- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #162.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sendroma erken girmişsin :))ben pazartesi sendromundayım şu an :)
Sendroma erken girmişsin :))
Daha 12 olmadı kızz![]()
Niye ki?aramızda bir buçuk saatin lafı olmaz.... çok tırsıyorum pazartesilerden...
Iki isirik bile degildi canim ya esim zorla yedirdi aksam yemiycektim yoksa canim istemiyodu esimde hasta olurum diye zorla yedirdiTostu sabah yeseymişsin muhteşem miş.
Niye ki?
memlekete geldim tatile canımİyi bari kazasız belasız git evine inşallah :))
evet iyi oldu Karnım düzlesti azcikButun gun aç kalmışsın kız :)
babamlara geldim şimdi kendi evimden memleketeNerdeydinki cnm
Sağol tatlimKız ölecen açlıktan.
Kazasız belasiz var inşallah.
tost hemide akşam own cezaMenumu yzayim hemen kizlar bulasiklari atcam makinaya ondan sonrada gelirim tsbi burda olursaniz
sabah
1dilim tb ekmk
1 kk peynir
5 zeytn
yarim salatalik
ogle
1kase corba
aksam 1 dilimden daha az bi ekmekle kasarli sucuklu tost
spor 2 saat yuruyus
su 2 lt
karbonhidratin gözüne vurmusuzBugunki menum
2 dilim kiymali borek
1 dilim ekmek
Yarim lt su
Oglen
Mate tee 1
Aksam
Mate tee
3 dilim pizza
1 bardak portakal suyu
1 lt su
Spor
30 dk tiffany
50 mekik
güzel menu afiyet olsun canımkollontai menüm
08.20
2 kaşık çökelik_1 yumurta
11.30
Yarım porsiyon az ekmekli et döner
15.30
Yarım domates hurma_1 mandalina _3 ceviz
20.00
Ton balıklı salata
Spor :1 saat yürüyüş
100 ipsiz ip
Su: 1litre
o kadarcıksa bişey olmaz zaten canm.:))Iki isirik bile degildi canim ya esim zorla yedirdi aksam yemiycektim yoksa canim istemiyodu esimde hasta olurum diye zorla yedirdi
Gunaydinnn hanimlarr az once tartida 63.9 u gordum cok mutluyum cooooookkk![]()
valla aynen ben menü yazmadım diye bana ceza 450 bindirmiş faşo ağa ctesi pazar da giremedim bakalım ne cezalar birikti kabul ederse az sonra menüleri yazayımAşkım dünkü menude ne vardiki? Valla tam faşo agasin.
Ayrıca .of ya tamam yapcam.
Hoşgeldin kaçak.
ayy sorma anasının gitmediği yerlere gitti sıpam çok güzel geçmişAyy çok güzel.Biri benide götürse yaa![]()
oğluşum yedi zaten ben tadına baktımSen yeme ama kaptanım. Birak oğluşun yesin.
var tatlım var iyi yapmışıntoplight takıma arkadaş çagırdım. Yerimiz var değil mi?
InsALLAH canim:)tebrikleeer darısı başıma :)
Günaydın canmGunaydinnn hanimlarr az once tartida 63.9 u gordum cok mutluyum cooooookkk![]()
Çok özletme ama :)))günaydın kızlar bu gün çok yoğun akşama uğrucam anca bye...... arada kaçak okurum ama akşam yazarım gari....
Ooo kaptanım siz bayağı yorulmuşsunuz :)menüleri yazmayayım da sporumu yazayımkollontai nasıl olsa menülere ceza gelecek :)
ctesi 450 cezamı yaptım
pazar evde mutfak dolapları vs indirdim ellerim parçalandı resmen temizlik yaparken ctesi pazar 7-8 makina çamaşır yıkadım bi de pazar gün leslie 1 mile
tiffanny ip atlama 300 yaptım
şimdi gelsin bakalım cezalar