- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.721
Ben tart yedim aşırı bir kahvaltı yaptım ama bitti bugün yemek yok banaHepimiz kacamak yaptik galiba bugun canm sen ne yedin:)
Hah hayt nasıl tanımış beni..Valla tahmin etmistim yerken:)
Diyodum dimi ama ?Ben varım şeker bugün kaçamak bir kahvaltı yaptım üstüne yeşil çay olması lazım. Yememekten olmuş hep bana
Anam dertleri neymiş bebeyle bide tüh!işten çağırdılar bebe ile işe geldim az sonra yazarım
Hakliymissin pirimHah hayt nasıl tanımış beni..
Diyodum dimi ama ?
Anam dertleri neymiş bebeyle bide tüh!
Bidaha sozumden çıkma çekirge!Hakliymissin pirim
Ne yidin?bende yedim.
Tamam oymakbasimBidaha sozumden çıkma çekirge!
PoğaçaNe yidin?
Tamam oymakbasim
Muskam ben ilkayi izlemeye aldım fakat fotoları göremiyorum neden kiPoğaça
Onunda seni izlemesi gerek. Gelince izler Gorursun.Muskam ben ilkayi izlemeye aldım fakat fotoları göremiyorum neden ki
Evet cektirdim benim bücür markette çekti okul karisikti baya çektirecek kimse bulamadimOnunda seni izlemesi gerek. Gelince izler Gorursun.
Sen foto cektirdinmi?
Evet cektirdim benim bücür markette çekti okul karisikti baya çektirecek kimse bulamadim
Makarna ve yağ reyonunda çektirdim hahaayt
Albüme koydunmu kız bakalım...Evet cektirdim benim bücür markette çekti okul karisikti baya çektirecek kimse bulamadim
Makarna ve yağ reyonunda çektirdim hahaayt
Valla biri gelmeden çeksin rezil olmayim diye gerildim ilk defa markete gelmiş gibi yağ reyonunda foto çekin ay rezillikyaaani yemeği temsil etmeyen bir yerde çekineydin bari :))) yada bakın bunlardan yemedim zayıfladım mesajını verir gibi poz vereydin :)))
Koyuyorum simdiAlbüme koydunmu kız bakalım...
Valla biri gelmeden çeksin rezil olmayim diye gerildim ilk defa markete gelmiş gibi yağ reyonunda foto çekin ay rezillik
Yazık ilk defa market goruyo heralde demis lerdirValla biri gelmeden çeksin rezil olmayim diye gerildim ilk defa markete gelmiş gibi yağ reyonunda foto çekin ay rezillik
Komik vallabakıın yağ reyonundayım :))))))
Onları kaybetmeye ugrasiyorum şimdi :)yaaani yemeği temsil etmeyen bir yerde çekineydin bari :))) yada bakın bunlardan yemedim zayıfladım mesajını verir gibi poz vereydin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?