Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar ya ben cok sıkıldım evde tikilip kalmaktan oglum icin cikamiyoruz disari ama insan bikiyo hep evde olmaktan ogluma karsi bile bazen tahammulsuz davranabiliyorum hic boyle durumda olaniniz varmi

çıkın beyaaa çocuk karı da görsün... acık burnu aksın aa :)

Ohh maşallah bayağı iyisin :)

Muskam sen onu denersen 1 hafta sonra diyeti birakcam dersin kiz bosver bence oyle seyleri
Yok kız yemiyo zaten
Ama onun kilosuda fazla tatlım o yüzden belki.
Muskam mantıklı ve saglikli değil canım bir haftaya hop üstüne yapışır yersen o kilo.
Yapamam zaten. Akşamı erken yapıyorum ben ama ayranla gün geciremem.
Helede ekmek olmadan. Allah koru yarebbim.

Kizlar ya ben cok sıkıldım evde tikilip kalmaktan oglum icin cikamiyoruz disari ama insan bikiyo hep evde olmaktan ogluma karsi bile bazen tahammulsuz davranabiliyorum hic boyle durumda olaniniz varmi
Yok ben ev kusuyum evimde olayım hiç sıkılmam.

Acayip bi bulantiya tutuldum ne olduğunu anlayamıyorum.
Ayaklarını sıcak tut soğuk şeyler yiyip içme.

Vay iddialı menü...

Oğluşun küçük mü?
Yine de haftada bir çıksan için açılır bunalmazsın canm
20 aylik oglumda cok kucuk sayilmaz ama usuyup hasta olur falan diye biraz kasiyorum kendimi gidecegim yada bana gelecekte kimse yok arkadas falan bunaliyorum ya arada boyle oluyo bazen kimseyi aramam yanimda ama bazen ihtiyac duyuyorum iste esimin ailesi burda hergun oraya gitmekte istemiyorm

Bende yalnızım kuzum bebeğin büyüsün sana çok iyi arkadaş olur emin ol En iyi yer evin biz artık dışarı cikabiliyoruz işten geldiğimde biseyler yapıyoruz beraber babası hep vardiyada çünkü minik bi arkadaşım var yani ama kilo vermeme karşı bir arkadaş:)

Hadi ya ne guzel bende evde cok kalinca sıkılıyorum

Ben hep kendiki oglum buyuycek okula goturcem falan ugrasim olcak diye teselli ediyorumda arada geliyolar boyle daraliyorum iste senin oglun kac yasinda canim

Kiskaniyo demekki oglusun seni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…