeesss bu konuda da beni gaza getirmeyi başardın..... bi daha hayatta yapmıcam diyodum 66 dedin akan sular durdu :)))) ama o şınavı ben beceremiyorum yaaaa((( olmuyo hiç yarımı bile olmuyo bi yatıyom ohh vinç getirin kaldırın beniii diyom diyom gelen yok....
sen surekli yuruyus yapıyosun kaptanım tutulacagını zannetmem ama yanlarda agrı oluyo ilk gunler :) inceliyosun yaniii
sen bu tempo devam et, 66 nedir, bir bucuk ay sonra 62 olucan yeter ki bırakma pes etme, cok zorlayan hareketleri yapma, kardio ve abs yaptıgı yerler onemli, sınav yapamadıgın yerde yuru hareketsiz kalma ya da onun yerine plank yapabilirsin :) sen takıl pesime demedim mi ben saaaaabak 71 olmuyo olmuyo diyodun iki haftada 68 gordun tatlım sen yeter ki dikkat et ben pesindeyim zaten
günaydınnnnbeeenn ama ben de vardım sizinle
sen surekli yuruyus yapıyosun kaptanım tutulacagını zannetmem ama yanlarda agrı oluyo ilk gunler :) inceliyosun yaniii
sen bu tempo devam et, 66 nedir, bir bucuk ay sonra 62 olucan yeter ki bırakma pes etme, cok zorlayan hareketleri yapma, kardio ve abs yaptıgı yerler onemli, sınav yapamadıgın yerde yuru hareketsiz kalma ya da onun yerine plank yapabilirsin :) sen takıl pesime demedim mi ben saaaaabak 71 olmuyo olmuyo diyodun iki haftada 68 gordun tatlım sen yeter ki dikkat et ben pesindeyim zaten
Selam sporumu yazayım, bugün biraz abarttım sanırım umarım sabaha kalkabilirim :)
kollontai tatlım suquata 30 ile başladım sonra videolara bakıyım doğru mu acaba derken bir kaç video denedim ve hepsiyle birlikte yine yaptım sanırım 50 ye yaklaştım ve leslie yaparken bacaklarımı kırarken titredi:)))
50 zıplama kollar da yukarı olarak (hain kek cezammmmmm :))))
100 twister
plank 10 sn. (1.gün)
squat 40 (1.gün)
2 miles leslie
2 tane tfanny ( pembeli kıyafeti bir de morlu kıyafeti olan iki taneyi yaptım)
iyi geceler ben dinleniyim artık :)
Günaydın canımıssız topiiik ısssıız topiiik
kimseler yooook ıssııız topiiiik
yeni singılım...........
Günaydın canım
Ben Bayadir buralardayım oturum acmamisim
magazin okuyum kafam dagilsin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?