- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #162.561
Tamam canim saol yapiyorumGüzelce ov onunla iyi geliyor...
Hurma yok kiHurma ye...
Hııımmm meyve falan yesen..Hurma yok ki
Aksam oldu yemem artik gececek nasilsa:)yaaaa benim bitterleri dolarsan diline böyle olur :))) bak yaban mersinli ye 2 tane yeter sana....
Kivi yedim olmadi evdede cikolata varya gormeseydim dayaniyodumdaHııımmm meyve falan yesen..
Haaa tahrik unsuru gözünün önünde yani....Kivi yedim olmadi evdede cikolata varya gormeseydim dayaniyodumda
Esim gelsin hepsini yedircem ona cope atmaya kiyamadim:)Haaa tahrik unsuru gözünün önünde yani....
Atma tabi kız günah..Esim gelsin hepsini yedircem ona cope atmaya kiyamadim:)
Atma tabi kız günah..
Çocuklarada dağıtabilirsin..
dedim nerdeyse aynı zmanda basladık ben 14 verdim o 46 verdi dedim yapıyo da yemiyo kokluyo kokluyo geciyo dedim, dur ben de kalkayım spor yapayım dedi, pek kıskandıYaaaa..
Ay neler dedin o ne dedi?
Pek merak ederim
Çatlak, senin yemenden yada çöpe gitmesinden iyidir dimi?ben şahsen dağatamam içim gider :)))
Çatlak, senin yemenden yada çöpe gitmesinden iyidir dimi?
Ayyy rakibesinide övermiş..dedim nerdeyse aynı zmanda basladık ben 14 verdim o 46 verdi dedim yapıyo da yemiyo kokluyo kokluyo geciyo dedim, dur ben de kalkayım spor yapayım dedi, pek kıskandı
Bizim burda hic cocuk yokki canimAtma tabi kız günah..
Çocuklarada dağıtabilirsin..
Aman Betüüüş. Alt tarafı çiklot beee..ayrılamaaaaam ayrılamaaam böyle bi şarkı vardı arabesk :)))
Bizim burda hic cocuk yokki canim
Aman Betüüüş. Alt tarafı çiklot beee..
överim tabikisi bitanedir benim rakibem :) annem de bi beceremedi topige gelmeyi :)Ayyy rakibesinide övermiş..
Severim senin annenin kıskançlığını
Hah! Nerde yaşıyon sen gı..Bizim burda hic cocuk yokki canim
Eee güzeeel .....bugun ki menum
sabah
3 dlm kız tb ekmegi
30 gr kaymak
5 yesil zeytin
oglen
150 gr yogurt
200 gr kereviz
250 gr yogurt corbası
aksam 17.30
3 adet (180 gr) kivi
toplam 813 kalori
su 2 lt
spor
10 dk yuruyus
leslie 3 mile
10 dk tiffany
Hakkaten bahane pek yavandıbababbaaaa bahaneye bak benim aklıma gelmez yeminle :)))) enişteye yedir bol bol.....
yaaaa o benim yaşama sebebim idi....
Hee bi ara gelmişti annen ama devam etmedi.överim tabikisi bitanedir benim rakibem :) annem de bi beceremedi topige gelmeyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?