Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım vucudun içtiğin suyu daha atmamıştır. Bende de öyle oluyor. O yuzden aksamları çok içmemeye çalısıyorum. Sabah mutlu olayım diye :)

çok acıkmıştım çok üşüyordum.... hem bir şeyler yememek hemde biraz ısınmak için öyle uydurmasyondan içtim onu iyi de ısıtmıştı içimi ühühühüüüü :( dün bi ısınamadım dünyanın parasını ödüyoz ama ısınmıyorum yani....

çok acıkmıştım çok üşüyordum.... hem bir şeyler yememek hemde biraz ısınmak için öyle uydurmasyondan içtim onu iyi de ısıtmıştı içimi ühühühüüüü :KK43: dün bi ısınamadım dünyanın parasını ödüyoz ama ısınmıyorum yani....
Kıyamam yaaa
Bişey olmaz yarın eksi görürsün :))
Kalın kalın giy kız hasta olan daha toparlan mıyorr

Merhabalar kızlar....

Gunaydinnn hanimlarr az once tartida 63.9 u gordum cok mutluyum cooooookkk:nazar::rolleyes:
Tebrikler tatlım..
Cuma kilom: 63.6
C.tesi:63.1
Pazar:63.1
P.tesi:63.0
Sanada tebrikler fıstık.
dün akşam spordan önce tartıldım 68,3 tüm o saatten sonra leslie yaptım bir litre kadar da limonlu su içtim başka bir şey yemedim içmedim sabah 68,9 dum şok şok şok yani..... uyurken kilo mu aldım anlamaadım ki.... neyyse elbet gidecek direniyor ayrılmak istemiyor.... tartım çok sevdi 68 i... benden daha çok seviyor onu.... nankör tartı pilini takan benim iyi geçinsene benle....
Sen o kadar pilini tak tozunu al su tartının yaptığına bak.
Benimki de senin tartının cinsinden 68,5tim bu sabah.

Back
X