Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aşkolsun ben emziriyorummmmmafoldumben

canım hoşgeldin öncelikle..
hiç korkma istedikten sonra verirsin doğum kilolarını..daha önce buruya yazmıştım..benimde 7.5 aylık kızım var 20 kilo aldım hamilelikte.doğumdan itibaren dikkatli beslendim ve 3.5-4 aylıkken hepsini vermiştim..şimdi ise 2 kilo daha eksiğim hamile kalmadan önceki halimden..
1.73 boyunda 62.2 yim şuan..
2. hamileliğe kadar biraz daha verip onu korumak istiyorum..sonra nasipse kardeşşş:hulya:
ona zayıf başlayıp çok dikkat etmek istiyorum bu sefer:lepi:

merhaba arkadaşlar,
2 gündür giremedim dolyısıyla da kilo bildirimi yapamadım,kusura bakmayın.
pazartesi günü teslim edeceğim ehliyet evraklarım kayıp ! 2 gündür hem işe gidiyorum,boş zamanlarımda da onu arıyorum sinirden ağlayarak...çünkü kaybolmuş olması imkansız... biri almış olsa,benim ehliyet evrakımı kim ne yapsın...zar zor topladım hepsini.hem paramı döktüm hem zamanımı,o kadar sinirlerim bozuk ki.... mafoldumben
yaklaşık 700 gr vermişim bu hafta,cts sabahı tartıldım.ama zannediyorum artık bir önemi yok,kusura bakma tekrar kallisim...........................

2 gündür yatılı misafirim vardı ve kahvaltı ve yemekler tabiki misafir ağırlayacak şekilde çok çeşitli ve kaloriliydiakannehir
ama ben naptım...millete servisle uğraştım,boş kaldığımda mıy mıy yedim ve hafif şeyler yedim veeee 2 günü çok rahat bi şeklde atlattımzemuszemus
yarın sabah arkadaşları çağırdım kahvaltıya ama peynir domates salatalıkla geçiştirirmm.
valla o kiloları vereceğim diye çok uğraştım..nasılsa zayıfladım diyip yiyip geri almaya hiiiç niyetim yok:umursamaz:
az mı çektim..az mı mutsuz oldum ayna karşısında..
o günleri tekrar yaşamak istemiyorumlmaz:
ölçüyü kaçıracağım zaman bunları düşünüyorum ve çok etkili oluyor..kaydirigubbakcemile5

merhaba hanimlar
günü kazasiz atlattim yerimseniben
sabah bir portakal ve kepek ekmegi
öglen bir bardak pancar suyu.%100 dogal ve katkisiz
aksam bir serviste az salata az et ve cok az patates
hepsi anca bir porsiyon yapiyordu

eve yeni geldim ama bir isim yok koca yok cocuk yok spor yapicimmm yine
yapiyim sonra yazarim

ne güzel, bende biraz bisiklet çevirmek istiyorum ama çok yorgun hissediyorum kendimi ya, kızım artık gündüzleri pek uyumuyo ve sürekli oyun istiyo

sen kaç kilosun kaç verdin kaç kaldı pia

slm canim..bisekilde araya 5 dklik sporlar sikistir en azindan ilerde basladiginda kondisyonuna yardimci olur..
ben 62 kiloyum ..5 kilo vericem ama 55 olsam cok daha iyi olur .. 163 boyum
bende evlenip cocuklarim olduktan sonra 58 kiloydum hep..guzel yemek yerim ama hareketli oldugum icin birazda yas kucuktu almiyordum... sonra bi trafik kazasi gecirdim 2 ay yataga mahkum kalinca kalktigimda 10 kilo almisim ..sonrasinda kilo vermeye karar verdim ve simdi 62 kiloyum 55 e kadar yolu varyerimseniben

gecmis olsun canim.... bütün islemlerin biter ve hic ummadigin yerden cikar o kagitlarakannehir

ayrica 700 gr da cok iyi vermissinkaydirigubbakcemile5

kızlar bende emzırıyorum 5 aylık bebegım var dıyet yapmak sutu etkılemıyor cok kısmıyorum daha dogrusu artık dıyet yapmıyorum. beslenmeme dıkkat edıyorum bolbol sıvı alıyorum gunde 3 kere sırkelı su yesıl cay rezene sekersız% 100 meyva suyu ıcıyorum sutum ıyı tatlılar kılo yapıyor bugunumude guzel kapattım sabah 2 dılım kepek ekmek yumurta bıraz peynır 1 catal recel 2 zeytın 6-7 patetes kızartması ogle 1 salatalık aksam 1 kase cacık 1 porsıyon tavuk sote 4 kasık pılav yatmadan once bır elma dusunuyorum bu arada yesıl cay soda ıcıldı kayınvalıdemlerdeydım bunları yemek durumunda kaldım yarın daha dıkkatlı olurum

