- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.981
Kizlar ya ben cok sıkıldım evde tikilip kalmaktan oglum icin cikamiyoruz disari ama insan bikiyo hep evde olmaktan ogluma karsi bile bazen tahammulsuz davranabiliyorum hic boyle durumda olaniniz varmi
Ne oldu kız yediğin bir şey mi dokundu.Acayip bi bulantiya tutuldum ne olduğunu anlayamıyorum.
Acayip bi bulantiya tutuldum ne olduğunu anlayamıyorum.
Ohh maşallah bayağı iyisin :)bu günkü menümü yaziim birazdan çıkıcam ve yarın akşama kadar yokum
sabah
1 yumurtadan kıymalı ıspanaklı yumurta
öğlen 1 muz + bir avuç chanberry - kruru erik gibi bir şey...
akşam 1 bardak sütlü kahve iiçicem
su 1,5 lt oldu
spor
4 mil lesli yaptım -- 608 kalori yakmışım
evi süpürdüm sildim
az sonrada yürüyüşe çıkıciğim.....
Yok kız yemiyo zatenMuskam sen onu denersen 1 hafta sonra diyeti birakcam dersin kiz bosver bence oyle seyleri
Ama onun kilosuda fazla tatlım o yüzden belki.hafta sonu yeşil çay içmeeem....
bendeee :)
ALlah kavuştursun....
ben bir ay iki öğün beslendim hiç o kadar gitmedi.... bir kere de ayran içtim artılarda çıktım :)) benim vücut demek arızalı....
Yapamam zaten. Akşamı erken yapıyorum ben ama ayranla gün geciremem.Muskam mantıklı ve saglikli değil canım bir haftaya hop üstüne yapışır yersen o kilo.
Yok ben ev kusuyum evimde olayım hiç sıkılmam.Kizlar ya ben cok sıkıldım evde tikilip kalmaktan oglum icin cikamiyoruz disari ama insan bikiyo hep evde olmaktan ogluma karsi bile bazen tahammulsuz davranabiliyorum hic boyle durumda olaniniz varmi
Ayaklarını sıcak tut soğuk şeyler yiyip içme.Acayip bi bulantiya tutuldum ne olduğunu anlayamıyorum.
Bende öyle oluyorum bazen normalKizlar ya ben cok sıkıldım evde tikilip kalmaktan oglum icin cikamiyoruz disari ama insan bikiyo hep evde olmaktan ogluma karsi bile bazen tahammulsuz davranabiliyorum hic boyle durumda olaniniz varmi
Ohh maşallah bayağı iyisin :)
Vay iddialı menü...bu günkü menümü yaziim birazdan çıkıcam ve yarın akşama kadar yokum
sabah
1 yumurtadan kıymalı ıspanaklı yumurta
öğlen 1 muz + bir avuç chanberry - kruru erik gibi bir şey...
akşam 1 bardak sütlü kahve iiçicem
su 1,5 lt oldu
spor
4 mil lesli yaptım -- 608 kalori yakmışım
evi süpürdüm sildim
az sonrada yürüyüşe çıkıciğim.....
Canım derecen için tebriklerBende öyle oluyorum bazen normal
Dün yemek yemedim sabahta azcık atistrdim. Bi kere daha böyle olmuştum çok uzun sürmüştüNe oldu kız yediğin bir şey mi dokundu.
Sağol tatlım pek sevinemedim ya 2. Yani ilk kez birinci olabilme ihtimalini kacirdimCanım derecen için tebrikler
20 aylik oglumda cok kucuk sayilmaz ama usuyup hasta olur falan diye biraz kasiyorum kendimi gidecegim yada bana gelecekte kimse yok arkadas falan bunaliyorum ya arada boyle oluyo bazen kimseyi aramam yanimda ama bazen ihtiyac duyuyorum iste esimin ailesi burda hergun oraya gitmekte istemiyormOğluşun küçük mü?
Yine de haftada bir çıksan için açılır bunalmazsın canm
Olsun canim 5 kiloda cok sagliksiz seninki bizim icin birincilik sayilirSağol tatlım pek sevinemedim ya 2. Yani ilk kez birinci olabilme ihtimalini kacirdim
Bizim gozumuzde sen birincisin. Boşver o kızı.Sağol tatlım pek sevinemedim ya 2. Yani ilk kez birinci olabilme ihtimalini kacirdim
Bende yalnızım kuzum bebeğin büyüsün sana çok iyi arkadaş olur emin ol En iyi yer evin biz artık dışarı cikabiliyoruz işten geldiğimde biseyler yapıyoruz beraber babası hep vardiyada çünkü minik bi arkadaşım var yani ama kilo vermeme karşı bir arkadaş:)20 aylik oglumda cok kucuk sayilmaz ama usuyup hasta olur falan diye biraz kasiyorum kendimi gidecegim yada bana gelecekte kimse yok arkadas falan bunaliyorum ya arada boyle oluyo bazen kimseyi aramam yanimda ama bazen ihtiyac duyuyorum iste esimin ailesi burda hergun oraya gitmekte istemiyorm
Hadi ya ne guzel bende evde cok kalinca sıkılıyorumYok kız yemiyo zaten
Ama onun kilosuda fazla tatlım o yüzden belki.
Yapamam zaten. Akşamı erken yapıyorum ben ama ayranla gün geciremem.
Helede ekmek olmadan. Allah koru yarebbim.
Yok ben ev kusuyum evimde olayım hiç sıkılmam.
Ayaklarını sıcak tut soğuk şeyler yiyip içme.
Ben hep kendiki oglum buyuycek okula goturcem falan ugrasim olcak diye teselli ediyorumda arada geliyolar boyle daraliyorum iste senin oglun kac yasinda canimBende yalnızım kuzum bebeğin büyüsün sana çok iyi arkadaş olur emin ol En iyi yer evin biz artık dışarı cikabiliyoruz işten geldiğimde biseyler yapıyoruz beraber babası hep vardiyada çünkü minik bi arkadaşım var yani ama kilo vermeme karşı bir arkadaş:)
Kiskaniyo demekki oglusun seni:)Bende yalnızım kuzum bebeğin büyüsün sana çok iyi arkadaş olur emin ol En iyi yer evin biz artık dışarı cikabiliyoruz işten geldiğimde biseyler yapıyoruz beraber babası hep vardiyada çünkü minik bi arkadaşım var yani ama kilo vermeme karşı bir arkadaş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?