Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnanamıyorum gözlerimeee resimdeki başka bir kızınız sanırım
resimdeki annem tatlım ;)
Oy ne guzelsin. Nazarim değmesin.
Kuzun beğenmiyor herşeyi ya. Menulere boyuna ceza yazıyo.
anam gelmis diye hepiniz beni sikayet edin oooh mis, ona da ceza yazdım ki yarın onunda cezası var oooh canıma degsin :)

Kahvaltı:
2 haş yum(küçük boy)
Çeyrek por. et döner
Öğle:
1 kase yogurt
10 adet kuru üzüm
Akşam:
Salata-2 çorba k. taze fasulye-2 kepçe mercimek çorbası
Ara: dibek kahvesi 1 fincan orta seker _ 2 mandalina
Spor: leslie 1 miil
100jj (50si ceza)
350ipsiz ip
Su 2 litre
1 bardak yeşil çay
kollontai kollontai ycfa ycfa

Hoşgeldiniz ne çok şey kacirmisim
Kızlar burda pek giremiyorum netim az kalmis ve yetistirmek zorundayim eve dönene kadar
mrb ben yeni geidim kolontai nin annesiyim. boyum 153 kilom 62 64 arası tartılınca tam yazıcam. tartı alıcam .56 yaşındayım evliyim kuralları okudum kabul ediyorum ama sadece takım içi listede yer almak istiyorum. motivasyon için aranıza katılmak istedim.

kızlar aksam esimin anneannesi cagırdı yemege 250 gr makarna 60 gr tahin helvası ve 1 dilim borek yedim aksam yiyecegim kivileri yemedim :KK43: sporumuda yapamadım kendi menumede sporuma da komple eksi koydum yarın 200 jj ceza yapıcam, btlbetul btlbetul birincilik senindir bebeyim :KK43:

nihahahaaa ben sana demedim mi :))) maç 90 dakka diye :))) ama benimde yarım artım vardı bende kaçırdım bakalım kim birinci olcak :)

çoook soğuuuuuuuk,

valla ilk defa bu sabah yaz gelsin dedim haa.... iliğim kemiğim dondu gari... yeter mikroplar kırılmıştır.... gerçi zaten şurda kaldı 2 ay....

tartı gene 68,4 dedi... ne inatmış arkadaş... soğuktan bence üşüyo o da.... benm tartı donmuş kalmış bence...

iiAdsız.webp

Back
X