hande yazdıklarını okudum bende kendımden bırseyler buldum ama ınan burda bırlıkten kuvvet dogar ınancıyla vercez bu kıloları ısteyınce hersey oluyor. ben hep dıyete baslayıp bır gun sonra bırakanlardandım tatlı krızlerıne gırerdım ama sımdı 1 haftadır dıkkat edıyorum hıc krıze gırmıyorum cunku herseyın ucundanda olsa yıyorum ıstegımı bastırıyorum sende basla herseyden azaz

eveeett 5 km yürüdüm ve 200 mekik

ah ah ah handecim yediklerin bebege degil sana yaramis :))
bende 11 kilo fln almistim hamileliklerimde
kizim erken dogum olmasina ragmen 3, 100
oglum 4.100 ile dünyaya gelmisti

Herkese Merhabalar,

bir kaç gündür internet eriimim yoktu o yüzden iç giremedim ama eve gelir gelmez hemen oturdum bilgisayarın başına okudum hemen neler yapmış neler etmişsiniz diye. Yatıcam birazdan ben ve de sabah kalkıp ilk iş tartılıcam, sonra da çizelgeyi hazırlarım, sonra da ver elini diyet!!
bu hafta cuma günü benden de bir fayda gelir umarım takımın başarısına ilişkin,haydi görüşürüz

ya canım valla nereye gider evraklar allah allah annende falan bırakmış olmayasın? ya da işlem için gittiğin bir yerde falan çok ilginç..
neyse sıkma canını tekrar toparlarsın Allah çaresiz dert vermesin kızzzzzzzzzz Şeniz

benim taktik :lepi: çok işe yarıyor valla. bana da 80 kiloyken kız kardeşim sen tayt giyemezsin demişti çok severim giymeyi o aklıma gelmişti hep yürürken bi de 42-44 beden pantolonları giymek istemiyorum diyodum bi kaçamak önüme geldiği zaman..

herkese günaydın arkadaşlarımm kaydirigubbakcemile2
kalktım duşumu aldım biraz bakınayım saat 10 dan sonra iş malum bugün pazartesi. yarın misafirlerim gelebilir hazırlık da yapayım azıcık.. diyetim iyi gidiyor bir sorun yok şu an. inşallah misafirler gelince de kendime dur diyebilirim demessem de abartmiyim di mi kaydirigubbakcemile3

hava burda dün çok soğuktu bir ara karla karışık yağmur yağdı gerisini siz düşünün :umursamaz: bugün de öyle gibi artık dışarı zor çıkarız kallisim kaydirigubbakcemile3

Günaydın,

bu sabah tüm cesaretimi toplayarak tartldım ve sonuç : 67.2
aslında asıl istediğim 55 kiloya düşmek ama ben evlendiğimden beri (ki o zaman da 56-57 kiloydım ama oldukça fit olduğum için daha zayıf gözüküyordum) o kiloyu hiç göremdeim bile. agustos başında 60 kiloydum. bir yandan diyorum ki hedefimi gerçekçi koyuyum ve de 60 diyim bir yandan da diyorum ki 55 olmak istediğime göre ya da 57 direk onları mı hedef koysam kendime? sizler ne dersinizz???

günaydınlar güzeller güzeli takımımın sakinleri herkesler diyet modunda gidiyor maşallah hep birlikte biz bu işin üstesinden geleceğiz hiç meraklanmayalım canlarım
HANDEOR canım hoşgeldin aramıza inşallah kilocuklar hep beraber gidecek
chocolate canım evraklarını bri yerde unutmuş olmayasın iyice düşün tatlım gittiğin uğradığın yerlere tekrar dön sor bakalım bulan kaldırmıştır.canını sıkma bitanem
bijom misafir işi zor oluyor insan diyet yapınca hiç kimse gelmiyecek kendiside bir yere gitmeyecek öyle olunca güzel oluyor ama malesef yaşaımımızı diyete göre şartlandıramayız o yüzden kendimiz frenlemimizi öğrenmeliyiz senin artık fazla verilcek kilon kalmadı o yüzden müdahale etmen kolay olur

gunaydın herkese ya nıhayet sıte duzeldımı dun her gırdıgımda sıte kapanmısdır yazıyordu.haftasonu dıyetım cok bozuldu.ama bugun toparlamayı dusunuyorum

canım kusura bakma bak bir sürü kişi varmışta o an öyle gelmiş aklıma.. buraya geldiğimde sadece buraya bakmakla kalmıyorum tüm konuları gözden geçirip sürekli takip etmem gerekiyor bu yüzden burayı ihmal edebiliyorum bazende aklımda olanlar uçup gidiyor opuyorumnanaktan

ay canımcımm bnim yaa bu durumlar en nefret ettiğim durumlardan biridir aradığını bulamamak, umarım şu saate dek bulmuşsundur..

