Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim gram oynamadı ben napiim :)) 50 gram versem 67 deydim :)))

***5. TAKIM 449. ETAP***

candy_candy (106,3/) bildirimde bulunmadı
muska77(69,7/67,7/2,0/%2,87)

shoji (88,7/)
topraks(75,0/74,8/0,2/%0,27)
dynasia(62.5/60,0/2,5/%4,00)
kollontai (59,8/)
ebrusonmez (62.1/)bildirimde bulunmadı

ermus (60,8/)
ilkay80 (86,5/85,9/0,6/%0,69)
ycfa (66,3/64,4/1,9/%2,87) yeni üye baslangıc tarihi 7 ocak baslangıç kilosu 69.4 hedef kilo 57
5. Takım Ortalaması: %

benim kelebegim 69.0 ???
btlbetul 69,7/68/1,7/%2,43
Akday98764 başlangıç kg su 75 tarihi 4 ocak

blanche_ea 59,9
ameliaa 71.1/sabit

inş tatlım hadi bakalım
salıdan itibaren bomba gibi geliyorum kaptanım. Şu sınavı atlatayım

Günaydın kızlar bugün karne günü oyüzden anneler Bira gecikmeli katılacak gibi
62.5
60
Fark 2.5

Tebrikler kız!

Hadi yılmak yok Amelia.
geliyorum çok yakında muskacım :)))

Bende bildirimimi yapayım bari
Geçen cuma 86.5
P tesi 86.7
Bugün 85.9
Fark - 600
Yüzdem 0.69

Kızlar foto yükledimm:)
hani nerde hani ???

olsun canım önemli olan vermek.

Herkesi tebrik ederim kızlar. Bu hafta herkes rekor kırmış resmen

Canim hangi takimin 1. Oldugu nexaman

selamlaaaar kızlar dun oglen menumde 100 gr kıymalı yumurta yemistim aksam misafirlige gidince agrım tuttu, herhalde dokundu, gece 4e kadar acildeydik, serumlar igneler falan filan ancak uyandım da geldim gecmisi okudum kilo veren herkesi tebrik ederim, kolu bacagı agrıyanlar olur arada oyle seyler uzulmeyin dysania ay bende bi kere %4 yazdırmıstım cok keyifli oluyo kııız tebrik ederim, muska77 btlbetul toplight cok guzel gitmis, topraks canım vucut spordan su tutmus olabilir sıkma canını haftaya gider bu hafta gitmeyen, ayrıca bu hafta kek demedigimiz arkadas tartıyı boyle etkiliyo o yuzden kacamaksız gitmek cok onemli, squat konusunda uyarmıstım bi kac gun bence hic yapma yurutmez insanı onun agrısı ycfa listeye super girdin canım :)

E ermus menuleri geceden bildirirsen sevinirim canım :)
@candy_candy ve @shoji katılımınız yetersiz oldugu icin sizi bu cumadan itibaren takip etmiycem fırcalar icinde kaptana havale edicem
tamam inşallah gece benim için sıkıntı oluyor biraz oğlanı uyuttuktan sonra sürünerek yatağa giriyorum resmen ama çalışacağım

kızım sen de ii günde bi hastanedesin... geçmiş olsuuun.... iyileş artık yahu...

bu arada bu haftaki basarıda azıcık kendime pay cıkarabilir miyim hanımlar??? cezalar listeler derken cok iyiydik :)

evet sayende :)

daha tartılmadım az sonra tartılıp yazıciiiim

bekliyoruz efenim....58 bekliyoruz.... ama geç kalmışın tartılmak için...

Ge
Gecmis olsun canim kendine dikkat et tatlim tesekkur ettim bu arada:)

Ah şirinem.
Şimdi nasılsın?

bu arada bu haftaki basarıda azıcık kendime pay cıkarabilir miyim hanımlar??? cezalar listeler derken cok iyiydik :)
Bencede pay cikarmalisin.
Bence sistem böyle devam etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…