- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #162.661
:))Niyeki kiztüüyyylerim diken diken oldu şu an :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))Niyeki kiztüüyyylerim diken diken oldu şu an :))))
resimdeki annem tatlımİnanamıyorum gözlerimeee resimdeki başka bir kızınız sanırım
anam gelmis diye hepiniz beni sikayet edin oooh mis, ona da ceza yazdım ki yarın onunda cezası var oooh canıma degsin :)Oy ne guzelsin. Nazarim değmesin.
Kuzun beğenmiyor herşeyi ya. Menulere boyuna ceza yazıyo.
Bugün bool cezalı bir gün heralde :))Selam kızlar
Menüyü yazayım
Sabah
1kk peynir
4zeytin
1 kaşık çikolata
1dilim ekmek
Öğle yok
Aksam
Çiğ köfte
Ayran
1litresu 25dakika yuruyus
Yok henüz yazmadım.Senin menun nerde paylastiysan kacirmis
Olabilirim:)
Çabuk bıraktın birinciliğiikızlar aksam esimin anneannesi cagırdı yemege 250 gr makarna 60 gr tahin helvası ve 1 dilim borek yedim aksam yiyecegim kivileri yemedimsporumuda yapamadım kendi menumede sporuma da komple eksi koydum yarın 200 jj ceza yapıcam,
btlbetul birincilik senindir bebeyim
![]()
mrb ben yeni geidim kolontai nin annesiyim. boyum 153 kilom 62 64 arası tartılınca tam yazıcam. tartı alıcam .56 yaşındayım evliyim kuralları okudum kabul ediyorum ama sadece takım içi listede yer almak istiyorum. motivasyon için aranıza katılmak istedim.
kızlar aksam esimin anneannesi cagırdı yemege 250 gr makarna 60 gr tahin helvası ve 1 dilim borek yedim aksam yiyecegim kivileri yemedimsporumuda yapamadım kendi menumede sporuma da komple eksi koydum yarın 200 jj ceza yapıcam,
btlbetul birincilik senindir bebeyim
![]()
İyi geceler hanımlar,
Bugün gelemedim, kaptanıma da mesaj atıp durumumu izah ettim, kendisinden haber bekliyorum. Eğer uygunsa biraz izin istedim. Bilgi veririm size de. Öpüyorum.
Bitki caylari kullanda wc ye cikmana yardimci olsun yoksa boyle oluyo iste
:))Niyeki kiz
Canım kendine en güzel cevabı gene kendin vermişsin :)
Canım kendine en güzel cevabı gene kendin vermişsin :)