canım valla tebrik ederim seni ahh ahh bizde zayıflasakta sonra önümüze geleni yemesek çok çaba harcadım diyebilsekkaydirigubbakcemile3

yasmincim bir doktorun sözlerini yazayım sana canım.. bir kaç tane patates kızartması diye geçiştiriyoruz ya onun yerine bir tencere makarna yiyebilirsiniz daha zararsız demişti..:umursamaz:

canım bu önümüzde ki cuma ilk kilo bildirimini yapacaksınız sen ve diğer yeni arkadaşlarımız ve bir sonra ki cumada listeye gireceksiniz çünkü daha önce yazdım deneme süresindeydiniz ..tekrarlıyayım, önümüzde ki cuma saati önemli değil bildirim yapacaksınız fakat haftaya cuma en geç saat 12.00şutarafagitti

valla bijom biz kaloriferi aralıksız yakmaya başladık dün nasıl soğuktu dediğin gibi ve hala aynı burası... sokağa çıkmak :roflol: hemde kış aylarında.. off yaa.... nefret....:jeyyar:

canım bence hedefini istediğin gibi koy ama son kilolar zor gider hatta bazen imkansız oluyor çünkü direnç duvarı var ve ideal kilon var sen istesende bazen bu kilolar gitmiyor eğer böyle durumla karşılaşırsan o zaman hedefini değiştirirsin baktın veriyorsun aşağı çek ama en aşağı aldın diyelim baktın o kiloya bir türlü ulaşamıyorsun alırsın yukarı hiç inatlaşmaya gerek yok değil mi..kaydirigubbakcemile2

günaydınlar güzeller güzeli takımımın sakinleri r

sanada günaydına.s. güzeller güzelikaydirigubbakcemile3

amaninda amanin kim gelmi$
ben
kaydirigubbakcemile3 ben geldim kizlaar
canlarim merhaba hepinize
once kilo bildirimi yapayim 66 . 7
sonra saglik ko$esi haberleri
herkez iyi hiçbirimiz henuz domuz gribine yakalanmadik
ama ben yakinda okuz gribi olacam çunku size hiç ugrayamiyorum gecen hafta bide bu hafta okullar tatil pc bana kalmiyo anacim ee bide kayinvalidemler tatil diye illede bize gelin diyolar buda e$imin i$ine geliyo tabi orasi $ehir içi yaa gezmelere gidiyo hep beyfendi
e$im iyi arkada$lar ve hç iyile$miycek bunu ogrendik omur boyu o maskeyle yatacak artik ikimizde zayiflamak adina epey yol aldik allah kimseyi sagliktan ayirmasin morallerimiz iyi allaha $ukur insan hayatta her$eye ali$iyo bunu anladim e$imde bende yeni hayatimiza ali$mi$iz e$im kayinvalimdelere giderken cihazimi aldinmi doye soruyo bende hep ilk onu aldim hayatim diyorum yani bir ali$lmi$lik var artik neyse bu mesaji gonderip biraz bakinayim kimler nasilyerimseniben

bijom misafir işi zor oluyor insan diyet yapınca hiç kimse gelmiyecek kendiside bir yere gitmeyecek öyle olunca güzel oluyor
kesinlikle haklısın canzim.. eylül-şubat arası eşim varidyalı çalışıyor ve düzenimiz bozuluyor ne adam gibi birileri gelir ne de biz gideriz genelde evde oluyoruz ve malum buranın kışı sert.. o zamanlar ben çok güzel kilo veriyorum geçen yıl da öyle olmuştu.. misafirleri atlatınca kalan kilolarımı halledicem eminim. hakatten de bu kiloları vermek için malesef biraz asosyal olmak lazım..

gunaydın herkese ya nıhayet sıte duzeldımı dun her gırdıgımda sıte kapanmısdır yazıyordu.haftasonu dıyetım cok bozuldu.ama bugun toparlamayı dusunuyorum
günaydın cedric canım hafta sonları evet mahvediyor insanı da diyorum ki bir destek ürün alsan çünkü bu aralar bir gidip bir geliyorsun..

günaydın cedricim malesef düzelmedi hala...

canım ya hani aylık hedefine ulaşmak için çok çabalayacaktın bak kasıma girdik ne bozmana sebep oldu bak şimdi telaşlandım yine üzülmeni istemiyorum:gitme:

oyy asyacım valla özledik haa ne zaman bitecek bu hasrettt mafoldumben
demek eşin hep uyurken maske takmak zorundaymış ha napalım asyacım her zaman derim Allah çaresiz dert vermesin diye bu maske hayatını kurtaracaksa neden takmasın iş bi maskeye kalsın artık ne yapalım.. baya kilo vermişsin valla helal olsun sana canım kot pantolon ve çizmeli fotonu bekliyoruz en kısa zamanda delikafadulden
efe napıyo efeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…