- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.201
gunaydın mersa ben hıc hayırr demen cunku haca cok soguk
afiyet olsun canım hergün çok sıcak burası diyodum burada soğumaya başladı.
günaydın herkese kilom 62,4 :1rolleyes:
mersacım beyaz atlı prensin geldi demek ha ormandan seni kurtarmaya hhahaha allah iyiliğini versin kendi kendime güldüm bilgisayar başında kaydirigubbakcemile3
çikolatacım muhtemelen bugün 1 veya 1.5 kilo fazla çıkacaksın valla tam cuma günü regl olmaktan nefret ediyorum ben de uğraşıyosun uğraşıyosun elinde olmadan hopp çok çıkıyosun :umursamaz:
bu arada reyhan ablacım hayırlı olsun yeni aletin zemuszemus
hımm ben de az önce kahvaltı yaptım biraz kepek ekmek ve beyaz peynir.. sabahları kahvaltısız duramayan ben zorluyorum artık kendimi kahvaltı için yeme düzenim allah bullak oldu ramazan öncesi gibi bi oturtsam süper olacak da. ah ah.. artık eskisi gibi kilo veremememin sebebi de dün aklıma geldi. nereye gitsem vayy ne kadar zayıfladın vayy ne güzel oldun bilmemne aa artık ne gerek var diye diye yememe neden oluyolar.. o kızan annemler bile ye artık falan demeye başladılar ondan ben de yiyorum tabi ve şu kalanlar gitmiyor.. neyse en azından farkına vardım bu da bişeydir. şimdi kendime hedef koydum BAYRAMA KADAR: 59-60 arası bi kiloda olmak.. yapabilir miyim sizce?
hadi siz de koyun kendinize bayram hedefi belki biraz canlanmamıza neden olur ha?
canım bende gülerek yazdım ama ormandayken hiç gülmüyordum inan dua ediyordum biran önce yola çıkim diye.zayıflıycam diye ormanda kurtlar kapacak beni ama bende tık yok yürümekten yollar eskidi ayakkabı dayanmıyor.
piacım senide tebrik ederim canım.
slm kızlar nasılsınız?
herkese bol kilo vereceği günler diliyorum
geldim ben kalliste, evet ne yapmama gerekiyor:)) tabiki diyet :)) başka yapmam gereken bişey var mı? spora da başlıycam...
Handeor merhaba hoşgeldin. Ben kardeş takımdan (13. takım).
Katılmak isteyenler topiğinde yazını okudum bizde yer yoktu ama kardeş takıma gelmeni çok istedim, çok sevindim kallistenin seni çağırmasına. İnşallah güzel kilolar verirsin. Kuzucuğunu da Allah bağışlasın.
Hoşgeldin canım hayırlı olsun senin içinde bizim içinde...:lepi:slm kızlar nasılsınız?
herkese bol kilo vereceği günler diliyorum
geldim ben kalliste, evet ne yapmama gerekiyor:)) tabiki diyet :)) başka yapmam gereken bişey var mı? spora da başlıycam...
canım diyet listene şu an araştırmadan bir şey öneremem.. antrenör arkadaşımı yakalayınca sesnin için sporunzararı varmı yokmu sorarım nede olsa sporcu...dün gece çok geç yattığım için sabah 12 falan gibi kalktım tabi gece ve sabah 7 den itibaren kızımı emzirmek için oyalamak için oyalandım, saat 10 da bir grisini yedim, şimdide 3 zeytin, kibritkutusu peynir, 1 salatalık yedim, iki dilimde kepek ekmeği, bir arkadaşıma spor salonundan tavsiye bir diyet listesi var, emzirdiğimiz için çok sıkı bir diyet yapamıyoruz;
Sabahları 2 dilim tam buğday veya çavdar ekmeği. 2 dilim beyaz peynir. 3-4 adet yeşil zeytin ve bol domates salatalık. Şekersiz çay içemediğim için tatlandırıcıyla içiyorum. Sadece sabahları çay içtiğim için 2 tatlandırıcının zararı yok.
Arada 1 meyve ve 1 bardak süt.
Öğlenleri sebze yemeği ve 1 kase yoğurt. 1 dilim tam buğday yada çavdar ekmeği. Ama ben genelde fesleğen, nar ekşisi ve limonla tatlandırılmış koca bir kase salata yiyorum.(Havuç,kıvırcık,kırmızı lahana,turp,domates ve yeşil soğanlı)
Arada yarım simit ve bir bardak ayran. Ama ben evde olduğum için yine meyve yiyorum. YAda 1 bardak sütle 3-4 tane bebe bisküvisi çok güzel oluyo
yasmincim fazla paylaşımın olamadığından sanada bir şeyler yazamıyoruz .. 2 hafta kilo bildirmen gerekmiyor yeni üyelere 2 hafta deneme sürecimiz var paylaşımına göre alınıyor listeye çünkü tek ihtiyacımız burada paylaşım ama bu hafta sitemiz zaten çok sorunluydu hiç birimiz yeterinde destek olamadık birbirimize... düzene sokman iyi olmuş dediğin gibi bu hafta iyice düzeltirsen tam süper olacak..ARKADASLAR merhabalar ben dun nete gıremedım dolayısıyla kılomu bıldıremedım 500 gr vermısım bınanın bu hafta daha ıyı olacak 2 gundur cok guzel gıdıyor hıcbır belırlı bır dıyet programı uygulamıyorum kendıme gore bır beslenme programı uyguluyorum herseyden az yeme unlu sekerlı yıyeceklerın ucundan tatına bakıyorun yesıllık bolbol tuzlayıp lımonlayıp yıyorum gunluk 2 dılım kepek ekmegım var tatlı yok 2 gundur okadar ıcım rahat ve mutluyumkı bu hafta bırıncı olacaz
Handeor merhaba hoşgeldin. Ben kardeş takımdan (13. takım).
Katılmak isteyenler topiğinde yazını okudum bizde yer yoktu ama kardeş takıma gelmeni çok istedim, çok sevindim kallistenin seni çağırmasına. İnşallah güzel kilolar verirsin. Kuzucuğunu da Allah bağışlasın.
melisim arkadaşımız cidden güzel bir başvuru formu hazırlamış e-e-e-ee biz almayacağız da kim alacak değil mi hiç kaçırmayız böyle kaliteli paylaşımları:teytey:
canim sikiliyordu biraz spor yaptim 4 km yürüdüm 200 de mekik cektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?