Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tartıya bir heves çıktııım baktııım baktııım 68 dedi eleee dümdük.... dedim yanlışın var olamaz... gittim hopladım zıpladım geldim gene 68 leslie yaptım geldim 68......olmadı olmadııı.......... benim tartı benden inatçı....

yaz kara tahtaya 68

Geçen Hafta: 69,7
Bu Hafta : 68

Fark : 1,7
oo iyi maşallah inşallah haftaya da 66 veya 67 olacak

tartıya bir heves çıktııım baktııım baktııım 68 dedi eleee dümdük.... dedim yanlışın var olamaz... gittim hopladım zıpladım geldim gene 68 leslie yaptım geldim 68......olmadı olmadııı.......... benim tartı benden inatçı....

yaz kara tahtaya 68

Inat etmemis iste sende iyi vermissin hafta ici hic tartilmasan bugun 68 i gormek seni daha da mutlu ederdi

Gunaydin kizlar cok heycanliydim ilk ben bildirim yapayim bari sonra yatcam tekrar:)
Gecen hafta:66.3 tum
bugun 64.4
fark: 1.9 kilo
yuzdeyi bilmiyorum canlar
Tebrikler kız!
Herkese günaydın
Geçen hafta: 71,1
Bu hafta: 71,1
sabitim maalesef bu hafta ama haftaya çok iddialıyım
Hadi yılmak yok Amelia.

evet izleyenler arasında gözüküyorsun. albümü görebildin mi
Gördüm canım çok güzel görünüyorsun korktupun gibi değil sporla iyiyce sıkılaşır spora devam bende birazdan bugünkü resmimi ekliycem bakalım fark varmı:)
Gunaydin kizlar cok heycanliydim ilk ben bildirim yapayim bari sonra yatcam tekrar:)
Gecen hafta:66.3 tum
bugun 64.4
fark: 1.9 kilo
yuzdeyi bilmiyorum canlar
Süperrrr yaa bir ben beceyemiycem sanırım böyle kilo vermeyi
dysania dysania 2.5 kilo ne demek maşallah canım yaaa bende şu yeşilçaya ağırlık vereyim bari olmayacak böyle :)

Gördüm canım çok güzel görünüyorsun korktupun gibi değil sporla iyiyce sıkılaşır spora devam bende birazdan bugünkü resmimi ekliycem bakalım fark varmı:)

dysania dysania 2.5 kilo ne demek maşallah canım yaaa bende şu yeşilçaya ağırlık vereyim bari olmayacak böyle :)
Verirsin canim insALLAH bende yeailcay icmiyorum az bende iceyim bari

65 kg den sonra sanırım kendimle barışıcam :))

Bende bakicam sana ama beni izlemen lazim

ee şekerim sen kaç çıktın
ben ptesi 73,1 idim bugün 72,1 çıktım
Tebrikler kaptanım.

yaz kara tahtaya 68

İyi gitmiş kız.
Ammada inatciymis tartin ha!

Back
X