- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #162.601
menu mü yazayım da cezamı alayım
sabah 2 dilim ekemek bal yumurta haşlanmış peynır çok az 4 tane zeytın öğlen yoğurt çorbası ve mantar sote küçk tabak tabak akşam salata yiyeceğim gün içi 2 bardak çay akşam yeşil çay içicem bi bardak su içtim...:)
İnanamıyorum gözlerimeee resimdeki başka bir kızınız sanırımmrb ben yeni geidim kolontai nin annesiyim. boyum 153 kilom 62 64 arası tartılınca tam yazıcam. tartı alıcam .56 yaşındayım evliyim kuralları okudum kabul ediyorum ama sadece takım içi listede yer almak istiyorum. motivasyon için aranıza katılmak istedim.
Seni görünce dayanamadım geri geldim anne şirin..tşk ederim hepiniz şirinsiniz ...
Menü guzelde su pek az olmuş.menu mü yazayım da cezamı alayım
sabah 2 dilim ekemek bal yumurta haşlanmış peynır çok az 4 tane zeytın öğlen yoğurt çorbası ve mantar sote küçk tabak tabak akşam salata yiyeceğim gün içi 2 bardak çay akşam yeşil çay içicem bi bardak su içtim...:)
İyi gelir demiştim
Dayaktan yırttın İlkayBenimde menüm belli
Kahvaltı bir dilim sucuk
bir haşlanmış yumurta
Bir parça peynir 6 zeytin
İki dilim ekmek
Öğle 3 yemek kaşığı yoğurt
Akşam piliç haşladım yanına pilav 2kaşık yerim salata
Su çok içemedim bugün 2ye tamamlarım
Spor yarım saat yürüdüm çok soğuktu dondum
Apartmanda da yok herkes yasli:)Apartmandadamı yok kız?
evt su içemiyom yabu su cezayı hakediyo bence :)
Hosgeldiniz yasiniza gore kilonuzun masaallahi var valla bende annemi ikna edeyimde oda gelsin onunda ihtiyaci var birazmrb ben yeni geidim kolontai nin annesiyim. boyum 153 kilom 62 64 arası tartılınca tam yazıcam. tartı alıcam .56 yaşındayım evliyim kuralları okudum kabul ediyorum ama sadece takım içi listede yer almak istiyorum. motivasyon için aranıza katılmak istedim.
evt benim biraz kilo verirsem iyi olucak kuzumda beğenicek eminimSeni görünce dayanamadım geri geldim anne şirin..
Menü guzelde su pek az olmuş.
Resimdeki senmisin inanmak zor geldi. Maşallah valla.
Gercekten cok iyi gekdi cok saol vallaİyi gelir demiştim
Dayaktan yırttın İlkay
gelsin bencede kızlarımız güç enerji veriyo bizeHosgeldiniz yasiniza gore kilonuzun masaallahi var valla bende annemi ikna edeyimde oda gelsin onunda ihtiyaci var biraz
Fasulyeden dolayimi kiz yemek var diye yapmadim baska biseyAllah şifa versin canım menun ıyı :)
Ama karbon ağırlıklı omuş. :))
O ne kız huzur evi gibi.Apartmanda da yok herkes yasli:)
Benimkininde varda gelmezki.Hosgeldiniz yasiniza gore kilonuzun masaallahi var valla bende annemi ikna edeyimde oda gelsin onunda ihtiyaci var biraz
Baya iyi ya masaallah ben teknolojiden anlayan bi annem var saniyodum cunku cevremdekilerin cogu ilgilenmiyo sizide gorunce mutlu olduk takimca:)gelsin bencede kızlarımız güç enerji veriyo bize
Oy ne guzelsin. Nazarim değmesin.evt benim biraz kilo verirsem iyi olucak kuzumda beğenicek eminim
O ne kız huzur evi gibi.
Benimkininde varda gelmezki.
Aksi hatundur.[/QUOTE
Benim Canim annecim gelir belki basima is cikarma der belki ama bakalim:)
Ne demek tatlım.Gercekten cok iyi gekdi cok saol valla
Anam buda kızı gibi spor yapiyo.bu arada leslie 3 mil yaptım 30 mekik çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?