- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #162.181
Canım vucudun içtiğin suyu daha atmamıştır. Bende de öyle oluyor. O yuzden aksamları çok içmemeye çalısıyorum. Sabah mutlu olayım diye :)
Günaydınnn rakibem nasılsınGünaydın kızlar
İçelim bakalımmyaşil çay zamanııııı......... içmeyen kalmasın haaanıııııımmmmmmmmmmmm..................
Ben 3 ten yukarısına çıkamadımbu leslie nin 6 mili varmış linki olan versiiiiin :))
Kıyamam yaaaçok acıkmıştım çok üşüyordum.... hem bir şeyler yememek hemde biraz ısınmak için öyle uydurmasyondan içtim onu iyi de ısıtmıştı içimi ühühühüüüüdün bi ısınamadım dünyanın parasını ödüyoz ama ısınmıyorum yani....
Beni kucuk gordun dimi kustum kapismiyom hih
Yok kızzBeni kucuk gordun dimi kustum kapismiyom hih
Tebrikler tatlım..Gunaydinnn hanimlarr az once tartida 63.9 u gordum cok mutluyum cooooookkk
Sanada tebrikler fıstık.Cuma kilom: 63.6
C.tesi:63.1
Pazar:63.1
P.tesi:63.0
Sen o kadar pilini tak tozunu al su tartının yaptığına bak.dün akşam spordan önce tartıldım 68,3 tüm o saatten sonra leslie yaptım bir litre kadar da limonlu su içtim başka bir şey yemedim içmedim sabah 68,9 dum şok şok şok yani..... uyurken kilo mu aldım anlamaadım ki.... neyyse elbet gidecek direniyor ayrılmak istemiyor.... tartım çok sevdi 68 i... benden daha çok seviyor onu.... nankör tartı pilini takan benim iyi geçinsene benle....
Teşekkür ederim MuskacımmSanada tebrikler fıstık.
yok canım ikinci universite de adalet okuyorum bu sene hukuga gecis yapıcam orgun okuycam acıktan degilSen hukuk mu okuyordun.
Açığı da var mı?
Hastaydı izin aldi iyileşene kadar.
İnşallah her şey gönlünce olur?yok canım ikinci universite de adalet okuyorum bu sene hukuga gecis yapıcam orgun okuycam acıktan degil
Allah şifa versin.Biran önce aramıza dönsün. Özledik yaaHastaydı izin aldi iyileşene kadar.
Sınavının iyi geçmesine sevindim.yok canım ikinci universite de adalet okuyorum bu sene hukuga gecis yapıcam orgun okuycam acıktan degil
Teşekkür ederim kollontai:))
sagolasın tatlım ya umarım istedigim istedigim sonuc gelir, tek dersle ugrasmak istemiyorumSınavının iyi geçmesine sevindim.
Akıllı şirin.
Uğraşmaz benim akıllı sirinim.sagolasın tatlım ya umarım istedigim istedigim sonuc gelir, tek dersle ugrasmak istemiyorum
60 oldum canımTeşekkürler canm:))
Sen kaçsın görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?