- Konu Sahibi Cherry Mom
- #162.621
tşkler bende mutlandımBaya iyi ya masaallah ben teknolojiden anlayan bi annem var saniyodum cunku cevremdekilerin cogu ilgilenmiyo sizide gorunce mutlu olduk takimca:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşkler bende mutlandımBaya iyi ya masaallah ben teknolojiden anlayan bi annem var saniyodum cunku cevremdekilerin cogu ilgilenmiyo sizide gorunce mutlu olduk takimca:)
banada yağdırırı eminimOy ne guzelsin. Nazarim değmesin.
Kuzun beğenmiyor herşeyi ya. Menulere boyuna ceza yazıyo.
İyi akşamlar..benim sevdiceğim geldi yemek hazırlığı başlar müsadenizle güzeller ...
Hoşgeldinizzmrb ben yeni geidim kolontai nin annesiyim. boyum 153 kilom 62 64 arası tartılınca tam yazıcam. tartı alıcam .56 yaşındayım evliyim kuralları okudum kabul ediyorum ama sadece takım içi listede yer almak istiyorum. motivasyon için aranıza katılmak istedim.
hoşgeldiiiiin kızınız çok zalim burda bize işkence yapıyo :)
İyi akşamlarrr :))Evet bayanlar Defne Kaçar ...
Hepinize iyi akşamlar..
Aaahhhh olmaz kiiiolmamış o zaman jj bunlar :)))) bi daha yap sayılmaz.....
yapar o ama iyiliğimize dayanıcaz
Afiyet olsun.Boşuna dememişler anasına bak kızını al diyeemenu mü yazayım da cezamı alayım
sabah 2 dilim ekemek bal yumurta haşlanmış peynır çok az 4 tane zeytın öğlen yoğurt çorbası ve mantar sote küçk tabak tabak akşam salata yiyeceğim gün içi 2 bardak çay akşam yeşil çay içicem bi bardak su içtim...:)
Kilo vermede su önemli ama :))evt su içemiyom ya
Sürahinizin veya şişenizin içine 1 limonu ikiye üçe bölüp koymayı denediniz mi?evt su içemiyom ya
https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/kuru-fasulye-beyaz-pismis/Fasulyeden dolayimi kiz yemek var diye yapmadim baska bisey
Ooobu arada leslie 3 mil yaptım 30 mekik çektim
tamam deneyeceğim bunuSürahinizin veya şişenizin içine 1 limonu ikiye üçe bölüp koymayı denediniz mi?
Hem su ekşi olmadan limon aramosı veriyor. Hemde 20den fazla faydası var.
Kolay gelsin.benim sevdiceğim geldi yemek hazırlığı başlar müsadenizle güzeller ...
Haklısınızz cadıdır ama bitanedirryapar o ama iyiliğimize dayanıcaz